Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 21:48

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016.

Η χιονοθύελλα Τζόνας από το διάστημα. Φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη NASA, απεικονίζει τη χιονοθύελλα με την ονομασία Τζόνας που πλήττει τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ. Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
REUTERS / NASA

Φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη NASA, απεικονίζει τη χιονοθύελλα με την ονομασία Τζόνας που πλήττει τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ. Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Ανοίγει η αυλαία για το καρναβάλι της Βενετίας. Στιγμιότυπο από την πρώτη ημέρα του καρναβαλιού της Βενετίας.
REUTERS / MANUEL SILVESTRI

Στιγμιότυπο από την πρώτη ημέρα του καρναβαλιού της Βενετίας.

Απρόσκλητος επισκέπτης στο τερέν. Ένα ποντίκι βρίσκεται στο γρασίδι του γηπέδου, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον.
REUTERS / Andrew Yates

Ένα ποντίκι βρίσκεται στο γρασίδι του γηπέδου, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον.

Αγώνες έλκηθρου στη Γερμανία. Σιβηρικό χάσκι, κατά τη διάρκεια αγώνων έλκηθρου στο Oberjoch, στη Γερμανία. Περίπου 800 σκύλοι με τους ιδιοκτήτες τους λαμβάνουν μέρος στον αγώνα.
EPA / Felix Kδstle

Σιβηρικό χάσκι, κατά τη διάρκεια αγώνων έλκηθρου στο Oberjoch, στη Γερμανία. Περίπου 800 σκύλοι με τους ιδιοκτήτες τους λαμβάνουν μέρος στον αγώνα.

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες. Στιγμιότυπο από μπλόκο αγροτών στην περιοχή Κερδύλια, στις Σέρρες. Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, αλλά και στον συντονισμό τους, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εκπρόσωποι των αγροτών 30 μπλόκων από ολη τη χώρα, που συμμετείχαν στη σύσκεψη στο μπλόκο των Τεμπών. Συγκεκριμένα, συμφώνησαν την Κυριακή και τη Δευτέρα να εντείνουν τους αποκλεισμούς της Εθνικής Οδού, με τετράωρο αποκλεισμό ημερησίως, από τις 12 μ.μ. μέχρι της 2 μ.μ. αλλά και από τις 7 μέχρι τις 9 μ.μ.
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Στιγμιότυπο από μπλόκο αγροτών στην περιοχή Κερδύλια, στις Σέρρες. Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, αλλά και στον συντονισμό τους, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εκπρόσωποι των αγροτών 30 μπλόκων από ολη τη χώρα, που συμμετείχαν στη σύσκεψη στο μπλόκο των Τεμπών. Συγκεκριμένα, συμφώνησαν την Κυριακή και τη Δευτέρα να εντείνουν τους αποκλεισμούς της Εθνικής Οδού, με τετράωρο αποκλεισμό ημερησίως, από τις 12 μ.μ. μέχρι της 2 μ.μ. αλλά και από τις 7 μέχρι τις 9 μ.μ.

Χιόνι στη Νέα Υόρκη. Ένας άντρας ντυμένος ως Άγαλμα της Ελευθερίας, κρατά ένα φανάρι σε σχήμα πυρσού, κατά τη διάρκεια χιονόπτωσης στην πλατεία Τάιμς, στο Μανχάταν.
REUTERS / CARLO ALLEGRI

Ένας άντρας ντυμένος ως Άγαλμα της Ελευθερίας, κρατά ένα φανάρι σε σχήμα πυρσού, κατά τη διάρκεια χιονόπτωσης στην πλατεία Τάιμς, στο Μανχάταν.

Χιονισμένο τοπίο στην Ουγγαρία. Δέντρα καλυμμένα με χιόνι, στο Hajduszovat, 225 χιλιόμετρα ανατολικά της Βουδαπέστης, στην Ουγγαρία.
EPA / Zsolt Czegledi

Δέντρα καλυμμένα με χιόνι, στο Hajduszovat, 225 χιλιόμετρα ανατολικά της Βουδαπέστης, στην Ουγγαρία.

Ελβετία: 38ο Διεθνές Φεστιβάλ Αερόστατου. Στιγμιότυπο από το 38ο Διεθνές Φεστιβάλ Αερόστατου στο Chateau-d
REUTERS / DENIS BALIBOUSE

Στιγμιότυπο από το 38ο Διεθνές Φεστιβάλ Αερόστατου στο Chateau-d'Oex, στην Ελβετία. Το φεστιβάλ διαρκεί εννέα ημέρες και  συμμετέχουν άνθρωποι από 15 χώρες. Το ελβετικό ορεινό θέρετρο Chateau-d'Oex φημίζεται για τις ιδανικές συνθήκες πτήσης, λόγω του εξαιρετικού μικροκλίματός του.

Χιονοθύελλα στην Ουάσινγκτον . Ένας πεζός στην Ουάσινγκτον διασχίζει το δρόμο κατά τη διάρκεια της σφοδρής χιονοθύελλας που πλήττει τις ΗΠΑ. Τουλάχιστον εννέα άτομα έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της χιονοθύελλας, όπως αναφέρουν οι New York Times, ενώ περισσότερες από 7.600 πτήσεις ματαιώθηκαν στη χώρα από χθες.
EPA / MICHAEL REYNOLDS

Ένας πεζός στην Ουάσινγκτον διασχίζει το δρόμο κατά τη διάρκεια της σφοδρής χιονοθύελλας που πλήττει τις ΗΠΑ. Τουλάχιστον εννέα άτομα έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της χιονοθύελλας, όπως αναφέρουν οι New York Times, ενώ περισσότερες από 7.600 πτήσεις ματαιώθηκαν στη χώρα από χθες.

Ιππασία στο Βέλγιο. Ένας άντρας ιππεύει το άλογό του σε μία παραλία στη Βόρεια Θάλασσα, κοντά στο χωριό Ντε Χάαν, στο Βέλγιο.
REUTERS / YVES HERMAN

Ένας άντρας ιππεύει το άλογό του σε μία παραλία στη Βόρεια Θάλασσα, κοντά στο χωριό Ντε Χάαν, στο Βέλγιο.

Selfie στη χιονισμένη Κίνα. Τουρίστριες παίρνουν selfie μετά από χιονόπτωση στην πόλη Σιάν της επαρχίας Σαανσί στην Κίνα. 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Τουρίστριες παίρνουν selfie μετά από χιονόπτωση στην πόλη Σιάν της επαρχίας Σαανσί στην Κίνα. 

Πρόβα για την Ημέρα της Δημοκρατίας στην Ινδία . Γάλλοι στρατιώτες παρελαύνουν στο Νέο Δελχί κατά τη διάρκεια της γενικής πρόβας για την Ημέρα της Δημοκρατίας, η οποία θα γιορταστεί την Τρίτη. Ο επίσημος προσκεκλημένος της Ινδίας αυτή τη χρονιά είναι ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ. 
REUTERS / ADNAN ABIDI

Γάλλοι στρατιώτες παρελαύνουν στο Νέο Δελχί κατά τη διάρκεια της γενικής πρόβας για την Ημέρα της Δημοκρατίας, η οποία θα γιορταστεί την Τρίτη. Ο επίσημος προσκεκλημένος της Ινδίας αυτή τη χρονιά είναι ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.