Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 19:31

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016.

Κίνα: Γιόγκα σε πολικές θερμοκρασίες. Επιδείξεις γιόγκα μέσα σε θερμά ιαματικά λουτρά πραγματοποίησαν περίπου 100 γυναίκες στην πόλη Λουό Γιανγκ της Κίνας, όπου η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους -4 βαθμούς Κλεσίου.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Επιδείξεις γιόγκα μέσα σε θερμά ιαματικά λουτρά πραγματοποίησαν περίπου 100 γυναίκες στην πόλη Λουό Γιανγκ της Κίνας, όπου η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους -4 βαθμούς Κλεσίου.

Στιγμές ανάπαυλας. Πεταλούδα κάθεται σε βράχο στη περιοχή Σαν Μάρκος της Καλοφόρνια.
REUTERS / MIKE BLAKE

Πεταλούδα κάθεται σε βράχο στη περιοχή Σαν Μάρκος της Καλοφόρνια.

Ζωντανή κότα στο προαύλιο του Μαξίμου πέταξε 51χρονη. Ζωντανή κότα στο προαύλιο χώρο του Μεγάρου Μαξίμου πέταξε 51χρονη στην απόπειρά της να διαμαρτυρηθεί. Η γυναίκα προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος.
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ζωντανή κότα στο προαύλιο χώρο του Μεγάρου Μαξίμου πέταξε 51χρονη στην απόπειρά της να διαμαρτυρηθεί. Η γυναίκα προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος.

Ηλιόλουστη μέρα στην Αττική. Στιγμιότυπο από το Παλαιό Φάληρο την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016.
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στιγμιότυπο από το Παλαιό Φάληρο την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016.

Εικαστική έκθεση στο Λονδίνο. Μια γυναίκα κοιτά έναν πίνακα του Ιρλανδού καλλιτέχνη Κόλιν Ντέιβιντσον που απεικονίζει τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, στην 28η ετήσια εικαστική έκθεση Λονδίνου που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 24 Ιανουαρίου.
EPA / WILL OLIVER

Μια γυναίκα κοιτά έναν πίνακα του Ιρλανδού καλλιτέχνη Κόλιν Ντέιβιντσον που απεικονίζει τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, στην 28η ετήσια εικαστική έκθεση Λονδίνου που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 24 Ιανουαρίου.

Ηλιοβασίλεμα στο Βερολίνο. Ο ουρανός του Βερολίνου γεμίζει με χρώματα την ώρα που δύει ο ήλιος.
REUTERS / PAWEL KOPCZYNSKI

Ο ουρανός του Βερολίνου γεμίζει με χρώματα την ώρα που δύει ο ήλιος.

Προετοιμασίες για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός. Άνδρες των ειδικών δυνάμεων ασφαλείας της Ελβετίας στην κορυφή του ξενοδοχείου στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός στις 20-23 Ιανουαρίου, στην Ελβετία.
REUTERS / RUBEN SPRICH

Άνδρες των ειδικών δυνάμεων ασφαλείας της Ελβετίας στην κορυφή του ξενοδοχείου στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός στις 20-23 Ιανουαρίου, στην Ελβετία.

Εβδομάδα Μόδας στο Βερολίνο. Ένα μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία της εταιρίας Sadak στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου.
REUTERS / FABRIZIO BENSCH

Ένα μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία της εταιρίας Sadak στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου.

Αντιμέτωποι με το κρύο οι πρόσφυγες. Μωρό σκεπασμένο με κουβέρτες στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πρέσεβο της Σερβίας περιμένει μαζί με τους γονείς του το τρένο που θα τους μεταφέρει στην Κροατία. 
REUTERS / MARKO DJURICA

Μωρό σκεπασμένο με κουβέρτες στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πρέσεβο της Σερβίας περιμένει μαζί με τους γονείς του το τρένο που θα τους μεταφέρει στην Κροατία. 

Γαλάζιο τοπίο. Πρωινή ομίχλη καλύπτει πλαγιές στη πολιτεία της Καλιφόρνια.
REUTERS / MIKE BLAKE

Πρωινή ομίχλη καλύπτει πλαγιές στη πολιτεία της Καλιφόρνια.

Θεοφάνεια στη Ρωσία . Ένας άνδρας βουτά στα παγωμένα νερά του ποταμού Μόσχοβα, στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων σύμφωνα με το Ιουλιανό ημερολόγιο. Στη Ρωσία οι εορτασμοί ξεκινούν με τη βραδινή Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια οι ιερείς αγιάζουν το παγωμένο νερό, όπου βουτούν οι πιστοί. Η θερμοκρασία στη Μόσχα σήμερα δεν ξεπερνά τους -15 βαθμούς Κελσίου.
 
EPA / SERGEI ILNITSKY

Ένας άνδρας βουτά στα παγωμένα νερά του ποταμού Μόσχοβα, στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων σύμφωνα με το Ιουλιανό ημερολόγιο. Στη Ρωσία οι εορτασμοί ξεκινούν με τη βραδινή Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια οι ιερείς αγιάζουν το παγωμένο νερό, όπου βουτούν οι πιστοί. Η θερμοκρασία στη Μόσχα σήμερα δεν ξεπερνά τους -15 βαθμούς Κελσίου.

 

«Όχι» στο σχέδιο για το ασφαλιστικό είπαν οι συνταξιούχοι. Στους δρόμους βγήκαν οι συνταξιούχοι, πραγματοποιώντας συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια στο κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό και στις μειώσεις συντάξεων. Αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοτζιά και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς το υπουργείο Εργασίας. Αντιπροσωπεία τους συνάντησε τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, ζητώντας του να αρθούν κάποιες από τις διατάξεις του νομοσχεδίου, ενώ εξερχόμενοι δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να δικαιωθούν.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στους δρόμους βγήκαν οι συνταξιούχοι, πραγματοποιώντας συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια στο κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό και στις μειώσεις συντάξεων. Αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοτζιά και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς το υπουργείο Εργασίας. Αντιπροσωπεία τους συνάντησε τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, ζητώντας του να αρθούν κάποιες από τις διατάξεις του νομοσχεδίου, ενώ εξερχόμενοι δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να δικαιωθούν.

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα - Κυρ. Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Την πρόθεσή του να παράσχει ανά πάσα στιγμή ενδελεχή και πλήρη ενημέρωση στα μεγάλα ζητήματα εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Απ
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Την πρόθεσή του να παράσχει ανά πάσα στιγμή ενδελεχή και πλήρη ενημέρωση στα μεγάλα ζητήματα εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Απ' την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι προσβλέπει σε μία ειλικρινή συζήτηση, ενώ υπογράμμισε τη διαφωνία που έχουν οι δύο πλευρές σε πολλά ζητήματα και αναγνώρισε ότι η διαφωνία θα παραμείνει.

Παγωμένο πρωινό στη Γερμανία. Μια γυναίκα περπατά με τον σκύλο της στο χιονισμένο Λοφέλντεν της Γερμανίας. Η θερμοκρασία στη χώρα έχει υποχωρήσει στους -14 βαθμούς Κελσίου.
EPA / UWE ZUCCHI

Μια γυναίκα περπατά με τον σκύλο της στο χιονισμένο Λοφέλντεν της Γερμανίας. Η θερμοκρασία στη χώρα έχει υποχωρήσει στους -14 βαθμούς Κελσίου.

Βράδυ στη Φρανκφούρτη. Φωτογραφικό στιγμιότυπο της περιοχής όπου εδρεύουν οι τράπεζες (μαζί και η ΕΚΤ) της Φρανκφούρτης.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Φωτογραφικό στιγμιότυπο της περιοχής όπου εδρεύουν οι τράπεζες (μαζί και η ΕΚΤ) της Φρανκφούρτης.

Χορευτική παράσταση στο Φεστιβάλ του Σίδνεϊ. Μια χορευτική ομάδα ιθαγενών από το νησί Elcho της Αυστραλίας συμμετέχουν σε χορευτική παράσταση στα πλαίσια του Φεστιβάλ του Σίδνεϊ, το οποίο θεωρείται από πολλούς το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της χώρας.
EPA / DEAN LEWINS

Μια χορευτική ομάδα ιθαγενών από το νησί Elcho της Αυστραλίας συμμετέχουν σε χορευτική παράσταση στα πλαίσια του Φεστιβάλ του Σίδνεϊ, το οποίο θεωρείται από πολλούς το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της χώρας.

Τα χρώματα της αυγής . Το κτήριο Σαρντ και το Μάτι του Λονδίνου κατά την ανατολή του ηλίου.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Το κτήριο Σαρντ και το Μάτι του Λονδίνου κατά την ανατολή του ηλίου.

Παιχνίδια με τα περιστέρια . Ένα μικρό αγόρι παρακολουθεί ένα σμήνος περιστεριών που πετούν πάνω από το σπίτι του, στην Καμπούλ.
REUTERS / AHMAD MASOOD

Ένα μικρό αγόρι παρακολουθεί ένα σμήνος περιστεριών που πετούν πάνω από το σπίτι του, στην Καμπούλ.

Η Σκόπελος ντύθηκε στα λευκά. Στα λευκά έχει ντυθεί από χθες το νησί της Σκοπέλου. Σε αρκετά σημεία του νησιού των Βόρειων Σποράδων το χιόνι έχει αγγίξει το ένα μέτρο, ενώ πολύ δύσκολη είναι η μετακίνηση λόγω της ολισθηρότητας του οδικού δικτύου.
INTIME NEWS / ΣΙΟΥΛΗΣ ΒΙΡΓΙΛΙΟΣ

Στα λευκά έχει ντυθεί από χθες το νησί της Σκοπέλου. Σε αρκετά σημεία του νησιού των Βόρειων Σποράδων το χιόνι έχει αγγίξει το ένα μέτρο, ενώ πολύ δύσκολη είναι η μετακίνηση λόγω της ολισθηρότητας του οδικού δικτύου.

Η δεύτερη μέρα του Αυστραλιανού Όπεν. Ο Ισπανός τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ αντιδρά καθώς χάνει ένα πόντο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Φερνάντο Βερντάσκο, στα πλαίσια του Αυστραλιανού Όπεν, στη Μελβούρνη.
REUTERS / THOMAS PETER

Ο Ισπανός τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ αντιδρά καθώς χάνει ένα πόντο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Φερνάντο Βερντάσκο, στα πλαίσια του Αυστραλιανού Όπεν, στη Μελβούρνη.

Καθημερινή ζωή στη Μανίλα. Δύο Φιλιππινέζοι αγρότες κουβαλούν σάκους με σπόρους σε αγρό της περιοχής Ταγκίγ, στη Μανίλα. 
EPA / FRANCIS R. MALASIG

Δύο Φιλιππινέζοι αγρότες κουβαλούν σάκους με σπόρους σε αγρό της περιοχής Ταγκίγ, στη Μανίλα. 

Η λίμνη με τα ροζ νούφαρα. Στιγμιότυπο από τη λίμνη Nong Harn, που βρίσκεται στην περιφέρεια Udon Thani, στη  Ταΐλάνδη, η οποία κάθε χρόνο από τον Οκτώβρη μέχρι και τον Μάρτιο είναι γεμάτη με ανθισμένα ροζ νούφαρα.
EPA / BARBARA WALTON

Στιγμιότυπο από τη λίμνη Nong Harn, που βρίσκεται στην περιφέρεια Udon Thani, στη Ταΐλάνδη, η οποία κάθε χρόνο από τον Οκτώβρη μέχρι και τον Μάρτιο είναι γεμάτη με ανθισμένα ροζ νούφαρα.