Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 20:13

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016.

Πρωινή γυμναστική στην Αγκαρτάλα. Τέσσερις άνδρες προετοιμάζεται για την πρωινή τους γυμναστική κατά τη διάρκεια ενός ομιχλώδους πρωινού στην Αγκαρτάλα της Ινδίας.
REUTERS / JAYANTA DEY

Τέσσερις άνδρες προετοιμάζεται για την πρωινή τους γυμναστική κατά τη διάρκεια ενός ομιχλώδους πρωινού στην Αγκαρτάλα της Ινδίας.

Ηλιοβασίλεμα στο Σεράγεβο. Φωτογραφία την ώρα που δύει ο ήλιος πάνω από την πόλη του Σεράγεβου.
REUTERS / DADO RUVIC

Φωτογραφία την ώρα που δύει ο ήλιος πάνω από την πόλη του Σεράγεβου.

Κακοκαιρία στις ΗΠΑ. Αμάξι καλυμμένο με πάγο κοντά στη Λίμνη Ήρι, στη πολιτεία της Νέας Υόρκης, Ο ιδιοκτήτης του το άφησε έξω από ένα εστιατόριο για το βράδυ και το πρωί το βρήκε εγκλωβισμένο στον πάγο.
REUTERS / LINDSAY DEDARIO

Αμάξι καλυμμένο με πάγο κοντά στη Λίμνη Ήρι, στη πολιτεία της Νέας Υόρκης, Ο ιδιοκτήτης του το άφησε έξω από ένα εστιατόριο για το βράδυ και το πρωί το βρήκε εγκλωβισμένο στον πάγο.

Ζυρίχη: Μία κλεφτή ματιά στο νέο μουσείο της FIFA. Άποψη από το εσωτερικό του μουσείου της FIFA στη Ζυρίχη. Το νέο μουσείο της FIFA θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό στο πρώτο τρίμηνο του 2016
EPA / VALERIANO DI DOMENICO

Άποψη από το εσωτερικό του μουσείου της FIFA στη Ζυρίχη. Το νέο μουσείο της FIFA θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό στο πρώτο τρίμηνο του 2016

Συνάντηση του Κώστα Καραμανλή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη . Περίπου 45 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Εξερχόμενος του γραφείου του κ. Καραμανλή στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πώς πήγε η συνάντηση, απάντησε «θαυμάσια».
INTIME NEWS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Περίπου 45 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Εξερχόμενος του γραφείου του κ. Καραμανλή στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πώς πήγε η συνάντηση, απάντησε «θαυμάσια».

Έκρηξη στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης . Άνδρες της τουρκικής αστυνομίας απομακρύνουν τον κόσμο από το σημείο της έκρηξης στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί στο Σουλτάν Αχμέτ της Κωνσταντινούπολης. Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με το CNN Turk, βρίσκονται τουρίστες από τη Γερμανία και τη Νορβηγία. Το ελληνικός υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει προς το παρόν πληροφορίες για Έλληνες τουρίστες μεταξύ των θυμάτων της έκρηξης.
REUTERS / OSMAN ORSAL

Άνδρες της τουρκικής αστυνομίας απομακρύνουν τον κόσμο από το σημείο της έκρηξης στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί στο Σουλτάν Αχμέτ της Κωνσταντινούπολης. Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με το CNN Turk, βρίσκονται τουρίστες από τη Γερμανία και τη Νορβηγία. Το ελληνικός υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει προς το παρόν πληροφορίες για Έλληνες τουρίστες μεταξύ των θυμάτων της έκρηξης.

Αναστέλλει το μεγαλύτερο μέρος των επενδύσεών της στη Χαλκιδική η Eldorado Gold. Ο διευθύνων σύμβουλος της «Ελληνικός Χρυσός», κ. Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μετά την ανακοίνωση ότι η μητρική εταιρεία «Eldorado Gold» αναστέλλει το μεγαλύτερο μέρος των επενδύσεών της στη Χαλκιδική. Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της πολυεθνικής εταιρείας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης διεμήνυσε ότι η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς.
INTIME NEWS / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ

Ο διευθύνων σύμβουλος της «Ελληνικός Χρυσός», κ. Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μετά την ανακοίνωση ότι η μητρική εταιρεία «Eldorado Gold» αναστέλλει το μεγαλύτερο μέρος των επενδύσεών της στη Χαλκιδική. Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της πολυεθνικής εταιρείας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης διεμήνυσε ότι η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς.

Καζακστάν: Παιχνίδια στη φύση . Ένας αιγίθαλος πετά δίπλα από έναν σκίουρο σε χιονισμένο πάρκο του Αλμάτι.
REUTERS / SHAMIL ZHUMATOV

Ένας αιγίθαλος πετά δίπλα από έναν σκίουρο σε χιονισμένο πάρκο του Αλμάτι.

Με ανεμόπτερο πάνω από το Τατόι . Η θέα όπως φαίνεται κατά την διάρκεια πτήσης ανεμόπτερου στην περιοχή Τατοΐου, στις 9 Ιανουαρίου.
SOOC / Fotis Plegas G.

Η θέα όπως φαίνεται κατά την διάρκεια πτήσης ανεμόπτερου στην περιοχή Τατοΐου, στις 9 Ιανουαρίου.

Θυελλώδεις άνεμοι στις γαλλικές ακτές του Ατλαντικού . Κύματα «σκάνε» στο μικρό λιμανάκι του Pornic, στις γαλλικές ακτές του Ατλαντικού.
REUTERS / STEPHANE MAHE

Κύματα «σκάνε» στο μικρό λιμανάκι του Pornic, στις γαλλικές ακτές του Ατλαντικού.

Βαρύς χειμώνας στη Νορβηγία. Λάτρεις του σκι απολαμβάνουν το χιόνι στο Gausdal της Νορβηγίας.
EPA / PAUL KLEIVEN

Λάτρεις του σκι απολαμβάνουν το χιόνι στο Gausdal της Νορβηγίας.