Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 22:06

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016.

Μαζική γαμήλια τελετή στο Πακιστάν. Γαμπρός και νύφη, φορώντας παραδοσιακά χειροποίητα στεφάνια, περιμένουν να παντρευτούν, κατά τη διάρκεια μαζικής γαμήλιας τελετής στο Καράτσι, στο Πακιστάν. Το Ινδουιστικό Συμβούλιο του Πακιστάν οργάνωσε μαζική γαμήλια τελετή, κατά την οποία 60 ζευγάρια από την ινδουιστική κοινότητα που κατοικούν στην επαρχία Σιντ του Πακιστάν, αντάλλαξαν γαμήλιους όρκους.
REUTERS / AKHTAR SOOMRO

Γαμπρός και νύφη, φορώντας παραδοσιακά χειροποίητα στεφάνια, περιμένουν να παντρευτούν, κατά τη διάρκεια μαζικής γαμήλιας τελετής στο Καράτσι, στο Πακιστάν. Το Ινδουιστικό Συμβούλιο του Πακιστάν οργάνωσε μαζική γαμήλια τελετή, κατά την οποία 60 ζευγάρια από την ινδουιστική κοινότητα που κατοικούν στην επαρχία Σιντ του Πακιστάν, αντάλλαξαν γαμήλιους όρκους.

Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον «Ένα Χρόνο Αριστερά». Στιγμιότυπο από την ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης με τίτλο «Ένας Χρόνος Αριστερά, Ένας Χρόνος Μάχη, Προχωράμε», στο Τάε Κβον Ντο.
SOOC / Alexandros Michailidis

Στιγμιότυπο από την ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης με τίτλο «Ένας Χρόνος Αριστερά, Ένας Χρόνος Μάχη, Προχωράμε», στο Τάε Κβον Ντο.

Στρατιωτική εκπαίδευση στην Κίνα. Παραστρατιωτικοί αστυνομικοί λαμβάνουν μέρος σε χειμερινή εκπαίδευση στη Σενγιάνγκ, στην επαρχία Λιαονίνγκ, στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Παραστρατιωτικοί αστυνομικοί λαμβάνουν μέρος σε χειμερινή εκπαίδευση στη Σενγιάνγκ, στην επαρχία Λιαονίνγκ, στην Κίνα.

«Διάβολοι» και πυροτεχνήματα στη Μαγιόρκα. Άντρας ντυμένος σαν διάβολος, χορεύει ανάμεσα σε πυροτεχνήματα, κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής εκδήλωσης γνωστής ως «Correfocs», στην Πάλμα, στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Τα «Correfocs» είναι παραδοσιακοί εορτασμοί, έθιμο της ανατολικής Ισπανίας, κατά τους οποίους οι συμμετέχοντες ντύνονται ως διάβολοι και χορεύουν ανάμεσα στον κόσμο, ενώ ανάβουν πυροτεχνήματα.
REUTERS / ENRIQUE CALVO

Άντρας ντυμένος σαν διάβολος, χορεύει ανάμεσα σε πυροτεχνήματα, κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής εκδήλωσης γνωστής ως «Correfocs», στην Πάλμα, στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Τα «Correfocs» είναι παραδοσιακοί εορτασμοί, έθιμο της ανατολικής Ισπανίας, κατά τους οποίους οι συμμετέχοντες ντύνονται ως διάβολοι και χορεύουν ανάμεσα στον κόσμο, ενώ ανάβουν πυροτεχνήματα.

Λευκό τοπίο στην Πάρνηθα. Στιγμιότυπο από τη λίμνη Μπελέτσι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, στις ανατολικές πλαγιές της Πάρνηθας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τη λίμνη Μπελέτσι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, στις ανατολικές πλαγιές της Πάρνηθας.

Λιβύη: Επίθεση τζιχαντιστών σε δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου. Στις φλόγες τυλίχθηκαν δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου στον μεγάλο τερματικό σταθμό Ρας Λανούφ της Λιβύης. Η φωτιά προκλήθηκε μετά από επίθεση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Τον τελευταίο μήνα έγιναν πολλές επιθέσεις τζιχαντιστών σε δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου στη Λιβύη, καθώς οι τζιχαντιστές εκμεταλλεύτηκαν κενά ασφαλείας.
REUTERS / STRINGER

Στις φλόγες τυλίχθηκαν δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου στον μεγάλο τερματικό σταθμό Ρας Λανούφ της Λιβύης. Η φωτιά προκλήθηκε μετά από επίθεση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Τον τελευταίο μήνα έγιναν πολλές επιθέσεις τζιχαντιστών σε δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου στη Λιβύη, καθώς οι τζιχαντιστές εκμεταλλεύτηκαν κενά ασφαλείας.

Εκδήλωση αφιερωμένη στον Νίκολα Τέσλα στο μετρό της Μόσχας. Σπινθήρες ηλεκτρισμού που προέρχονται από ένα πηνίο Τέσλα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης αφιερωμένης στον επιστήμονα Νίκολα Τέσλα, στο σταθμό του μετρό Μεντελεέβσκαγια, στη Μόσχα.
REUTERS / MAXIM SHEMETOV

Σπινθήρες ηλεκτρισμού που προέρχονται από ένα πηνίο Τέσλα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης αφιερωμένης στον επιστήμονα Νίκολα Τέσλα, στο σταθμό του μετρό Μεντελεέβσκαγια, στη Μόσχα.

Βροχερή μέρα στη Λωρίδα της Γάζας. Ένα μικρό αγόρι πίνει το γάλα του, έξω από το κατάλυμα της οικογένειάς του, στην Χαν Γιούνις, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.
REUTERS / IBRAHEEM ABU MUSTAFA

Ένα μικρό αγόρι πίνει το γάλα του, έξω από το κατάλυμα της οικογένειάς του, στην Χαν Γιούνις, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

Kύμα ψύχους στην Κίνα. Ένας αντρας κάνει τζόκινγκ σε ένα πάρκο στη Σενγιάνγκ, στην επαρχία Λιαονίνγκ, στην Κίνα. Πρωτοφανές κύμα ψύχους αντιμετωπίζει η Κίνα, με χιονοπτώσεις ακόμη και στις νότιες περιοχές που προκάλεσαν τη ματαίωση πολλών αεροπορικών δρομολογίων. Το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο (NMC) έχει κηρύξει «πορτοκαλί συναγερμό» σε όλη τη χώρα. Ο υδράργυρος αναμένεται ότι θα πέσει στους -39 βαθμούς Κελσίου στο Μόχε, στην επαρχία Χεϊλοντζιάνγκ που συνορεύει με τη Σιβηρία και στους -41 βαθμούς στο Γκένχε της Εσωτερικής Μογγολίας.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Ένας αντρας κάνει τζόκινγκ σε ένα πάρκο στη Σενγιάνγκ, στην επαρχία Λιαονίνγκ, στην Κίνα. Πρωτοφανές κύμα ψύχους αντιμετωπίζει η Κίνα, με χιονοπτώσεις ακόμη και στις νότιες περιοχές που προκάλεσαν τη ματαίωση πολλών αεροπορικών δρομολογίων. Το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο (NMC) έχει κηρύξει «πορτοκαλί συναγερμό» σε όλη τη χώρα. Ο υδράργυρος αναμένεται ότι θα πέσει στους -39 βαθμούς Κελσίου στο Μόχε, στην επαρχία Χεϊλοντζιάνγκ που συνορεύει με τη Σιβηρία και στους -41 βαθμούς στο Γκένχε της Εσωτερικής Μογγολίας.

Αναρρίχηση στον πάγο. Ένας άντρας αναρριχάται σε ένα τεχνητό τείχος από πάγο, στην πόλη Λίμπερετς, στην Τσεχία.
REUTERS / DAVID W CERNY

Ένας άντρας αναρριχάται σε ένα τεχνητό τείχος από πάγο, στην πόλη Λίμπερετς, στην Τσεχία.

Διεθνής έκθεση μορφολογίας γάτας. Στις 23 και 24 Ιανουαρίου διεξάγεται η 28η και 29η διεθνής έκθεση γάτας, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Αμαρουσίου. Ο Ελληνικός όμιλος Γάτας γιορτάζει, παράλληλα και τα 20 χρόνια από την απαρχή της λειτουργίας του. Στην έκθεση συμμετέχουν πάρα πολλές φυλές γατών και λαμβάνουν μέρος εκτροφείς και ιδιώτες, από Ελλάδα και εξωτερικό.
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στις 23 και 24 Ιανουαρίου διεξάγεται η 28η και 29η διεθνής έκθεση γάτας, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Αμαρουσίου. Ο Ελληνικός όμιλος Γάτας γιορτάζει, παράλληλα και τα 20 χρόνια από την απαρχή της λειτουργίας του. Στην έκθεση συμμετέχουν πάρα πολλές φυλές γατών και λαμβάνουν μέρος εκτροφείς και ιδιώτες, από Ελλάδα και εξωτερικό.