Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 19:53

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016.

Έφυγε από τη ζωή ο Ντέιβιντ Μπάουι . Ο Ντέιβιντ Μπάουι κατά τη διάρκεια συναυλίας του στη Βιέννη τον Φεβρουάριο του 1996. Σε ηλικία 69 ετών έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της ροκ, Ντέιβιντ Μπάουι, έπειτα από 18μηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός Ντέιβιντ Μπάουι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Skynews επικαλούμενο επιβεβαιωμένη πληροφορία από τον βιογράφο του.
REUTERS / LEONHARD FOEGER

Ο Ντέιβιντ Μπάουι κατά τη διάρκεια συναυλίας του στη Βιέννη τον Φεβρουάριο του 1996. Σε ηλικία 69 ετών έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της ροκ, Ντέιβιντ Μπάουι, έπειτα από 18μηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός Ντέιβιντ Μπάουι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Skynews επικαλούμενο επιβεβαιωμένη πληροφορία από τον βιογράφο του.

Ηλιοβασίλεμα στη Σιβηρία. Σκύλος τρέχει παράλληλα με τον ποταμό Γενισέι ενώ ο ήλιος δύει, στην πόλη Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας. Η θερμοκρασία στην περιοχή φτάνει εκείνη την ώρα τους -25 βαθμούς Κελσίου.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Σκύλος τρέχει παράλληλα με τον ποταμό Γενισέι ενώ ο ήλιος δύει, στην πόλη Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας. Η θερμοκρασία στην περιοχή φτάνει εκείνη την ώρα τους -25 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρική Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο. Μοντέλο με δημιουργία του Μπόμπι Άμπλεϊ κατά την διάρκεια της ανδρικής Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016.
EPA / ANDREW COWIE

Μοντέλο με δημιουργία του Μπόμπι Άμπλεϊ κατά την διάρκεια της ανδρικής Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016.

Βοήθεια στη Μαντάγια. Κάτοικοι της πόλης Μαντάγια εγκαταλείπουν την πόλη μετά από άδεια που λένε ότι πήραν από τη Συριακή κυβέρνηση. Τη Δευτέρα κονβόι με ανθρωπιστική βοήθεια εισήλθε στην πολιορκούμενη από τις δυνάμεις του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ και τη λιβανική Χεζμπολάχ πόλη Μαντάγια, στη δυτική Συρία. Λόγω της κατάστασης η πόλη αντιμετωπίζει έλλειψη τροφίμων και οι κάτοικοι έχουν φθάσει να τρώνε γρασίδι και ζώα συντροφιάς.
REUTERS / OMAR SANADIKI

Κάτοικοι της πόλης Μαντάγια εγκαταλείπουν την πόλη μετά από άδεια που λένε ότι πήραν από τη Συριακή κυβέρνηση. Τη Δευτέρα κονβόι με ανθρωπιστική βοήθεια εισήλθε στην πολιορκούμενη από τις δυνάμεις του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ και τη λιβανική Χεζμπολάχ πόλη Μαντάγια, στη δυτική Συρία. Λόγω της κατάστασης η πόλη αντιμετωπίζει έλλειψη τροφίμων και οι κάτοικοι έχουν φθάσει να τρώνε γρασίδι και ζώα συντροφιάς.

Ν.Δ.: Πρώτος με διαφορά 4,86% ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εργαζόμενος στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζεται να κατεβάσει την φωτογραφία του πρώην προέδρου Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως νέου προέδρου του κόμματος. Ο κ. Μητσοτάκης συγκέντρωσε ποσοστό 52,43% των ψήφων στον β
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Εργαζόμενος στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζεται να κατεβάσει την φωτογραφία του πρώην προέδρου Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως νέου προέδρου του κόμματος. Ο κ. Μητσοτάκης συγκέντρωσε ποσοστό 52,43% των ψήφων στον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ., σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης. Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης συγκέντρωσε 47,57%.

Ομίχλη στην παραλία της Θεσσαλονίκης . Ομίχλη στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
MOTIONTEAM / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ομίχλη στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ξημέρωμα στη Φρανκφούρτη . Ξημέρωμα στη Φρανκφούρτη.
EPA / FRANK RUMPENHORST

Ξημέρωμα στη Φρανκφούρτη.

Στιγμιότυπο από το Σιντζιάνγκ . Βοσκοί ιππεύουν τα άλογά τους σ’ ένα χιονισμένο χωράφι στην Αυτόνομη Περιοχή των Ουιγούρων του Σιντζιάνγκ, στην Κίνα.  
REUTERS / CHINA DAILY

Βοσκοί ιππεύουν τα άλογά τους σ’ ένα χιονισμένο χωράφι στην Αυτόνομη Περιοχή των Ουιγούρων του Σιντζιάνγκ, στην Κίνα.  

Ινδία: Κατασκευή νήματος για χαρταετό στο Αμριτσάρ. Ινδός εργάτης κατασκευάζει νήμα για χαρταετό στην άκρη ενός δρόμου στο Αμριτσάρ της Ινδίας. Το νήμα για χαρταετό ή «Dor», όπως ονομάζεται στην τοπική γλώσσα, φτιάχνεται από θρυμματισμένο γυαλί, κόλλα, χρώματα και αυγό. Τα υλικά τοποθετούνται στο νήμα προκειμένου να γίνει αρκετά ανθεκτικό ώστε να κρατήσει τον χαρταετό. Το πέταγμα του χαρταετού αποτελεί μία δημοφιλή συνήθεια για μικρούς και μεγάλους στην περιοχή.
EPA / RAMINDER PAL SINGH

Ινδός εργάτης κατασκευάζει νήμα για χαρταετό στην άκρη ενός δρόμου στο Αμριτσάρ της Ινδίας. Το νήμα για χαρταετό ή «Dor», όπως ονομάζεται στην τοπική γλώσσα, φτιάχνεται από θρυμματισμένο γυαλί, κόλλα, χρώματα και αυγό. Τα υλικά τοποθετούνται στο νήμα προκειμένου να γίνει αρκετά ανθεκτικό ώστε να κρατήσει τον χαρταετό. Το πέταγμα του χαρταετού αποτελεί μία δημοφιλή συνήθεια για μικρούς και μεγάλους στην περιοχή.

Ιαπωνία: Γιορτάζοντας την ενηλικίωση . Γυναίκες από την Ιαπωνία, φορώντας κιμονό διασκεδάζουν σ’ ένα τρενάκι, στο πλαίσιο των εορτασμών για την ημέρα της ενηλικίωσής τους στο Τόκιο. Σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση, περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες που γεννήθηκαν το 1995 ενηλικιώνονται φέτος, περίπου 50.000 λιγότεροι από το προηγούμενο έτος.
REUTERS / YUYA SHINO

Γυναίκες από την Ιαπωνία, φορώντας κιμονό διασκεδάζουν σ’ ένα τρενάκι, στο πλαίσιο των εορτασμών για την ημέρα της ενηλικίωσής τους στο Τόκιο. Σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση, περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες που γεννήθηκαν το 1995 ενηλικιώνονται φέτος, περίπου 50.000 λιγότεροι από το προηγούμενο έτος.

Ομίχλη στη Βουδαπέστη . Η ομίχλη έχει «αγκαλιάσει» το Άγαλμα της Ελευθερίας στην κορυφή του Λόφου Γκέλερτ στη Βουδαπέστη.
EPA / BALAZS MOHAI

Η ομίχλη έχει «αγκαλιάσει» το Άγαλμα της Ελευθερίας στην κορυφή του Λόφου Γκέλερτ στη Βουδαπέστη.

Σε εξέλιξη η προεκλογική εκστρατεία των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ. Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ Μπέρνι Σάντερς κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στην Αϊόβα.
REUTERS / SCOTT MORGAN

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ Μπέρνι Σάντερς κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στην Αϊόβα.

Χρυσή σφαίρα για τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Ο διάσημος ηθοποιός Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κρατά στα χέρια του το βραβείο Α
REUTERS / HANDOUT

Ο διάσημος ηθοποιός Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κρατά στα χέρια του το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου για τη δραματική ταινία «The Revenant», κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Λος Άντζελες.

Οι κορυφαίοι της FIFA για το 2015. Τα «αστέρια» της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης μονοπώλησαν τις θέσεις στο ετήσιο γκαλά της FIFA για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή. Mε τη «Χρυσή Μπάλα»βραβεύτηκε για πέμπτη φορά ο Λιονέλ Μέσι επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά.
REUTERS / RUBEN SPRICH

Τα «αστέρια» της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης μονοπώλησαν τις θέσεις στο ετήσιο γκαλά της FIFA για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή. Mε τη «Χρυσή Μπάλα»βραβεύτηκε για πέμπτη φορά ο Λιονέλ Μέσι επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά.