Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 22:02

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.

Β
EPA / YOAN VALAT

Τα εκλογικά τμήματα άνοιξαν στη Γαλλία για τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, που είναι και το τελευταίο εκλογικού ραντεβού πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2017, με το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο να βρίσκεται για πρώτη φορά σε θέση να κερδίσει μία ή περισσότερες περιφέρειες.

Μαρίν Λε Πεν: Τίποτα δεν θα μπορέσει να μας σταματήσει. Ήττα του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λε Πεν και νίκη του κεντροδεξιού κόμματος του Νικολά Σαρκοζί προμηνύουν τα exit polls στη Γαλλία, μετά το «κλείσιμο» της κάλπης στο β
REUTERS / PASCAL ROSSIGNOL

Ήττα του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λε Πεν και νίκη του κεντροδεξιού κόμματος του Νικολά Σαρκοζί προμηνύουν τα exit polls στη Γαλλία, μετά το «κλείσιμο» της κάλπης στο β' γύρο των περιφερειακών εκλογών. Συγκεκριμένα, το ακροδεξιό κόμμα της Λε Πεν φαίνεται πως χάνει όλες τις σημαντικές περιφέρειες, στις οποίες προηγούταν στον α’ γύρο τον εκλογών. «Τίποτα δεν θα μπορέσει να μας σταματήσει» ήταν η πρώτη αντίδραση της Μαρίν Λε Πεν, στο άκουσμα των exit polls.

Στιγμιότυπο από την Αβάνα. Κόσμος παρακολουθεί μία συναυλία της πορτορικανής τραγουδίστριας Olga Tanon από το μπαλκόνι ενός κτηρίου στην πρωτεύουσα της Κούβας, Αβάνα.
REUTERS / ALEXANDRE MENEGHINI

Κόσμος παρακολουθεί μία συναυλία της πορτορικανής τραγουδίστριας Olga Tanon από το μπαλκόνι ενός κτηρίου στην πρωτεύουσα της Κούβας, Αβάνα.

Πρωινή ομίχλη στις Άλπεις. Πρωινή ομίχλη στις Άλπεις, κοντά στην πόλη Lalling της Βαυαρίας.
EPA / ARMIN WEIGEL

Πρωινή ομίχλη στις Άλπεις, κοντά στην πόλη Lalling της Βαυαρίας.

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Άμστερνταμ . Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί αντικατοπτρίζονται στη βιτρίνα εμπορικού καταστήματος στο κέντρο του Άμστερνταμ.
EPA / KOEN VAN WEEL

Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί αντικατοπτρίζονται στη βιτρίνα εμπορικού καταστήματος στο κέντρο του Άμστερνταμ.

Santa Run στο Καράκας. Κόσμος ντυμένος με στολές Αγίου Βασίλη συμμετέχει σε αγώνα δρόμου στο Καράκας της Βενεζουέλας.
EPA / Miguel Gutierrez

Κόσμος ντυμένος με στολές Αγίου Βασίλη συμμετέχει σε αγώνα δρόμου στο Καράκας της Βενεζουέλας.

Διαμαρτυρία μεταναστών στο Τάε Κβο Ντο . Μετανάστες από την Αλγερία και το Μαρόκο, οι οποίοι φιλοξενούνται προσωρινά στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο, κρατούν αυτοσχέδιο πλακάτ στο οποίο αναγράφεται στα αγγλικά «Δεν θα φάμε ώσπου να ανοίξουν τα σύνορα». Οι συγκεκριμένοι μετανάστες μεταφέρθηκαν με πούλμαν πριν από λίγες μέρες από την Ειδομένη όπου είχαν εγκλωβιστεί ,καθώς η Π.Γ.Δ.Μ. δεν επιτρέπει τη διέλευση τους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Μετανάστες από την Αλγερία και το Μαρόκο, οι οποίοι φιλοξενούνται προσωρινά στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο, κρατούν αυτοσχέδιο πλακάτ στο οποίο αναγράφεται στα αγγλικά «Δεν θα φάμε ώσπου να ανοίξουν τα σύνορα». Οι συγκεκριμένοι μετανάστες μεταφέρθηκαν με πούλμαν πριν από λίγες μέρες από την Ειδομένη όπου είχαν εγκλωβιστεί ,καθώς η Π.Γ.Δ.Μ. δεν επιτρέπει τη διέλευση τους.

Παγοδρόμιο στην πλατεία Αριστοτέλους. Παγοδρόμιο έχει στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
MOTIONTEAM / ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Παγοδρόμιο έχει στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Αντιδράσεις για το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή. Εμποροϋπάλληλοι πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού, αντιδρώντας στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Ανοικτά είναι τα εμπορικά καταστήματα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Είναι η πρώτη από τις συνολικά τρεις Κυριακές που θα λειτουργήσουν τα καταστήματα έως το τέλος του έτους. Οι εμποροϋπάλληλοι διαμαρτύρονται διότι όπως υποστηρίζουν, το νομοθετικό πλαίσιο για λειτουργία των καταστημάτων και τις Κυριακές θα εξοντώσει τους μικρομεσαίους που δεν μπορούν να αντέξουν σε αυτό τον ανταγωνισμό, αλλά και τους εμποροϋπαλλήλους.
SOOC / Nikos Libertas

Εμποροϋπάλληλοι πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού, αντιδρώντας στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Ανοικτά είναι τα εμπορικά καταστήματα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Είναι η πρώτη από τις συνολικά τρεις Κυριακές που θα λειτουργήσουν τα καταστήματα έως το τέλος του έτους. Οι εμποροϋπάλληλοι διαμαρτύρονται διότι όπως υποστηρίζουν, το νομοθετικό πλαίσιο για λειτουργία των καταστημάτων και τις Κυριακές θα εξοντώσει τους μικρομεσαίους που δεν μπορούν να αντέξουν σε αυτό τον ανταγωνισμό, αλλά και τους εμποροϋπαλλήλους.

Super League: Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 2 - 0. Πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον σκληροτράχηλο Αστέρα Τρίπολης πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης», επιβληθείς της αρκαδικής ομάδας 2-0 με γκολ των Νίκου Καρέλη και Νίκου Καλτσά.
INTIME SPORTS / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον σκληροτράχηλο Αστέρα Τρίπολης πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης», επιβληθείς της αρκαδικής ομάδας 2-0 με γκολ των Νίκου Καρέλη και Νίκου Καλτσά.

Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας. Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας.