Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 19:07

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016.

Πανσέληνος στη Φρανκφούρτη. Το φεγγάρι διακρίνεται πάνω από την οροφή κτηρίου στη Φρανκφούρτη. 
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Το φεγγάρι διακρίνεται πάνω από την οροφή κτηρίου στη Φρανκφούρτη. 

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στις ΗΠΑ. Αν και η χιονοθύελλα στην Ουάσιγκτον δεν έχει καταλαγιάσει τα μέσα μεταφοράς στη πόλη ξαναρχίζουν δειλά δειλά να λειτουργούν. Στη φωτογραφία το Καπιτώλιο διακρίνεται πίσω από στιβάδες χιονιού.
REUTERS / JONATHAN ERNST

Αν και η χιονοθύελλα στην Ουάσιγκτον δεν έχει καταλαγιάσει τα μέσα μεταφοράς στη πόλη ξαναρχίζουν δειλά δειλά να λειτουργούν. Στη φωτογραφία το Καπιτώλιο διακρίνεται πίσω από στιβάδες χιονιού.

Ο «ναός» του σκέιτ. Ένας άντρας κάνει σκέιτ σε κτήριο που παλαιότερα λειτουργούσε ως εκκλησία στην πόλη Γιανέρα της Βόρειας Ισπανίας. Η ομάδα σκέιτερ «Ταξιαρχία της Εκκλησίας» έχει αναλάβει την κατασκευή μιας πίστας στο εσωτερικό του πρώην ναού, ο οποίος κατασκευάστηκε το 1913 και έχει εγκαταλειφθεί εδώ και δεκαετίες.
REUTERS / ELOY ALONSO

Ένας άντρας κάνει σκέιτ σε κτήριο που παλαιότερα λειτουργούσε ως εκκλησία στην πόλη Γιανέρα της Βόρειας Ισπανίας. Η ομάδα σκέιτερ «Ταξιαρχία της Εκκλησίας» έχει αναλάβει την κατασκευή μιας πίστας στο εσωτερικό του πρώην ναού, ο οποίος κατασκευάστηκε το 1913 και έχει εγκαταλειφθεί εδώ και δεκαετίες.

Ινδία: Παρέλαση για την Ημέρα της Δημοκρατίας. Ινδές αστυνομικοί συμμετέχουν στην παρέλαση για τον εορτασμό της Ημέρας της Δημοκρατίας, που πραγματοποιείται στο Νέο Δελχί κάθε χρόνο στις 26 Ιανουαρίου. 
EPA / HARISH TYAGI

Ινδές αστυνομικοί συμμετέχουν στην παρέλαση για τον εορτασμό της Ημέρας της Δημοκρατίας, που πραγματοποιείται στο Νέο Δελχί κάθε χρόνο στις 26 Ιανουαρίου. 

Πυρκαγιά σε παραγκούπολη της Τζακάρτα. Ένας άντρας κουβαλά μια τηλεόραση, καθώς απομακρύνεται από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε παραγκούπολη που βρίσκεται κοντά στις γραμμές του τρένου, στην περιοχή Καμπούνγκ Μπαντάν στη βόρεια Τζακάρτα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι φλόγες κατέστρεψαν περίπου 100 ξύλινα καταλύματα. Δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.
REUTERS / BEAWIHARTA

Ένας άντρας κουβαλά μια τηλεόραση, καθώς απομακρύνεται από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε παραγκούπολη που βρίσκεται κοντά στις γραμμές του τρένου, στην περιοχή Καμπούνγκ Μπαντάν στη βόρεια Τζακάρτα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι φλόγες κατέστρεψαν περίπου 100 ξύλινα καταλύματα. Δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

Καρναβάλι στην Ελβετία. Στιγμιότυπο από παράσταση που παρουσιάζεται στο πλαίσιο του παραδοσιακού καρναβαλιού «Gersau Fasncht» στο Γκερσάου της Ελβετίας.
EPA / ALEXANDRA WEY

Στιγμιότυπο από παράσταση που παρουσιάζεται στο πλαίσιο του παραδοσιακού καρναβαλιού «Gersau Fasncht» στο Γκερσάου της Ελβετίας.

Καθημερινή ζωή στη Λωρίδα της Γάζας. Παιδιά παίζουν έξω από τα σπίτια των οικογενειών τους, στη Λωρίδα της Γάζας.
EPA / MOHAMMED SABER

Παιδιά παίζουν έξω από τα σπίτια των οικογενειών τους, στη Λωρίδα της Γάζας.

Διαμαρτυρία αλιέων στο Ναύπλιο . Τρίωρο αποκλεισμό του λιμένα Ναυπλίου πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί δεκάδες αλιείς από την Αργολίδα, διαμαρτυρόμενοι για το Ασφαλιστικό.
INTIME NEWS / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Τρίωρο αποκλεισμό του λιμένα Ναυπλίου πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί δεκάδες αλιείς από την Αργολίδα, διαμαρτυρόμενοι για το Ασφαλιστικό.

Ηλιοβασίλεμα στην Αργολίδα. Ο ουρανός της Αργολίδας, βαμμένος με τα χρώματα της δύσης του ήλιου.
EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο ουρανός της Αργολίδας, βαμμένος με τα χρώματα της δύσης του ήλιου.

Στιγμιότυπο από το Αυστραλιανό Όπεν. Φωτογραφία πολλαπλής έκθεσης, η οποία απεικονίζει τον Ρότζερ Φέντερερ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του με τον Τσέχο Τόμας Μπέρντιχ, στο πλαίσιο του Αυστραλιανού Όπεν. Ο Ελβετός θα συναντήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά της διοργάνωσης το πρωί της Πέμπτης.
EPA / TRACEY NEARMY

Φωτογραφία πολλαπλής έκθεσης, η οποία απεικονίζει τον Ρότζερ Φέντερερ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του με τον Τσέχο Τόμας Μπέρντιχ, στο πλαίσιο του Αυστραλιανού Όπεν. Ο Ελβετός θα συναντήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά της διοργάνωσης το πρωί της Πέμπτης.

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία επιστημονικών φορέων για το ασφαλιστικό. Στιγμιότυπο από τη διαμαρτυρία δικηγόρων, μηχανικών, γιατρών, φαρμακοποιών, δικαστικών επιμελητών και άλλων επιστημονικών συλλόγων κατά του σχεδίου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό. Οι διαδηλωτές, οι οποίοι ξεκίνησαν πορεία από τον Λευκό Πύργο, μετέβησαν στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης όπου αντιπροσωπεία παρέδωσε το ψήφισμα με τα αιτήματά τους.
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Στιγμιότυπο από τη διαμαρτυρία δικηγόρων, μηχανικών, γιατρών, φαρμακοποιών, δικαστικών επιμελητών και άλλων επιστημονικών συλλόγων κατά του σχεδίου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό. Οι διαδηλωτές, οι οποίοι ξεκίνησαν πορεία από τον Λευκό Πύργο, μετέβησαν στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης όπου αντιπροσωπεία παρέδωσε το ψήφισμα με τα αιτήματά τους.
Επίσκεψη στη Βασιλική Ακαδημία Τεχνών του Λονδίνου. Επισκέπτης της Βασιλικής Ακαδημίας Τεχνών του Λονδίνου παρατηρεί το έργο του Μονέ με τίτλο «Agapanthus Triptych».
REUTERS / STEFAN WERMUTH

Επισκέπτης της Βασιλικής Ακαδημίας Τεχνών του Λονδίνου παρατηρεί το έργο του Μονέ με τίτλο «Agapanthus Triptych».