Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015 22:17

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015.

Καζακστάν: Εκτόξευση πυραύλου Soyuz από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ . Φωτογράφοι απαθανατίζουν τη στιγμή της εκτόξευσης του πυραύλου Soyuz TMA-19M, που μεταφέρει τριμελές πλήρωμα υπό τον Βρετανό Τίμοθι Πικ, από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν με προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
REUTERS / SHAMIL ZHUMATOV

Φωτογράφοι απαθανατίζουν τη στιγμή της εκτόξευσης του πυραύλου Soyuz TMA-19M, που μεταφέρει τριμελές πλήρωμα υπό τον Βρετανό Τίμοθι Πικ, από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν με προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στη Μ. Βρετανία. Ένας άνδρας κάνει ποδήλατο μπροστά από ένα σπίτι που έχει διακοσμηθεί ως χριστουγεννιάτικο δώρο στο χωριό Scholar Green της Μ. Βρετανίαςα.
REUTERS / PHIL NOBLE

Ένας άνδρας κάνει ποδήλατο μπροστά από ένα σπίτι που έχει διακοσμηθεί ως χριστουγεννιάτικο δώρο στο χωριό Scholar Green της Μ. Βρετανίαςα.

Υεμένη: Εκεχειρία εν όψει συνομιλιών ειρήνευσης. Υποστηρικτές των ανταρτών Χούδι κρατούν τα όπλα τους κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά. Εκεχειρία ετέθη σε εφαρμογή στην Υεμένη, την Τρίτη, καθώς οι δύο εμπόλεμες πλευρές πρόκειται να αρχίσουν συνομιλίες για την ειρήνευση στη χώρα, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, στην Ελβετία.
Reuters / KHALED ABDULLAH

Υποστηρικτές των ανταρτών Χούδι κρατούν τα όπλα τους κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά. Εκεχειρία ετέθη σε εφαρμογή στην Υεμένη, την Τρίτη, καθώς οι δύο εμπόλεμες πλευρές πρόκειται να αρχίσουν συνομιλίες για την ειρήνευση στη χώρα, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, στην Ελβετία.

Μετανάστες στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο . Μετανάστες περπατούν πίσω από πανό, μέσα στον προαύλιο χώρο του Τάε Κβο Ντο, στο Παλαιό Φάληρο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Μετανάστες περπατούν πίσω από πανό, μέσα στον προαύλιο χώρο του Τάε Κβο Ντο, στο Παλαιό Φάληρο.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία ΕΣΥ (ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ), ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου για τους μισθούς στον δημόσιο τομέα.
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία ΕΣΥ (ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ), ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου για τους μισθούς στον δημόσιο τομέα.

Νορβηγία: Εμπλουτίζεται η παγκόσμια τράπεζα σπόρων . Πάγος έχει καλύψει την είσοδο της Παγκόσμιας Τράπεζας σπόρων Σβάλμπαρντ στη Νορβηγία. Δύο νέοι σπόροι θα κατατεθούν του χρόνου στην «Κιβωτό της Ημέρας της Κρίσης», η οποία έχει χτιστεί στην Αρκτική με σκοπό να διασφαλίσει τις παγκόσμιες προμήθειες. Το «θησαυροφυλάκιο», που άνοιξε το 2008 στο αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ, έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τους σπόρους των καλλιεργειών, όπως τα φασόλια, το ρύζι, και το σιτάρι από καταστροφικούς κατακλυσμούς, πυρηνικούς πολέμους ή ασθένειες.
REUTERS / STRINGER

Πάγος έχει καλύψει την είσοδο της Παγκόσμιας Τράπεζας σπόρων Σβάλμπαρντ στη Νορβηγία. Δύο νέοι σπόροι θα κατατεθούν του χρόνου στην «Κιβωτό της Ημέρας της Κρίσης», η οποία έχει χτιστεί στην Αρκτική με σκοπό να διασφαλίσει τις παγκόσμιες προμήθειες. Το «θησαυροφυλάκιο», που άνοιξε το 2008 στο αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ, έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τους σπόρους των καλλιεργειών, όπως τα φασόλια, το ρύζι, και το σιτάρι από καταστροφικούς κατακλυσμούς, πυρηνικούς πολέμους ή ασθένειες.

ΗΠΑ: Φανατικοί υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ. Ο 15χρονος Dante Cicerone (δεξιά) και ο δίδυμος αδερφός του Georgie, έχουν μεταμφιεσθεί σε Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να παραβρεθούν σε προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στο Λας Βέγκας.
REUTERS / MIKE BLAKE

Ο 15χρονος Dante Cicerone (δεξιά) και ο δίδυμος αδερφός του Georgie, έχουν μεταμφιεσθεί σε Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να παραβρεθούν σε προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στο Λας Βέγκας.

Πρεμιέρα για τη νέα ταινία Star Wars στο Χόλιγουντ. Κόσμος ντυμένος με στολές Storm troopers από τις ταινίες Star Wars περπατά στο κόκκινο χαλί, λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Star Wars: The Force Awakens» στο Χόλιγουντ.
REUTERS / MARIO ANZUONI

Κόσμος ντυμένος με στολές Storm troopers από τις ταινίες Star Wars περπατά στο κόκκινο χαλί, λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Star Wars: The Force Awakens» στο Χόλιγουντ.

Ηλιοβασίλεμα στην παραλία Θεσσαλονίκης. Ηλιοβασίλεμα στην παραλία Θεσσαλονίκης.
MOTIONTEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Ηλιοβασίλεμα στην παραλία Θεσσαλονίκης.