Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 20:32

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015.

Χειμωνιάτικη λιακάδα στην Αθήνα. Χειμωνιάτικη λιακάδα στην Αθήνα.
EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Χειμωνιάτικη λιακάδα στην Αθήνα.

Κίνα: Προετοιμασίες για το φεστιβάλ πάγου και χιονιού. Εργάτες γυαλίζουν ένα γλυπτό από πάγο ενόψει του ετήσιου φεστιβάλ πάγου και χιονιού που πραγματοποιείται στην πόλη Χαρμπίν της Κίνας.
REUTERS / SHENG LI

Εργάτες γυαλίζουν ένα γλυπτό από πάγο ενόψει του ετήσιου φεστιβάλ πάγου και χιονιού που πραγματοποιείται στην πόλη Χαρμπίν της Κίνας.

Κίνα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων από την κατολίσθηση . Εκσκαφείς και χωματουργικά μηχανήματα διακρίνονται κατά τη διάρκεια των εργασιών για τον εντοπισμό επιζώντων από την μεγάλη κατολίσθηση που καταπλάκωσε ένα βιομηχανικό πάρκο στην πόλη Σενζέν, στη νότια Κίνα.
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Εκσκαφείς και χωματουργικά μηχανήματα διακρίνονται κατά τη διάρκεια των εργασιών για τον εντοπισμό επιζώντων από την μεγάλη κατολίσθηση που καταπλάκωσε ένα βιομηχανικό πάρκο στην πόλη Σενζέν, στη νότια Κίνα.

Καθημερινή ζωή στη Μιανμάρ. Μια γυναίκα παίρνει νερό από παραλία της Μιανμάρ.
EPA / NYEIN CHAN NAING

Μια γυναίκα παίρνει νερό από παραλία της Μιανμάρ.

Ηλιοβασίλεμα στη Γερμανία . Η οροφή ενός ουρανοξύστη διακρίνεται στον ουρανό της Φρανκφούρτης, καθώς ο ήλιος δύει.
EPA / FRANK RUMPENHORST

Η οροφή ενός ουρανοξύστη διακρίνεται στον ουρανό της Φρανκφούρτης, καθώς ο ήλιος δύει.

Χριστουγεννιάτικο κλίμα στην Κουάλα Λουμπούρ. Ένας άντρας κρατά τον γιο του ψηλά για να δει τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς, στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.
EPA / FAZRY ISMAIL

Ένας άντρας κρατά τον γιο του ψηλά για να δει τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς, στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Στολίζοντας δέντρο παρέα με σουρικάτες. Σουρικάτες παρακολουθούν υπάλληλο ζωολογικού κήπου της Νότιας Κορέας να στολίζει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.
EPA / JEON HEON-KYUN

Σουρικάτες παρακολουθούν υπάλληλο ζωολογικού κήπου της Νότιας Κορέας να στολίζει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Κυνήγι φυσαλίδων στην Αυστρία . Παιδιά προσπαθούν να αγγίξουν φυσαλίδες μπροστά από το Ανάκτορο Χόφμπουργκ, στη Βιέννη.
REUTERS / HEINZ-PETER BADER

Παιδιά προσπαθούν να αγγίξουν φυσαλίδες μπροστά από το Ανάκτορο Χόφμπουργκ, στη Βιέννη.

Ομίχλη στην Παμπλόνα. Πυκνή ομίχλη καλύπτει την ισπανική πόλη Παμπλόνα.
EPA / JESUS DIGES

Πυκνή ομίχλη καλύπτει την ισπανική πόλη Παμπλόνα.

Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής συνομιλούν λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου για το 2015.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής συνομιλούν λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου για το 2015.

Ισπανία: Τρικομματική κυβέρνηση ζητούν οι Ciudadanos . Ο επικεφαλής του νεοπαγούς, κεντρώου φιλελεύθερου κόμματος της Ισπανίας Ciudadanos, Άλμπερτ Ριβέρα, κάλεσε την Τετάρτη το κεντροδεξιό Λαϊκό Κόμμα (PP) του απερχόμενου πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι και το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ισπανίας (PSOE) σε τρικομματική συνεργασία για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Το Ciudadanos αναδείχθηκε τέταρτο στις εκλογές της Κυριακής, με το PP να αναδεικνύεται πρώτο, αλλά όχι αυτοδύναμο και τους Σοσιαλιστές να καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση, σημειώνοντας απώλειες στα ποσοστά τους. Τρίτο κόμμα αναδείχθηκε το αριστερό Podemos.
REUTERS / JUAN MEDINA

Ο επικεφαλής του νεοπαγούς, κεντρώου φιλελεύθερου κόμματος της Ισπανίας Ciudadanos, Άλμπερτ Ριβέρα, κάλεσε την Τετάρτη το κεντροδεξιό Λαϊκό Κόμμα (PP) του απερχόμενου πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι και το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ισπανίας (PSOE) σε τρικομματική συνεργασία για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Το Ciudadanos αναδείχθηκε τέταρτο στις εκλογές της Κυριακής, με το PP να αναδεικνύεται πρώτο, αλλά όχι αυτοδύναμο και τους Σοσιαλιστές να καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση, σημειώνοντας απώλειες στα ποσοστά τους. Τρίτο κόμμα αναδείχθηκε το αριστερό Podemos.