Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 19:16

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015.

Στρατιωτικά γυμνάσια στην Κίνα. Στρατιώτες του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας συμμετέχουν σε στρατιωτικά γυμνάσια, τα οποία πραγματοποιούνται σε θερμοκρασία -26 βαθμών Κελσίου στα κινεζο-ρωσικά σύνορα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Στρατιώτες του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας συμμετέχουν σε στρατιωτικά γυμνάσια, τα οποία πραγματοποιούνται σε θερμοκρασία -26 βαθμών Κελσίου στα κινεζο-ρωσικά σύνορα.

Νέα Υόρκη: Περιήγηση στο μουσείο συναισθημάτων . Επισκέπτες του μουσείου συναισθημάτων της Νέας Υόρκης απολαμβάνουν τη διαδραστική εμπειρία μία pop-up εικαστικής εγκατάστασης.
REUTERS / STEPHANIE KEITH

Επισκέπτες του μουσείου συναισθημάτων της Νέας Υόρκης απολαμβάνουν τη διαδραστική εμπειρία μία pop-up εικαστικής εγκατάστασης.

Αποχώρηση μεταναστών από το γήπεδο του Τάε Κβον Ντο. Ένα μικρό αγόρι τρέχει με το μπαλόνι του στο  γήπεδο Τάε Κβον Ντο του Παλαιού Φαλήρου, όπου φιλοξενούνται προσωρινά πρόσφυγες και μετανάστες. Ξεκίνησε την Τετάρτη η μεταφορά μεταναστών και προσφύγων από το γήπεδο Τάε Κβον Ντο, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη. Προτεραιότητα δόθηκε στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, οι οποίες μεταφέρθηκαν ήδη στο γήπεδο Χόκεϊ του Ελληνικού, ένα τμήμα του οποίου ετοιμάστηκε εσπευσμένα για να τους υποδεχτεί.
REUTERS / ALKIS KONSTANTINIDIS

Ένα μικρό αγόρι τρέχει με το μπαλόνι του στο  γήπεδο Τάε Κβον Ντο του Παλαιού Φαλήρου, όπου φιλοξενούνται προσωρινά πρόσφυγες και μετανάστες. Ξεκίνησε την Τετάρτη η μεταφορά μεταναστών και προσφύγων από το γήπεδο Τάε Κβον Ντο, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη. Προτεραιότητα δόθηκε στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, οι οποίες μεταφέρθηκαν ήδη στο γήπεδο Χόκεϊ του Ελληνικού, ένα τμήμα του οποίου ετοιμάστηκε εσπευσμένα για να τους υποδεχτεί.

Καθημερινή ζωή στο Ιράν. Μία Ιρανή περπατά κοντά σε μία αντιαμερικανική πινακίδα στην πόλη της Τεχεράνης. Ο πύραυλος τύπου Emad, τον οποίο δοκίμασε το Ιράν στις 10 Οκτωβρίου, είναι βαλλιστικός πύραυλος ο οποίος είναι δυνατόν να φέρει πυρηνικές κεφαλές, πράγμα το οποίο αποτελεί παραβίαση των σχετικών περιορισμών που θέτει στην Τεχεράνη το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
EPA / ABEDIN TAHERKENAREH

Μία Ιρανή περπατά κοντά σε μία αντιαμερικανική πινακίδα στην πόλη της Τεχεράνης. Ο πύραυλος τύπου Emad, τον οποίο δοκίμασε το Ιράν στις 10 Οκτωβρίου, είναι βαλλιστικός πύραυλος ο οποίος είναι δυνατόν να φέρει πυρηνικές κεφαλές, πράγμα το οποίο αποτελεί παραβίαση των σχετικών περιορισμών που θέτει στην Τεχεράνη το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Επέστρεψε στο πόστο του ο καστανάς της Θεσσαλονίκης. Επέστρεψε στο πόστο του ο καστανάς που την περασμένη Παρασκευή συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο στην πλατεία Αριστοτέλους, επειδή στερείτο άδειας άσκησης υπαίθριου εμπορίου. Στον 61χρονο μικροπωλητή έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με 3ετή αναστολή, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
MOTIONTEAM / ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ

Επέστρεψε στο πόστο του ο καστανάς που την περασμένη Παρασκευή συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο στην πλατεία Αριστοτέλους, επειδή στερείτο άδειας άσκησης υπαίθριου εμπορίου. Στον 61χρονο μικροπωλητή έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με 3ετή αναστολή, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Προετοιμασία για τις εκλογές στην Ισπανία . Ένας υπάλληλος οργανώνει τα ψηφοδέλτια των κομμάτων και το εκλογικό υλικό, πριν αυτά σταλούν στα εκλογικά κέντρα της Βαλένθια. Οι εθνικές εκλογές στην Ισπανία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.
EPA / MANUEL BRUQUE

Ένας υπάλληλος οργανώνει τα ψηφοδέλτια των κομμάτων και το εκλογικό υλικό, πριν αυτά σταλούν στα εκλογικά κέντρα της Βαλένθια. Οι εθνικές εκλογές στην Ισπανία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.

Χρυσολίνα στο Ναύπλιο. Ένα σκαθάρι, το είδος Χρυσολίνα (Chrysolina) κάθετε σε ανθό λουλουδιού στο Ναύπλιο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Ένα σκαθάρι, το είδος Χρυσολίνα (Chrysolina) κάθετε σε ανθό λουλουδιού στο Ναύπλιο.

Ισχυρός τυφώνας χτύπησε το Σίδνεϊ. Εργάτες σε αποθήκη απομακρύνουν μία παλέτα μεταφορών από κτήριο το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από το πέρασμα ισχυρού τυφώνα, στο προάστιο Kurnell του Σίδνεϊ.
REUTERS / JASON REED

Εργάτες σε αποθήκη απομακρύνουν μία παλέτα μεταφορών από κτήριο το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από το πέρασμα ισχυρού τυφώνα, στο προάστιο Kurnell του Σίδνεϊ.

Σιγκαπούρη: Τα 25α γενέθλιά της γιόρτασε η πολική αρκούδα Inuka. Η Inuka, η πρώτη πολική αρκούδα που γεννήθηκε σε τροπική χώρα, απολαμβάνει μία τούρτα παγωτό κατά τη διάρκεια εορτασμών για τα 25α γενέθλια της στον ζωολογικό κήπο της Σιγκαπούρης.  
REUTERS / EDGAR SU

Η Inuka, η πρώτη πολική αρκούδα που γεννήθηκε σε τροπική χώρα, απολαμβάνει μία τούρτα παγωτό κατά τη διάρκεια εορτασμών για τα 25α γενέθλια της στον ζωολογικό κήπο της Σιγκαπούρης.  

To hot spot στο νησί της Λέρου. Το κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών και προσφύγων (Hot Spot), στη Λέρο.
ΑΠΕ ΜΠΕ / STR

Το κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών και προσφύγων (Hot Spot), στη Λέρο.

Αιθαλομίχλη στη Σαγκάη . Μία γυναίκα, φορώντας μάσκα προσώπου, στέκεται σε μία γέφυρα στην επιχειρηματική ζώνη της Σαγκάης, εν μέσω έντονης αιθαλομίχλης.
REUTERS / ALY SONG

Μία γυναίκα, φορώντας μάσκα προσώπου, στέκεται σε μία γέφυρα στην επιχειρηματική ζώνη της Σαγκάης, εν μέσω έντονης αιθαλομίχλης.

Η Ρίβερ Πλέιτ προκρίθηκε στον τελικό του Club World Cup . Η Ρίβερ Πλέιτ προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων (Club World Cup), που φιλοξενείται στην Ιαπωνία και θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου. Η διάσημη ομάδα της Αργεντινής επιβλήθηκε στην Οσάκα με 1-0 της «ντόπιας» Σανφρέτσε Χιροσίμα, στον πρώτο ημιτελικό, με το γκολ του Λούκας Αλάριο στο 72΄.
REUTERS / TORU HANAI

Η Ρίβερ Πλέιτ προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων (Club World Cup), που φιλοξενείται στην Ιαπωνία και θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου. Η διάσημη ομάδα της Αργεντινής επιβλήθηκε στην Οσάκα με 1-0 της «ντόπιας» Σανφρέτσε Χιροσίμα, στον πρώτο ημιτελικό, με το γκολ του Λούκας Αλάριο στο 72΄.