Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016 20:36

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016.

Θρησκευτικές παραδόσεις στην Ισπανία. Στιγμιότυπο από την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου, στη Μαδρίτη, όπου κάτοικοι της περιοχής έχουν πάει τα κατοικίδιά τους για να λάβουν ευλογία. Στην Ισπανία, ο Άγιος Αντώνιος είναι ο προστάτης των ζώων.
REUTERS / ANDREA COMAS

Στιγμιότυπο από την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου, στη Μαδρίτη, όπου κάτοικοι της περιοχής έχουν πάει τα κατοικίδιά τους για να λάβουν ευλογία. Στην Ισπανία, ο Άγιος Αντώνιος είναι ο προστάτης των ζώων.

Σε λευκό κλοιό η Βουλγαρία. Στα λευκά έχει ντυθεί σήμερα η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια, με τον υδράργυρο σε πολλές περιοχές να μην ξεπερνά ττους -15 βαθμούς Κελσίου.
EPA / VASSIL DONEV

Στα λευκά έχει ντυθεί σήμερα η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια, με τον υδράργυρο σε πολλές περιοχές να μην ξεπερνά ττους -15 βαθμούς Κελσίου.

Κατέρρευσε γέφυρα από την κακοκαιρία στην Καλαμπάκα. Ζημιές σε καλλιέργειες και υποδομές προκλήθηκαν σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας λόγω των ισχυρών καταιγίδων, ενώ δεν έλειψαν και τα προβλήματα λόγω των θυελλωδών ανέμων. Στη Διάβα Καλαμπάκας κατέρρευσε γέφυρα λόγω υπερχείλισης του Πηνειού και έχει διακοπεί η πρόσβαση προς τα ορεινά του νομού Τρικάλων.
INTIME NEWS / ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ζημιές σε καλλιέργειες και υποδομές προκλήθηκαν σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας λόγω των ισχυρών καταιγίδων, ενώ δεν έλειψαν και τα προβλήματα λόγω των θυελλωδών ανέμων. Στη Διάβα Καλαμπάκας κατέρρευσε γέφυρα λόγω υπερχείλισης του Πηνειού και έχει διακοπεί η πρόσβαση προς τα ορεινά του νομού Τρικάλων.

Μεγάλο «διπλό» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Premier League επί της Λίβερπουλ με 1-0 στο «Ανφιλντ». Το γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ στο 78΄ χάρισε το μεγάλο «διπλό» στους «μπέμπηδες», που χρωστούν μεγάλο μερίδιο της νίκης τους στον Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος έκανε τρεις σπουδαίες επεμβάσεις ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-0. 
REUTERS / Carl Recine

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Premier League επί της Λίβερπουλ με 1-0 στο «Ανφιλντ». Το γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ στο 78΄ χάρισε το μεγάλο «διπλό» στους «μπέμπηδες», που χρωστούν μεγάλο μερίδιο της νίκης τους στον Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος έκανε τρεις σπουδαίες επεμβάσεις ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-0. 

«Λαϊκό ξεσηκωμό» για το ασφαλιστικό ζητεί ο Δ. Κουτσούμπας. Στιγμιότυπο από την εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Νέο Φάληρο.
SOOC / Nikos Libertas

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Νέο Φάληρο.

Διαδηλώνοντας υπέρ της φύσης. Ένας άνδρας συμμετέχει σε πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται στη Βαρσοβία με στόχο να αποτραπεί η κοπή δέντρων στο δάσος Bialowieza, στα σύνορα της Πολωνίας με τη Λευκορωσία. Πρόκειται για το τελευταίο αρχαίο δάσος της Ευρώπης, σε μεγάλο βαθμό ανεπηρέαστο από την τελευταία εποχή των παγετώνων, 12.000 χρόνια πριν. Έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO εξαιτίας της βιοποικιλότητάς του.
REUTERS / KACPER PEMPEL

Ένας άνδρας συμμετέχει σε πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται στη Βαρσοβία με στόχο να αποτραπεί η κοπή δέντρων στο δάσος Bialowieza, στα σύνορα της Πολωνίας με τη Λευκορωσία. Πρόκειται για το τελευταίο αρχαίο δάσος της Ευρώπης, σε μεγάλο βαθμό ανεπηρέαστο από την τελευταία εποχή των παγετώνων, 12.000 χρόνια πριν. Έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO εξαιτίας της βιοποικιλότητάς του.

Αναζητώντας τροφή στο χιονισμένο Σέρλινγκ. Ένα πρόβατο αναζητά τροφή σε χιονισμένο αγρό του Σέρλινγκ, στη Σκωτία.
REUTERS / RUSSELL CHEYNE

Ένα πρόβατο αναζητά τροφή σε χιονισμένο αγρό του Σέρλινγκ, στη Σκωτία.

Αναζητώντας πλαστικό ανάμεσα στα σκουπίδια. Παιδιά αναζητούν ανακυκλώσιμο πλαστικό σε κανάλι του Πεσαβάρ, στο Πακιστάν.
REUTERS / KHURAM PARVEZ

Παιδιά αναζητούν ανακυκλώσιμο πλαστικό σε κανάλι του Πεσαβάρ, στο Πακιστάν.

Αντιμέτωποι με το κρύο οι πρόσφυγες. Ένα παιδί κλαίει από το κρύο σε κέντρο καταγραφής προσφύγων στο Πρέσεβο της Σερβίας.
REUTERS / MARKO DJURICA

Ένα παιδί κλαίει από το κρύο σε κέντρο καταγραφής προσφύγων στο Πρέσεβο της Σερβίας.

Συννεφιασμένος ουρανός στο Ναύπλιο. Σύννεφα πάνω από την πόλη του Ναυπλίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Σύννεφα πάνω από την πόλη του Ναυπλίου.

Ο μικρόκοσμος του Μινσκ. Ένα πτηνό που ανήκει στην οικογένεια των Σιττίδων σε πάρκο στα προάστια του Μινσκ.
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Ένα πτηνό που ανήκει στην οικογένεια των Σιττίδων σε πάρκο στα προάστια του Μινσκ.