Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 19:46

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015.

Πρωινή ομίχλη στην Ουγγαρία. Ομίχλη έχει σκεπάσει την περιοχή Salgotarjan, η οποία βρίσκεται 109 χλμ βορειοανατολικά της Βουδαπέστης, στην Ουγγαρία.
EPA / PETER KOMKA

Ομίχλη έχει σκεπάσει την περιοχή Salgotarjan, η οποία βρίσκεται 109 χλμ βορειοανατολικά της Βουδαπέστης, στην Ουγγαρία.

Πρόταση γάμου στον αγώνα Παναθηναϊκός - Ζιέλονα Γκόρα. Οπαδός του Παναθηναϊκού ζήτησε την κοπέλα του σε γάμο κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Η ανυποψίαστη μέλλουσα νύφη κατέβηκε στο παρκέ για να συμμετάσχει σε ένα από τα καθιερωμένα παιχνίδια ευστοχίας που παίζουν οι φίλαθλοι. Μετά το πρώτο σουτ, στην γιγαντοοθόνη του ΟΑΚΑ άρχισε να παίζει βίντεο με τις στιγμές του ζευγαριού και ακολούθησε η πρόταση γάμου. Η κοπέλα δέχτηκε και το γήπεδο άρχισε να πανηγυρίζει.
INTIME SPORTS / ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οπαδός του Παναθηναϊκού ζήτησε την κοπέλα του σε γάμο κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Η ανυποψίαστη μέλλουσα νύφη κατέβηκε στο παρκέ για να συμμετάσχει σε ένα από τα καθιερωμένα παιχνίδια ευστοχίας που παίζουν οι φίλαθλοι. Μετά το πρώτο σουτ, στην γιγαντοοθόνη του ΟΑΚΑ άρχισε να παίζει βίντεο με τις στιγμές του ζευγαριού και ακολούθησε η πρόταση γάμου. Η κοπέλα δέχτηκε και το γήπεδο άρχισε να πανηγυρίζει.

Φωταγωγήθηκε το δέντρο στη πλατεία Αριστοτέλους. Κόσμος παρακολουθεί την εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον πρόεδρο του ΕΕΘ Μιχάλη Ζορπίδη. Στην πλατεία στήθηκε λούνα παρκ με παγοδρόμιο, παγοτσουλήθρα, Καρουζέλ και άλλα παιχνίδια. Υπεύθυνο για το στολισμό είναι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κόσμος παρακολουθεί την εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον πρόεδρο του ΕΕΘ Μιχάλη Ζορπίδη. Στην πλατεία στήθηκε λούνα παρκ με παγοδρόμιο, παγοτσουλήθρα, Καρουζέλ και άλλα παιχνίδια. Υπεύθυνο για το στολισμό είναι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Ιππασία στην έρημο. Άνδρας από τη Σαουδική Αραβία μαθαίνει στο γιο του ιππασία.
REUTERS / MOHAMED AL HWAITY

Άνδρας από τη Σαουδική Αραβία μαθαίνει στο γιο του ιππασία.

Ουκρανία: Σηκωτός απομακρύκθηκε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής. Βουλευτής στη Βουλή της Ουκρανίας πλησίασε το βήμα, την ώρα που σε αυτό βρισκόταν ο πρωθυπουργός της χώρας, Αρσένι Γιατσένιουκ και, αφού του έδωσε ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα, επιχείρησε να τον απομακρύνει... σηκωτό. Η περίεργη κίνηση, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι προήλθε από τον βουλευτή της συμπολίτευσης Όλεζ Μπάρνα και όχι από βουλευτή της αντιπολίτευσης, προκάλεσε σύρραξη μέσα στο κοινοβούλιο της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας, με βουλευτές να συμπλέκονται μαζικά.
REUTERS / VALENTYN OGIRENKO

Βουλευτής στη Βουλή της Ουκρανίας πλησίασε το βήμα, την ώρα που σε αυτό βρισκόταν ο πρωθυπουργός της χώρας, Αρσένι Γιατσένιουκ και, αφού του έδωσε ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα, επιχείρησε να τον απομακρύνει... σηκωτό. Η περίεργη κίνηση, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι προήλθε από τον βουλευτή της συμπολίτευσης Όλεζ Μπάρνα και όχι από βουλευτή της αντιπολίτευσης, προκάλεσε σύρραξη μέσα στο κοινοβούλιο της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας, με βουλευτές να συμπλέκονται μαζικά.

Αετός επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ. Στιγμιότυπο από τα παρασκήνια φωτογράφισης που είχε κάνει για το περιοδικό TIME ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ τον περασμένο Αύγουστο. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε όταν ήταν υποψήφιος για «Πρόσωπο της χρονιάς», ωστόσο ο 27 ετών «Θείος Σαμ», όπως ονομάζεται ο αετός, δεν ήταν ήρεμος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και σε αρκετές περιπτώσεις προσπάθησε να δαγκώσει τον Ντ. Τραμπ. Το στιγμιότυπο δόθηκε στη δημοσιότητα από το ίδιο το περιοδικό TIME.
REUTERS / TIME MAGAZINE

Στιγμιότυπο από τα παρασκήνια φωτογράφισης που είχε κάνει για το περιοδικό TIME ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ τον περασμένο Αύγουστο. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε όταν ήταν υποψήφιος για «Πρόσωπο της χρονιάς», ωστόσο ο 27 ετών «Θείος Σαμ», όπως ονομάζεται ο αετός, δεν ήταν ήρεμος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και σε αρκετές περιπτώσεις προσπάθησε να δαγκώσει τον Ντ. Τραμπ. Το στιγμιότυπο δόθηκε στη δημοσιότητα από το ίδιο το περιοδικό TIME.

Μια πολύχρωμη παρέλαση στη Μανίλα. Στιγμιότυπο από παρέλαση που πραγματοποιούν μαθητές στην περιοχή Λας Πίνας της Μανίλα. Στην παρέλαση χρησιμοποιήθηκαν ενδυμασίες κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υλικά με σκοπό να αναδειχθεί η δημιουργικότητα των μαθητών. 
EPA / FRANCIS R. MALASIG

Στιγμιότυπο από παρέλαση που πραγματοποιούν μαθητές στην περιοχή Λας Πίνας της Μανίλα. Στην παρέλαση χρησιμοποιήθηκαν ενδυμασίες κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υλικά με σκοπό να αναδειχθεί η δημιουργικότητα των μαθητών. 

Άγιος Βασίλης του νερού. Ο Γάλλος δύτης Πιερ Φρολά, ντυμένος σαν Άγιος Βασίλης, κολυμπά σε ενυδρείο του Μουσείου του Ωκεανού, στο Μονακό.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Ο Γάλλος δύτης Πιερ Φρολά, ντυμένος σαν Άγιος Βασίλης, κολυμπά σε ενυδρείο του Μουσείου του Ωκεανού, στο Μονακό.

Χριστουγεννιάτικο κλίμα στην Αθήνα. Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης, 10 Δεκεμβρίου 2015.
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης, 10 Δεκεμβρίου 2015.

Ηλιοβασίλεμα στη Σάντα Μόνικα. Ο ήλιος δύει στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.
REUTERS / MARIO ANZUONI

Ο ήλιος δύει στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Ασκήσεις συγχρονισμού. Νεοσύλλεκτα μέλη των αστυνομικών δυνάμεων στην Σριναγκάρ της Ινδίας πραγματοποιούν παρέλαση με την οποία σηματοδοτείται η ένταξή τους στο αστυνομικό σώμα της χώρας.
REUTERS / DANISH ISMAIL

Νεοσύλλεκτα μέλη των αστυνομικών δυνάμεων στην Σριναγκάρ της Ινδίας πραγματοποιούν παρέλαση με την οποία σηματοδοτείται η ένταξή τους στο αστυνομικό σώμα της χώρας.

Η ώρα του Πρωθυπουργού . Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη κατά την Ώρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή. Η κ. Μπακογιάννη απηύθυνε επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό, Αλ.Τσίπρα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
SOOC / Nikos Libertas

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη κατά την Ώρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή. Η κ. Μπακογιάννη απηύθυνε επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό, Αλ.Τσίπρα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Αγώνες σέρφινγκ στη Χαβάη. Στιγμιότυπο από αγώνες σέρφινγκ που διεξάγονται στη Χαβάη. Στη φωτογραφία ο Αυστραλός Mick Fanning.
EPA / Kelly Cestari / WORLD SURF LEAGUE

Στιγμιότυπο από αγώνες σέρφινγκ που διεξάγονται στη Χαβάη. Στη φωτογραφία ο Αυστραλός Mick Fanning.

Αναμονή για συσσίτιο. Μετανάστες που φιλοξενούνται στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου περιμένουν στη σειρά για συσσίτιο. Αργά χθες το βράδυ σημειώθηκαν διαπληκτισμοί μεταξύ μεταναστών στο σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρία άτομα.
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μετανάστες που φιλοξενούνται στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου περιμένουν στη σειρά για συσσίτιο. Αργά χθες το βράδυ σημειώθηκαν διαπληκτισμοί μεταξύ μεταναστών στο σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρία άτομα.