Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 19:39

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015.

Ένας πεινασμένος σκίουρος. Ένας σκίουρος κλέβει φαγητό από σπιτάκι πουλιών στο Μίλχαϊμ της Γερμανίας.
EPA / ROLAND WEIHRAUCH

Ένας σκίουρος κλέβει φαγητό από σπιτάκι πουλιών στο Μίλχαϊμ της Γερμανίας.

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Μεδεγίν. Βόλτα στους στολισμένους δρόμους του Μεδεγίν, στην Κολομβία.
REUTERS / FREDY BUILES

Βόλτα στους στολισμένους δρόμους του Μεδεγίν, στην Κολομβία.

Συνάντηση Τσίπρα - Νταβούτογλου στις Βρυξέλλες . Την ανάγκη συνεργασίας για την αντιμετώπιση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών υπογράμμισαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Τούρκος ομόλογός του Αχμέτ Νταβούτογλου, στη συνάντηση που είχαν στις Βρυξέλλες.
INTIME NEWS / ΓτΠ ANDREA BONETTI

Την ανάγκη συνεργασίας για την αντιμετώπιση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών υπογράμμισαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Τούρκος ομόλογός του Αχμέτ Νταβούτογλου, στη συνάντηση που είχαν στις Βρυξέλλες.

Συνέντευξη Τύπου του Βλάντιμιρ Πούτιν. Στιγμιότυπο από την ετήσια μαραθώνια συνέντευξη Τύπου του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ίδιος χρησιμοποίησε απίστευτες εκφράσεις κατά της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της Τουρκίας, σε σχέση με την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού στα τέλη Νοεμβρίου. Αναφερόμενος στη ρωσική εμπλοκή στην Ουκρανία, ο πρόεδρος της Ρωσίας παραδέχθηκε για πρώτη φορά επισήμως ότι υπάρχει ρωσική στρατιωτική παρουσία στην πρώην σοβιετική δημοκρατία. Τέλος δήλωσε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με τη Γεωργία αλλά και πως η χώρα είναι έτοιμη να βελτιώσει τις σχέσεις με τις ΗΠΑ ανεξαρτήτως του ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος στη χώρα στις εκλογές του 2016.
REUTERS / SERGEI KARPUKHIN

Στιγμιότυπο από την ετήσια μαραθώνια συνέντευξη Τύπου του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ίδιος χρησιμοποίησε απίστευτες εκφράσεις κατά της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της Τουρκίας, σε σχέση με την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού στα τέλη Νοεμβρίου. Αναφερόμενος στη ρωσική εμπλοκή στην Ουκρανία, ο πρόεδρος της Ρωσίας παραδέχθηκε για πρώτη φορά επισήμως ότι υπάρχει ρωσική στρατιωτική παρουσία στην πρώην σοβιετική δημοκρατία. Τέλος δήλωσε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με τη Γεωργία αλλά και πως η χώρα είναι έτοιμη να βελτιώσει τις σχέσεις με τις ΗΠΑ ανεξαρτήτως του ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος στη χώρα στις εκλογές του 2016.

Ένταση στη διαδήλωση των συνταξιούχων για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό. Στους δρόμους έχουν βγει σήμερα οι συνταξιούχοι διαμαρτυρόμενοι για τις επικείμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό. Αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοτζιά και από εκεί έκαναν πορεία, μέσω της Σταδίου, προς το Σύνταγμα και το Μέγαρο Μαξίμου. Στην Ηρώδου του Αττικού βρήκαν παρατεταγμένες κλούβες της Αστυνομίας, οι οποίες έχουν φράξει τον δρόμο για τον τελικό τους προορισμό, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Τελικά αντιπροσωπεία τους πέρασε στο Μαξίμου.
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Στους δρόμους έχουν βγει σήμερα οι συνταξιούχοι διαμαρτυρόμενοι για τις επικείμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό. Αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοτζιά και από εκεί έκαναν πορεία, μέσω της Σταδίου, προς το Σύνταγμα και το Μέγαρο Μαξίμου. Στην Ηρώδου του Αττικού βρήκαν παρατεταγμένες κλούβες της Αστυνομίας, οι οποίες έχουν φράξει τον δρόμο για τον τελικό τους προορισμό, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Τελικά αντιπροσωπεία τους πέρασε στο Μαξίμου.

Χιόνια στο Μέτσοβο. Χιονόπτωση στο Μέτσοβο την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015. Στα ορεινά του Νομού Ιωαννίνων ο υδράργυρος έχει πέσει στους μείον πέντε και το κρύο είναι τσουχτερό.Συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου έχουν κινηθεί για τη ρίψη αλατιού τόσο προς τις περιοχές του Μετσόβου όσο και της Βωβούσας.
Eurokinissi / EPIRUSPOST.GR

Χιονόπτωση στο Μέτσοβο την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015. Στα ορεινά του Νομού Ιωαννίνων ο υδράργυρος έχει πέσει στους μείον πέντε και το κρύο είναι τσουχτερό.Συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου έχουν κινηθεί για τη ρίψη αλατιού τόσο προς τις περιοχές του Μετσόβου όσο και της Βωβούσας.

Άσκηση ετοιμότητας για τσουνάμι στο Μπάντα Άτσεχ . Οι μαθητές σχολείου στο Μπάντα Άτσεχ της Ινδονησίας πραγματοποιούν άσκηση ετοιμότητας για τσουνάμι, στα πλαίσια κυβερνητικής οδηγίας για προετοιμασία των μαθητών στην αντιμετώπιση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
EPA / HOTLI SIMANJUNTAK

Οι μαθητές σχολείου στο Μπάντα Άτσεχ της Ινδονησίας πραγματοποιούν άσκηση ετοιμότητας για τσουνάμι, στα πλαίσια κυβερνητικής οδηγίας για προετοιμασία των μαθητών στην αντιμετώπιση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Κρουαζιέρα στη λίμνη της Γενεύης. Ένα κρουαζιερόπλοιο στη λίμνη της Γενεύης, στην Ελβετία.
EPA / JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Ένα κρουαζιερόπλοιο στη λίμνη της Γενεύης, στην Ελβετία.

Ξενοδοχείο από πάγο στη Σουηδία. Άποψη δωματίου σε ξενοδοχείο από πάγο στο Jukkasjarvi της Σουηδίας.
REUTERS / INTS KALNINS

Άποψη δωματίου σε ξενοδοχείο από πάγο στο Jukkasjarvi της Σουηδίας.

Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο Παρίσι. Στιγμιότυπο από το εορταστικά φωτισμένο Παρίσι, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.
REUTERS / MAL LANGSDON

Στιγμιότυπο από το εορταστικά φωτισμένο Παρίσι, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Το νέο μέλος του ζωολογικού κήπου της Ουάσινγκτον. Το τεσσάρων μηνών γιγάντιο πάντα Bei Bei κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό στον ζωολογικό κήπο της Ουάσινγκτον.
REUTERS / GARY CAMERON

Το τεσσάρων μηνών γιγάντιο πάντα Bei Bei κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό στον ζωολογικό κήπο της Ουάσινγκτον.

Καλοκαιρινό σκηνικό στην Αδελαΐδα. Βουτιές στην παραλία Henley της Αδελαΐδας στις 17 Δεκεμβρίου 2015. Κύμα καύσωνα πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη νότια Αυστραλία, με τον υδράργυρο να ξεπερνά σε πολλές περιοχές τους 42 βαθμούς Κελσίου.
REUTERS / STRINGER

Βουτιές στην παραλία Henley της Αδελαΐδας στις 17 Δεκεμβρίου 2015. Κύμα καύσωνα πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη νότια Αυστραλία, με τον υδράργυρο να ξεπερνά σε πολλές περιοχές τους 42 βαθμούς Κελσίου.