Multimedia

οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015 20:01

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015.

-17 βαθμοί Κελσίου στη Λευκορωσία. Πουλί κάθεται στα παγωμένα κλαδιά δέντρου στο χωριό Κρουτιλόβιτσι στη Λευκορωσία. Η θερμοκρασία έχει φτάσει στους -17 βαθμούς Κελσίου στη χώρα.
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Πουλί κάθεται στα παγωμένα κλαδιά δέντρου στο χωριό Κρουτιλόβιτσι στη Λευκορωσία. Η θερμοκρασία έχει φτάσει στους -17 βαθμούς Κελσίου στη χώρα.

Χιονόπτωση στην Αθήνα. Νιφάδες χιονιού έχουν αρχίσει να πέφτουν και στο κέντρο της Αθήνας.
Icon / ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ

Νιφάδες χιονιού έχουν αρχίσει να πέφτουν και στο κέντρο της Αθήνας.

Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο Ντουμπάι. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο «The Address Hotel» στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κοντά στον πύργο Μπουρτζ Χαλίφα, το υψηλότερο κτήριο στον κόσμο, όπως μεταδίδει το Reuters. Αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για πανικόβλητους ανθρώπους που έτρεχαν για να απομακρυνθούν από την περιοχή.
REUTERS / AHMED JADALLAH

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο «The Address Hotel» στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κοντά στον πύργο Μπουρτζ Χαλίφα, το υψηλότερο κτήριο στον κόσμο, όπως μεταδίδει το Reuters. Αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για πανικόβλητους ανθρώπους που έτρεχαν για να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Παγωμένες βουτιές στην Ελβετία. Τολμηροί κολυμβητές βγαίνουν από τα παγωμένα νερά της λίμνης Moossee, μετά την παραδοσιακή βουτιά την παραμονή της πρωτοχρονιάς, στην Ελβετία.
EPA / PETER KLAUNZER

Τολμηροί κολυμβητές βγαίνουν από τα παγωμένα νερά της λίμνης Moossee, μετά την παραδοσιακή βουτιά την παραμονή της πρωτοχρονιάς, στην Ελβετία.

Κρύο χειμωνιάτικο πρωινό στην Ινδία. Μία γυναίκα πλένει ρούχα στον ποταμό Καβέρι, ένα κρύο χειμωνιάτικο πρωινό στην πόλη Κουσαλναγκάρ, στην Ινδία.
REUTERS / ABHISHEK CHINNAPPA

Μία γυναίκα πλένει ρούχα στον ποταμό Καβέρι, ένα κρύο χειμωνιάτικο πρωινό στην πόλη Κουσαλναγκάρ, στην Ινδία.

Αναμένοντας το νέο έτος στην Ταϊβάν. Φωτογράφοι αναμένουν την έναρξη του σόου πυροτεχνημάτων από τον ουρανοξύστη Ταϊπέι 101, την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην Ταϊπέι, στην Ταϊβάν.
EPA / RITCHIE B. TONGO

Φωτογράφοι αναμένουν την έναρξη του σόου πυροτεχνημάτων από τον ουρανοξύστη Ταϊπέι 101, την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην Ταϊπέι, στην Ταϊβάν.

Υποδοχή της νέας χρονιάς στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας. Στιγμιότυπο από το εορταστικό κλίμα για την υποδοχή του 2016, που επικρατεί στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Στιγμιότυπο από το εορταστικό κλίμα για την υποδοχή του 2016, που επικρατεί στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας.

Ώρα φαγητού στη Μπανγκόκ. Ένας ουρακοτάγκος τρώει καρότα, στο ζωολογικό κήπο Πάτα, ο οποίος βρίσκεται στον τελευταίο όροφο ενός εμπορικού κέντρου στη Μπανγκόκ.
EPA / DIEGO AZUBEL

Ένας ουρακοτάγκος τρώει καρότα, στο ζωολογικό κήπο Πάτα, ο οποίος βρίσκεται στον τελευταίο όροφο ενός εμπορικού κέντρου στη Μπανγκόκ.

Σίδνεϊ: Πρόβα πυροτεχνημάτων για την υποδοχή του νέου έτους. Πυροτεχνήματα πάνω από την Όπερα του Σίδνεϊ, κατά τη διάρκεια πρόβας για την υποδοχή του νέου έτους.
REUTERS / JASON REED

Πυροτεχνήματα πάνω από την Όπερα του Σίδνεϊ, κατά τη διάρκεια πρόβας για την υποδοχή του νέου έτους.

Ηλιόλουστη ημέρα στην Αυστρία. Το γλυπτό ενός μαμούθ διακρίνεται σε ένα ηλιόλουστο λιβάδι στο Μπόγκεν, στην Αυστρία.
EPA / FREDERICK VON ERICHSEN

Το γλυπτό ενός μαμούθ διακρίνεται σε ένα ηλιόλουστο λιβάδι στο Μπόγκεν, στην Αυστρία.

Έκρηξη ηφαιστείου στην Ινδονησία. Ινδονήσιοι τουρίστες βγάζουν selfie φωτογραφία, καθώς το ηφαίστειο Μπρόμο εκτοξεύει στάχτη, στο Προμπολίνγκο, στην ανατολική Ιάβα, στην Ινδονησία. Το όρος Μπρόμο βρίσκεται στο δεύτερο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού, καθώς η δραστηριότητά του έχει αυξηθεί τους δύο τελευταίους μήνες.
EPA / FULLY HANDOKO

Ινδονήσιοι τουρίστες βγάζουν selfie φωτογραφία, καθώς το ηφαίστειο Μπρόμο εκτοξεύει στάχτη, στο Προμπολίνγκο, στην ανατολική Ιάβα, στην Ινδονησία. Το όρος Μπρόμο βρίσκεται στο δεύτερο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού, καθώς η δραστηριότητά του έχει αυξηθεί τους δύο τελευταίους μήνες.

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Πρωθυπουργό. Στιγμιότυπο από το Μέγαρο Μαξίμου, την παραμονή της πρωτοχρονιάς.
SOOC / Nikos Libertas

Στιγμιότυπο από το Μέγαρο Μαξίμου, την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Απογευματινή βόλτα στη Μάλτα. Κόσμος κάνει βόλτα στην πλατεία Castille στη Βαλέτα, στη Μάλτα.
REUTERS / DARRIN ZAMMIT LUPI

Κόσμος κάνει βόλτα στην πλατεία Castille στη Βαλέτα, στη Μάλτα.

Στιγμιότυπο από τις Βρυξέλλες. Μουσικός πάιζει κιθάρα σε ένα δρόμο, στο κέντρο των Βρυξελλών.
REUTERS / FRANCOIS LENOIR

Μουσικός πάιζει κιθάρα σε ένα δρόμο, στο κέντρο των Βρυξελλών.

Ανατράπηκε βυτιοφόρο με καύσιμα στην Εθνική Μυκηνών Ναυπλίου. Βυτιοφόρο γεμάτο με πετρέλαιο και βενζίνη ανατράπηκε στην Εθνική Μυκηνών Ναυπλίου με αποτέλεσμα να κλείσει και στα δύο ρεύματα η κυκλοφορία των οχημάτων. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στις αρχές ο οδηγός του συρόμενου, προσπάθησε να αποφύγει σκυλί το οποίο βρισκόταν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα το πίσω μέρος της νταλίκας να ντεραπάρει και να ανατραπεί στην εθνική οδό, κλείνοντας και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Πυροσβεστικά οχήματα έριχναν συνέχεια αφρό για να μην υπάρξει ανάφλεξη του βυτιοφόρου. Το σημείο παρέμεινε αποκλεισμένο, μέχρι να φτάσει στο σημείο ειδικό γερανοφόρο όχημα το οποίο απομάκρυνε το συρόμενο ενώ ο δρόμος δόθηκε εκ νέου στην κυκλοφορία στις 18.00 το απόγευμα.
INTIME NEWS / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Βυτιοφόρο γεμάτο με πετρέλαιο και βενζίνη ανατράπηκε στην Εθνική Μυκηνών Ναυπλίου με αποτέλεσμα να κλείσει και στα δύο ρεύματα η κυκλοφορία των οχημάτων. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στις αρχές ο οδηγός του συρόμενου, προσπάθησε να αποφύγει σκυλί το οποίο βρισκόταν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα το πίσω μέρος της νταλίκας να ντεραπάρει και να ανατραπεί στην εθνική οδό, κλείνοντας και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Πυροσβεστικά οχήματα έριχναν συνέχεια αφρό για να μην υπάρξει ανάφλεξη του βυτιοφόρου. Το σημείο παρέμεινε αποκλεισμένο, μέχρι να φτάσει στο σημείο ειδικό γερανοφόρο όχημα το οποίο απομάκρυνε το συρόμενο ενώ ο δρόμος δόθηκε εκ νέου στην κυκλοφορία στις 18.00 το απόγευμα.

Κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση κατά του Μπιλ Κόσμπι. Οι εισαγγελικές αρχές της Πενσιλβάνιας ανακοίνωσαν ότι ο κωμικός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι διώκεται με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης για περιστατικό του 2004. Είναι η πρώτη φορά έπειτα από πολλούς μήνες και δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς εναντίον του που η αμερικανική Δικαιοσύνη θέτει στο στόχαστρό της τον διάσημο πρωταγωνιστή, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστή αργότερα εντός της ημέρας. Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του ηθοποιού καθώς φέρεται να νάρκωσε και να κακοποίησε σεξουαλικά μια γυναίκα στην έπαυλή του, στην περιοχή της Φιλαδέλφειας, τον Ιανουάριο του 2004.
REUTERS / MARK MAKELA

Οι εισαγγελικές αρχές της Πενσιλβάνιας ανακοίνωσαν ότι ο κωμικός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι διώκεται με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης για περιστατικό του 2004. Είναι η πρώτη φορά έπειτα από πολλούς μήνες και δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς εναντίον του που η αμερικανική Δικαιοσύνη θέτει στο στόχαστρό της τον διάσημο πρωταγωνιστή, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστή αργότερα εντός της ημέρας. Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του ηθοποιού καθώς φέρεται να νάρκωσε και να κακοποίησε σεξουαλικά μια γυναίκα στην έπαυλή του, στην περιοχή της Φιλαδέλφειας, τον Ιανουάριο του 2004.