Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2016 19:27

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016.

Ελάφι στο πάρκο του Ρίτσμοντ . Ελάφι στο πάρκο του Ρίτσμοντ, στο Λονδίνο.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Ελάφι στο πάρκο του Ρίτσμοντ, στο Λονδίνο.

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα για το 2016. Εθελοντές μη κυβερνητικών οργανώσεων σχημάτισαν σήμερα το πρωί το σήμα της ειρήνης κοντά σε παραλία της Κω χρησιμοποιώντας περισσότερα από 2.500 σωσίβια προσφύγων και μεταναστών. 
REUTERS / GIORGOS MOUTAFIS

Εθελοντές μη κυβερνητικών οργανώσεων σχημάτισαν σήμερα το πρωί το σήμα της ειρήνης κοντά σε παραλία της Κω χρησιμοποιώντας περισσότερα από 2.500 σωσίβια προσφύγων και μεταναστών. 

Δύο νεκροί από επίθεση σε παμπ στο Τελ Αβίβ. Μια γυναίκα κάθεται μαζί με τον σκύλο της έξω από το μπαρ Simta στην οδό Ντίζενγκοφ, στο Τελ Αβίβ, μετά την επίθεση που πραγματοποίησε στο σημείο ένοπλος άνδρας, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις. Μέχρι στιγμής, το κίνητρο της επίθεσης παραμένει αδιευκρίνιστο, ενώ η αστυνομία ανέφερε ότι έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό στο Τελ Αβίβ για τον εντοπισμό του δράστη.
REUTERS / NIR ELIAS

Μια γυναίκα κάθεται μαζί με τον σκύλο της έξω από το μπαρ Simta στην οδό Ντίζενγκοφ, στο Τελ Αβίβ, μετά την επίθεση που πραγματοποίησε στο σημείο ένοπλος άνδρας, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις. Μέχρι στιγμής, το κίνητρο της επίθεσης παραμένει αδιευκρίνιστο, ενώ η αστυνομία ανέφερε ότι έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό στο Τελ Αβίβ για τον εντοπισμό του δράστη.

Υποδοχή του 2016 στην Αθήνα. Πυροτεχνήματα πάνω από τον Παρθενώνα για την υποδοχή του νέου έτους, την 1η Ιανουαρίου 2016.
SOOC / Nikos Libertas

Πυροτεχνήματα πάνω από τον Παρθενώνα για την υποδοχή του νέου έτους, την 1η Ιανουαρίου 2016.

Ψάρεμα στο Ισραήλ. Ένας άνδρας ψαρεύει εν μέσω μιας ισχυρής καταιγίδας στην πόλη Ashkelon του Ισραήλ.
REUTERS / AMIR COHEN

Ένας άνδρας ψαρεύει εν μέσω μιας ισχυρής καταιγίδας στην πόλη Ashkelon του Ισραήλ.

Η επόμενη μέρα της μεγάλης πυρκαγιάς σε ξενοδοχείο στο Ντουμπάι. Στήλες λευκού καπνού υψώνονται σήμερα από το ξενοδοχείο 63 ορόφων «The Address Hotel» στο Ντουμπάι, στο οποίο ξέσπασε χθες γύρω στις 21:30 (19:30 ώρα Ελλαδας) μεγάλη σε έκταση πυρκαγιά. Από την φωτιά 14 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ ένας άνδρας υπέστη καρδιακή προσβολή, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της πόλης. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια της φωτιάς.
REUTERS / STRINGER

Στήλες λευκού καπνού υψώνονται σήμερα από το ξενοδοχείο 63 ορόφων «The Address Hotel» στο Ντουμπάι, στο οποίο ξέσπασε χθες γύρω στις 21:30 (19:30 ώρα Ελλαδας) μεγάλη σε έκταση πυρκαγιά. Από την φωτιά 14 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ ένας άνδρας υπέστη καρδιακή προσβολή, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της πόλης. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια της φωτιάς.

Πρωινό στην Αλλαχαμπάντ. Ποδηλάτης στις όχθες του ποταμού Γάγγη, στην πόλη Αλλαχαμπάντ της Ινδίας.
REUTERS / JITENDRA PRAKASH

Ποδηλάτης στις όχθες του ποταμού Γάγγη, στην πόλη Αλλαχαμπάντ της Ινδίας.

Πρωτοχρονιάτικο γεύμα αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων. Περισσότεροι από 500 πολίτες συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο γεύμα αλληλεγγύης που παρέθεσε, όπως κάθε χρόνο, ο δήμος Αθηναίων στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο στο Ρουφ.
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Περισσότεροι από 500 πολίτες συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο γεύμα αλληλεγγύης που παρέθεσε, όπως κάθε χρόνο, ο δήμος Αθηναίων στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο στο Ρουφ.

Χειμωνιάτικο σκηνικό στη Λευκορωσία. Δυο κύκνοι κολυμπούν στον ποταμό Molchadka, τη Λευκορωσία.
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Δυο κύκνοι κολυμπούν στον ποταμό Molchadka, τη Λευκορωσία.

Το πρώτο μπάνιο της χρονιάς στην Πορτογαλία. Στιγμιότυπο από την παραλία Carcavelos της Πορτογαλίας, όπου οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν το πρώτο μπάνιο της νέας χρονιάς. 
EPA / TIAGO PETINGA

Στιγμιότυπο από την παραλία Carcavelos της Πορτογαλίας, όπου οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν το πρώτο μπάνιο της νέας χρονιάς.