Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 20:13

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016.

«Παιχνίδια» με τη φωτιά. Ένας άντρας βγάζει φλόγες από το στόμα του, κατά τη διάρκεια παράστασης αφιερωμένης στον εορτασμό της 67ης Ημέρας της Δημοκρατίας στο Γιαμού, την χειμερινή πρωτεύουσα του Κασμίρ.
EPA / JAIPAL SINGH

Ένας άντρας βγάζει φλόγες από το στόμα του, κατά τη διάρκεια παράστασης αφιερωμένης στον εορτασμό της 67ης Ημέρας της Δημοκρατίας στο Γιαμού, την χειμερινή πρωτεύουσα του Κασμίρ.

Ημέρα μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος. Βαγόνι γερμανικού τρένου, που χρησιμοποιούνταν για μεταφορά Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, διακρίνεται εν μέσω ομίχλης στο Μνημείο Ολοκαυτώματος «Γιαντ Βάσεμ», στην Ιερουσαλήμ. Η 27η Ιανουαρίου έχει ανακηρυχθεί από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ως Διεθνής Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος.
EPA / ABIR SULTAN

Βαγόνι γερμανικού τρένου, που χρησιμοποιούνταν για μεταφορά Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, διακρίνεται εν μέσω ομίχλης στο Μνημείο Ολοκαυτώματος «Γιαντ Βάσεμ», στην Ιερουσαλήμ. Η 27η Ιανουαρίου έχει ανακηρυχθεί από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ως Διεθνής Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος.

Κάνοντας έλκηθρο στην επιφάνεια μιας παγωμένης λίμνης. Δυο γυναίκες κάνουν έλκηθρο στην παγωμένη επιφάνεια της λίμνης Σιτσαχάι, στο Πεκίνο.
EPA / HOW HWEE YOUNG

Δυο γυναίκες κάνουν έλκηθρο στην παγωμένη επιφάνεια της λίμνης Σιτσαχάι, στο Πεκίνο.

Ώρα για φαγητό . Μαϊμούδες τρώνε ψωμί σε δρόμο προστατευόμενου χώρου για την άγρια ζωή, στο Χονγκ Κονγκ.
REUTERS / BOBBY YIP

Μαϊμούδες τρώνε ψωμί σε δρόμο προστατευόμενου χώρου για την άγρια ζωή, στο Χονγκ Κονγκ.

Μετά τη χιονοθύελλα . Μια γυναίκα περπατά ανάμεσα σε λοφίσκους από χιόνι σε μια στάση λεωφορείου, στην Ουάσιγκτον. Η πόλη έχει αρχίσει να επανέρχεται στους φυσιολογικούς της ρυθμούς, ύστερα από την χιονοθύελλα που «χτύπησε» την ανατολική ακτή των ΗΠΑ.
REUTERS / JONATHAN ERNST

Μια γυναίκα περπατά ανάμεσα σε λοφίσκους από χιόνι σε μια στάση λεωφορείου, στην Ουάσιγκτον. Η πόλη έχει αρχίσει να επανέρχεται στους φυσιολογικούς της ρυθμούς, ύστερα από την χιονοθύελλα που «χτύπησε» την ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Δωρεάν διανομή φρούτων και λαχανικών στον Κολωνό. Ένας άντρας κρατά σφιχτά τη σακούλα με τα φρούτα που του διανεμήθηκε δωρεάν από παραγωγούς λαϊκών αγορών, στον Κολωνό. Οι παραγωγοί λαϊκών αγορών απεργούν σήμερα, αντιδρώντας στις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό και σε αρκετές γειτονιές έστησαν τους πάγκους τους και μοίρασαν δωρεάν φρούτα και λαχανικά.
REUTERS / ALKIS KONSTANTINIDIS

Ένας άντρας κρατά σφιχτά τη σακούλα με τα φρούτα που του διανεμήθηκε δωρεάν από παραγωγούς λαϊκών αγορών, στον Κολωνό. Οι παραγωγοί λαϊκών αγορών απεργούν σήμερα, αντιδρώντας στις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό και σε αρκετές γειτονιές έστησαν τους πάγκους τους και μοίρασαν δωρεάν φρούτα και λαχανικά.

Παράσταση τσίρκου ενώπιον του Πάπα. Μέλη θιάσου τσίρκου που συμμετέχει σε θεραπευτικά προγράμματα παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους ενώπιον του Πάπα Φραγκίσκου, μετά την εβδομαδιαία ακρόαση, στη πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.
REUTERS / TONY GENTILE

Μέλη θιάσου τσίρκου που συμμετέχει σε θεραπευτικά προγράμματα παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους ενώπιον του Πάπα Φραγκίσκου, μετά την εβδομαδιαία ακρόαση, στη πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.

Η θέα από την κορυφή Γκάρμιλ. Σκιέρ απολαμβάνουν τη θέα από την κορυφή Γκάρμιλ (2.003 μέτρα υψόμετρο), στην Ελβετία.
EPA / GIAN EHRENZELLER

Σκιέρ απολαμβάνουν τη θέα από την κορυφή Γκάρμιλ (2.003 μέτρα υψόμετρο), στην Ελβετία.

Στρατιωτική εκπαίδευση στην Κίνα. Πεζοναύτες του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας σε στιγμιότυπο από εκπαίδευση, στην αυτόνομη επαρχία των Ουϊγούρων του Σιντζιάνγκ.  
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Πεζοναύτες του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας σε στιγμιότυπο από εκπαίδευση, στην αυτόνομη επαρχία των Ουϊγούρων του Σιντζιάνγκ.  

Καθημερινή ζωή στη Βιέννη . Ένα αγοράκι παίζει με σαπουνόφουσκες κοντά στο Ανάκτορο Χόφμπουργκ, στη Βιέννη.
EPA / CHRISTIAN BRUNA

Ένα αγοράκι παίζει με σαπουνόφουσκες κοντά στο Ανάκτορο Χόφμπουργκ, στη Βιέννη.

Απόγευμα στη Γλυφάδα. Στιγμιότυπο από την παραλία της Γλυφάδας την ώρα της δύσης του ήλιου.
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στιγμιότυπο από την παραλία της Γλυφάδας την ώρα της δύσης του ήλιου.