Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2016 22:01

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016.

Τεχεράνη: Επίθεση διαδηλωτών στην πρεσβεία της Σ. Αραβίας. Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Τεχεράνη, με Ιρανούς διαδηλωτές να εισβάλουν σε τμήμα του κτηρίου και να ανάβουν εστίες φωτιάς, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Το πρακτορείο, επικαλούμενο φωτογραφίες από το Twitter και τοπικά ΜΜΕ, αναφέρει ότι η αστυνομία απομάκρυνε τους διαδηλωτές από το κτήριο, αλλά όχι και από την περιοχή.
REUTERS / TIMA Agency

Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Τεχεράνη, με Ιρανούς διαδηλωτές να εισβάλουν σε τμήμα του κτηρίου και να ανάβουν εστίες φωτιάς, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Το πρακτορείο, επικαλούμενο φωτογραφίες από το Twitter και τοπικά ΜΜΕ, αναφέρει ότι η αστυνομία απομάκρυνε τους διαδηλωτές από το κτήριο, αλλά όχι και από την περιοχή.

Τεχεράνη:  Διαδηλώσεις κατά της Σ. Αραβίας. Ένας Ιρανός διαδηλωτής κρατά μία πινακίδα με το όνομα του σιίτη ιερωμένου Νιμρ Μπάκερ αλ Νιμρ κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Τεχεράνη. Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι διαδήλωσαν την Κυριακή σε δύο συνοικίες της Τεχεράνης για να καταγγείλουν την εκτέλεση του Σαουδάραβα σιίτη θρησκευτικού ηγέτη Νιμρ Μπάκερ αλ Νιμρ.
REUTERS / TIMA

Ένας Ιρανός διαδηλωτής κρατά μία πινακίδα με το όνομα του σιίτη ιερωμένου Νιμρ Μπάκερ αλ Νιμρ κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Τεχεράνη. Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι διαδήλωσαν την Κυριακή σε δύο συνοικίες της Τεχεράνης για να καταγγείλουν την εκτέλεση του Σαουδάραβα σιίτη θρησκευτικού ηγέτη Νιμρ Μπάκερ αλ Νιμρ.

Ατμοσφαιρική ρύπανση στην Κίνα. Κόσμος κάνει περίπατο σε μία πεζογέφυρα εν μέσω αιθαλομίχλης στο Πεκίνο.
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Κόσμος κάνει περίπατο σε μία πεζογέφυρα εν μέσω αιθαλομίχλης στο Πεκίνο.

Βροχές στη Γαλικία. Ένας άνδρας προσπαθεί να συγκρατήσει την ομπρέλα του εν μέσω σφοδρών ανέμων στη Λα Κορούνια. Η μετεωρολογική υπηρεσία της Ισπανίας προβλέπει έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή.
EPA / CABALAR

Ένας άνδρας προσπαθεί να συγκρατήσει την ομπρέλα του εν μέσω σφοδρών ανέμων στη Λα Κορούνια. Η μετεωρολογική υπηρεσία της Ισπανίας προβλέπει έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή.

Γερμανία: Φρέσκο χιόνι κοντά στις Άλπεις. Σκοτεινά σύννεφα διακρίνονται πάνω από τα δέντρα καθώς ένα λεπτό στρώμα χιονιού καλύπτει τα λιβάδια κοντά στο Nesselwang.
EPA / KARL-JOSEF HILDENBRAND

Σκοτεινά σύννεφα διακρίνονται πάνω από τα δέντρα καθώς ένα λεπτό στρώμα χιονιού καλύπτει τα λιβάδια κοντά στο Nesselwang.

Γλυπτό από ομπρέλες στο κέντρο του Λονδίνου. Γλυπτό από ομπρέλες στο κέντρο του Λονδίνου κατά τη διάρκεια μίας βροχερής ημέρας στην βρετανική πρωτεύουσα.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Γλυπτό από ομπρέλες στο κέντρο του Λονδίνου κατά τη διάρκεια μίας βροχερής ημέρας στην βρετανική πρωτεύουσα.

Αναβλήθηκε λόγω χιονιού ο αγώνας Ξάνθη - ΠΑΟΚ. Την οριστική αναβολή του αγώνα Ξάνθη - ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε μέσω του Twitter η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης. «Η αποστολή επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη» αναφέρει το «τιτίβισμα» των ανθρώπων του «δικεφάλου» του Βορρά και, πλέον, για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Με βάση τον κανονισμό η αναμέτρηση θα διεξαγόταν τη Δευτέρα, την ίδια ώρα (17:15) και στο ίδιο γήπεδο, εφόσον το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό μιας και ο ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη (6/01) θα δώσει αγώνα για το κύπελλο, οπότε δεν θα έχει παρέλθει το 48ωρο που προβλέπει ο κανονισμός.
MotionTeam / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Την οριστική αναβολή του αγώνα Ξάνθη - ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε μέσω του Twitter η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης. «Η αποστολή επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη» αναφέρει το «τιτίβισμα» των ανθρώπων του «δικεφάλου» του Βορρά και, πλέον, για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Με βάση τον κανονισμό η αναμέτρηση θα διεξαγόταν τη Δευτέρα, την ίδια ώρα (17:15) και στο ίδιο γήπεδο, εφόσον το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό μιας και ο ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη (6/01) θα δώσει αγώνα για το κύπελλο, οπότε δεν θα έχει παρέλθει το 48ωρο που προβλέπει ο κανονισμός.

Φλαμίνγκο στο Ναύπλιο. Φλαμίνγκο πετούν πάνω από τον υδροβιότοπο στην περιοχή Ναυπλίου - Νέας Κίου. Την περίοδο του χειμώνα τα φλαμίνγκο μετακινούνται από το Βορρά σε πιο θερμά μέρη προς το Νότο. Ο υδροβιότοπος στην περιοχή της Νέας Κίου είναι ένα χώρος τον οποίο επισκέπτονται πολλά αποδημητικά πουλιά.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Φλαμίνγκο πετούν πάνω από τον υδροβιότοπο στην περιοχή Ναυπλίου - Νέας Κίου. Την περίοδο του χειμώνα τα φλαμίνγκο μετακινούνται από το Βορρά σε πιο θερμά μέρη προς το Νότο. Ο υδροβιότοπος στην περιοχή της Νέας Κίου είναι ένα χώρος τον οποίο επισκέπτονται πολλά αποδημητικά πουλιά.