Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016 21:59

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 30 Ιανουρίου 2016.

Διαδηλώσεις κατά της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στο Παρίσι. Πολλές χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο στο Παρίσι και σε άλλες πόλεις της Γαλλίας, κατά του σχεδίου στέρησης της υπηκοότητας που προωθεί η κυβέρνηση και της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης που έχει κηρυχθεί στη Γαλλία. Σε λίγες ημέρες, σε συνεδρίαση της Εθνοσυνέλευσης θα εξεταστεί το επίμαχο μέτρο.
EPA / YOAN VALAT

Πολλές χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο στο Παρίσι και σε άλλες πόλεις της Γαλλίας, κατά του σχεδίου στέρησης της υπηκοότητας που προωθεί η κυβέρνηση και της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης που έχει κηρυχθεί στη Γαλλία. Σε λίγες ημέρες, σε συνεδρίαση της Εθνοσυνέλευσης θα εξεταστεί το επίμαχο μέτρο.

Ψάρεμα στον πάγο . Δύο άνδρες ψαρεύουν στα καλυμμένα από πάγο νερά του ποταμού Yenisei, στη σιβηρική πόλη του Κρασνογιάρσκ.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Δύο άνδρες ψαρεύουν στα καλυμμένα από πάγο νερά του ποταμού Yenisei, στη σιβηρική πόλη του Κρασνογιάρσκ.

Καταστροφή παράνομων κροτίδων από την κινεζική αστυνομία. Κόσμος παρακολουθεί τους άνδρες της κινεζικής αστυνομίας να καταστρέφουν παράνομες κροτίδες στη Shenyang της Κίνας.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Κόσμος παρακολουθεί τους άνδρες της κινεζικής αστυνομίας να καταστρέφουν παράνομες κροτίδες στη Shenyang της Κίνας.

Εντυπωσιακά κουστούμια στο καρναβάλι της Βενετίας. Στιγμιότυπο από το διάσημο καρναβάλι της Βενετίας. Η καρναβαλική περίοδος στην ιστορική πόλη θα λήξει στις 9 Φεβρουαρίου.
EPA / ANDREA MEROLA

Στιγμιότυπο από το διάσημο καρναβάλι της Βενετίας. Η καρναβαλική περίοδος στην ιστορική πόλη θα λήξει στις 9 Φεβρουαρίου.

Βροχερό σκηνικό στη Γερμανία. Σταγόνες βροχής έχουν πέσει σ’ ένα παράθυρο στο Αννόβερο της Γερμανίας.
EPA / PETTER STEFFEN

Σταγόνες βροχής έχουν πέσει σ’ ένα παράθυρο στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Αγώνες έλκηθρου στη Λευκορωσία. Ένα χάσκι, κατά τη διάρκεια αγώνων έλκηθρου στο Oktyabr, περίπου 65 χιλιόμετρα μακριά από το Μινσκ.
EPA / TATYANA ZENKOVICH

Ένα χάσκι, κατά τη διάρκεια αγώνων έλκηθρου στο Oktyabr, περίπου 65 χιλιόμετρα μακριά από το Μινσκ.

Τένις: Η Αντζελίκ Κέρμπερ κατέκτησε το Australian Open. Μια συγκλονιστική Αντζελίκ Κέρμπερ, ανέτρεψε κάθε προγνωστικό και διάλυσε κάθε εκτίμηση κατακτώντας το Australian Open με νίκη 2-1 επί της Σερένα Γουίλιαμς, η οποία πριν ξεκινήσει ο τελικός στη Μελβούρνη έμοιαζε απλά ανίκητη.
EPA / FILIP SINGER

Μια συγκλονιστική Αντζελίκ Κέρμπερ, ανέτρεψε κάθε προγνωστικό και διάλυσε κάθε εκτίμηση κατακτώντας το Australian Open με νίκη 2-1 επί της Σερένα Γουίλιαμς, η οποία πριν ξεκινήσει ο τελικός στη Μελβούρνη έμοιαζε απλά ανίκητη.

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης: 2-1. Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου στην primera division απόκτησε η Μπαρτσελόνα, μετά τη σημερινή της νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής.
REUTERS / ALBERT GEA

Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου στην primera division απόκτησε η Μπαρτσελόνα, μετά τη σημερινή της νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής.

Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήριο συμπαράστασης στους αγρότες. Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον αγώνα των αγροτών στην «AGROTICA»  πραγματοποίησαν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ, στην Θεσσαλονίκη. Οι διοργανωτές διαμαρτυρήθηκαν ότι η AGROTICA δεν απευθύνεται στους αγρότες, αλλά στις αγροτικές επιχειρήσεις. 
MOTIONTEAM / ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον αγώνα των αγροτών στην «AGROTICA»  πραγματοποίησαν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ, στην Θεσσαλονίκη. Οι διοργανωτές διαμαρτυρήθηκαν ότι η AGROTICA δεν απευθύνεται στους αγρότες, αλλά στις αγροτικές επιχειρήσεις. 

Επίθεση με βόμβες μολότοφ στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη. Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής κατά της οικίας του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι άγνωστοι έριξαν περίπου 10 μολότοφ, ενώ δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του υπουργού υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά που προκλήθηκε.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής κατά της οικίας του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι άγνωστοι έριξαν περίπου 10 μολότοφ, ενώ δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του υπουργού υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά που προκλήθηκε.

Στιγμιότυπο από την παραλία της Γλυφάδας. Στιγμιότυπο από την παραλία της Γλυφάδας.
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την παραλία της Γλυφάδας.