Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 20:46

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015.

Δαμάζοντας τα κύματα. Ο Βραζιλιάνος αθλητής του σέρφινγκ Adriano De Souza κερδίζει τον παγκόσμιο τίτλο στο Billabong Pipe Masters στη Χαβάη.
EPA / WORLD SURF LEAGUE/KELLY CESTARI

Ο Βραζιλιάνος αθλητής του σέρφινγκ Adriano De Souza κερδίζει τον παγκόσμιο τίτλο στο Billabong Pipe Masters στη Χαβάη.

Βιέννη: Παιχνίδια στο γρασίδι. Ένας σκύλος κυλιέται στο γρασίδι μπροστά από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Αυστρίας, στη Βιέννη.
EPA / CHRISTIAN BRUNA

Ένας σκύλος κυλιέται στο γρασίδι μπροστά από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Αυστρίας, στη Βιέννη.

Ντέιβιντ Κάμερον: Είμαστε σε μονοπάτι συμφωνίας Βρετανίας - Ε.Ε. Για μονοπάτι συμφωνίας μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μεταρρύθμιση που θα επιτρέψει στον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου να υποστηρίξει την παραμονή της χώρας του στο μπλοκ των 28 χωρών έκανε λόγο την Παρασκευή από τις Βρυξέλλες ο Ντέιβιντ Κάμερον.
REUTERS / POOL

Για μονοπάτι συμφωνίας μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μεταρρύθμιση που θα επιτρέψει στον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου να υποστηρίξει την παραμονή της χώρας του στο μπλοκ των 28 χωρών έκανε λόγο την Παρασκευή από τις Βρυξέλλες ο Ντέιβιντ Κάμερον.

Βρυξέλλες: Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα - Άγκελα Μέρκελ. Τα θέματα της Frontex και των κέντρων φιλοξενίας στην ηπειρωτική χώρα απασχόλησαν τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Αγκελα Μέρκελ, λίγο πριν την έναρξη της δεύτερης μέρας της Συνόδου Κορυφής. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η καγκελάριος Μέρκελ ενημερώθηκε από τον Πρωθυπουργό για την πρόοδο των εργασιών στα κέντρα υποδοχής και προσωρινής παραμονής προσφυγών (relocation camps) που δημιουργούνται στην ηπειρωτική χώρα.
SOOC / Andrea Bonetti

Τα θέματα της Frontex και των κέντρων φιλοξενίας στην ηπειρωτική χώρα απασχόλησαν τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Αγκελα Μέρκελ, λίγο πριν την έναρξη της δεύτερης μέρας της Συνόδου Κορυφής. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η καγκελάριος Μέρκελ ενημερώθηκε από τον Πρωθυπουργό για την πρόοδο των εργασιών στα κέντρα υποδοχής και προσωρινής παραμονής προσφυγών (relocation camps) που δημιουργούνται στην ηπειρωτική χώρα.

Μυτιλήνη: Στο πλευρό των προσφύγων η Σούζαν Σάραντον . Η ηθοποιός του Χόλιγουντ και ακτιβίστρια Σούζαν Σαράντον μαζί μέλη μη κυβερνητικών Οργανώσεων συμμετείχε στην υποδοχή λέμβων που φτάνουν στα παράλια της Λέσβου, γεμάτες με πρόσφυγες και μετανάστες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ και ακτιβίστρια Σούζαν Σαράντον μαζί μέλη μη κυβερνητικών Οργανώσεων συμμετείχε στην υποδοχή λέμβων που φτάνουν στα παράλια της Λέσβου, γεμάτες με πρόσφυγες και μετανάστες.

Στιγμιότυπο από το Πεκίνο. Στιγμιότυπο από την πρωτεύουσα της Κίνας, Πεκίνο.
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Στιγμιότυπο από την πρωτεύουσα της Κίνας, Πεκίνο.

«Υποβρύχιος» Άγιος Βασίλης. Ένας δύτης, μεταμφιεσμένος σε Άγιο Βασίλη συμμετέχει σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιείται σε ενυδρείο της πρωτεύουσας της Ν. Κορέας, Σεούλ.
REUTERS / KIM HONG-JI

Ένας δύτης, μεταμφιεσμένος σε Άγιο Βασίλη συμμετέχει σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιείται σε ενυδρείο της πρωτεύουσας της Ν. Κορέας, Σεούλ.

Αεροπορικές επιδείξεις στη Ντόχα. Κόσμος παρακολουθεί αεροπορικές επιδείξεις στην Ντόχα στο πλαίσιο των εορτασμών για την Εθνική Ημέρα του Κατάρ.
REUTERS / NASEEM ZEITOON

Κόσμος παρακολουθεί αεροπορικές επιδείξεις στην Ντόχα στο πλαίσιο των εορτασμών για την Εθνική Ημέρα του Κατάρ.

Στιγμιότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο. Στιγμιότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο. To Εθνικό Τυπογραφείο με αφορμή τα 190 χρόνια από την ίδρυσή του, διοργανώνει στους χώρους του κτηρίου του, εικαστική έκθεση από τις 17 Δεκεμβρίου, με  έργα σύγχρονων δημιουργών που εμπνέονται από την ιστορία (ιδρύθηκε στο Ναύπλιο το 1825), το παρόν και το μέλλον του Φ.Ε.Κ. και του Εθνικού Τυπογραφείου, του πρώτου, ουσιαστικά, δημόσιου χαρακτήρα τυπογραφείου που ονομάστηκε «Τυπογραφία της Διοικήσεως».
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο. To Εθνικό Τυπογραφείο με αφορμή τα 190 χρόνια από την ίδρυσή του, διοργανώνει στους χώρους του κτηρίου του, εικαστική έκθεση από τις 17 Δεκεμβρίου, με  έργα σύγχρονων δημιουργών που εμπνέονται από την ιστορία (ιδρύθηκε στο Ναύπλιο το 1825), το παρόν και το μέλλον του Φ.Ε.Κ. και του Εθνικού Τυπογραφείου, του πρώτου, ουσιαστικά, δημόσιου χαρακτήρα τυπογραφείου που ονομάστηκε «Τυπογραφία της Διοικήσεως».