Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 20:11

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015.

Αναβλήθηκαν οι εκλογές στη Ν.Δ. Αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) του κόμματος, μετά τα σοβαρά προβλήματα που εμφανίστηκαν στο ηλεκτρονικό σύστημα της ψηφοφορίας και εμπόδισαν την έναρξη της διαδικασίας.
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) του κόμματος, μετά τα σοβαρά προβλήματα που εμφανίστηκαν στο ηλεκτρονικό σύστημα της ψηφοφορίας και εμπόδισαν την έναρξη της διαδικασίας.

Καλλιτεχνικό πατινάζ στη Μόσχα. Η αθλήτρια Victoria Sinitsina και ο αθλητής Nikita Katsalapov παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους, στα πλαίσια διαγωνισμού καλλιτεχνικού πατινάζ που διεξάγεται στη Μόσχα.
REUTERS / MAXIM SHEMETOV

Η αθλήτρια Victoria Sinitsina και ο αθλητής Nikita Katsalapov παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους, στα πλαίσια διαγωνισμού καλλιτεχνικού πατινάζ που διεξάγεται στη Μόσχα.

Πόλη - φάντασμα οι Βρυξέλλες. Στο σημείο μηδέν βρίσκεται η εμπορική δραστηριότητα στο κέντρο των Βρυξελλών, με τα εμπορικά καταστήματα και τα περισσότερα καφέ και εστιατόρια να παραμένουν κλειστά. Οι βελγικές αστυνομικές αρχές και η κρατική ασφάλεια της χώρας ανέβασαν χθες τον δείκτη κινδύνου στο ανώτατο σημείο της σχετικής κλίμακας που είναι το τέσσερα, καθώς βλέπουν κίνδυνο τρομοκρατικού χτυπήματος ανά πάσα στιγμή.
REUTERS / YVES HERMAN

Στο σημείο μηδέν βρίσκεται η εμπορική δραστηριότητα στο κέντρο των Βρυξελλών, με τα εμπορικά καταστήματα και τα περισσότερα καφέ και εστιατόρια να παραμένουν κλειστά. Οι βελγικές αστυνομικές αρχές και η κρατική ασφάλεια της χώρας ανέβασαν χθες τον δείκτη κινδύνου στο ανώτατο σημείο της σχετικής κλίμακας που είναι το τέσσερα, καθώς βλέπουν κίνδυνο τρομοκρατικού χτυπήματος ανά πάσα στιγμή.

Χρώματα φθινοπώρου στα Τρίκαλα. Φθινοπωρινό στιγμιότυπο από τις όχθες του Ληθαίου ποταμού στην πόλη των Τρικάλων.
Eurokinissi / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Φθινοπωρινό στιγμιότυπο από τις όχθες του Ληθαίου ποταμού στην πόλη των Τρικάλων.

Ηλιοβασίλεμα στο Παρίσι. Ο ήλιος δύει στον ουρανό του Παρισιού.
REUTERS / CHARLES PLATIAU

Ο ήλιος δύει στον ουρανό του Παρισιού.

Το Comic Con της Βιέννης. Ένα μικρό αγόρι που φορά τη στολή του φανταστικού χαρακτήρα Hulk απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο συνέδριο για κόμικς «Comic Con» που διεξάγεται στη Βιέννη. 
EPA / GEORG HOCHMUTH

Ένα μικρό αγόρι που φορά τη στολή του φανταστικού χαρακτήρα Hulk απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο συνέδριο για κόμικς «Comic Con» που διεξάγεται στη Βιέννη. 

Καλλιτεχνική παρέμβαση στο εργοστάσιο της ΤΙΤΑΝ. Καλλιτεχνική παρέμβαση με γκράφιτι της ομάδας MWCOE στο εργοστάσιο της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ στην Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, 22 Νοεμβρίου 2015.
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Καλλιτεχνική παρέμβαση με γκράφιτι της ομάδας MWCOE στο εργοστάσιο της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ στην Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, 22 Νοεμβρίου 2015.

«Παγιδευμένοι» στην ουδέτερη ζώνη. Ένας πρόσφυγας πραγματοποιεί καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από τις αστυνομικές δυνάμεις της ΠΓΔΜ, στην ουδέτερη ζώνη στο ύψος Ειδομένης - Γευγελής, καθώς του απαγορεύεται η είσοδος στη γειτονική χώρα. Εδώ και μερικές ημέρες η Σλοβενία, η Κροατία, η Σερβία και η ΠΓΔΜ εφαρμόζουν περιοριστικά μέτρα όσον αφορά τη διέλευση ανθρώπων που προέρχονται από μη εμπόλεμες περιοχές, καθώς τους θεωρούν οικονομικούς μετανάστες. Οι ίδιοι διαμαρτύρονται έντονα, ζητώντας επιτακτικά από την αστυνομία της ΠΓΔΜ να τους επιτρέψει τη διέλευση.
REUTERS / OGNEN TEOFILOVSKI

Ένας πρόσφυγας πραγματοποιεί καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από τις αστυνομικές δυνάμεις της ΠΓΔΜ, στην ουδέτερη ζώνη στο ύψος Ειδομένης - Γευγελής, καθώς του απαγορεύεται η είσοδος στη γειτονική χώρα. Εδώ και μερικές ημέρες η Σλοβενία, η Κροατία, η Σερβία και η ΠΓΔΜ εφαρμόζουν περιοριστικά μέτρα όσον αφορά τη διέλευση ανθρώπων που προέρχονται από μη εμπόλεμες περιοχές, καθώς τους θεωρούν οικονομικούς μετανάστες. Οι ίδιοι διαμαρτύρονται έντονα, ζητώντας επιτακτικά από την αστυνομία της ΠΓΔΜ να τους επιτρέψει τη διέλευση.

Παιχνίδια με το χιόνι. Ένας σκύλος παίζει με το χιόνι στο Allgäu της Γερμανίας.
EPA / FELIX KAESTLE

Ένας σκύλος παίζει με το χιόνι στο Allgäu της Γερμανίας.

Αγώνες με βουβάλια στην Ινδονησία. Στιγμιότυπο από τους αγώνες με βουβάλια που διεξάγονται κάθε χρόνο στην Ινδονησία. Στους αγώνες λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 250 διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι διεκδικούν το πρώτο έπαθλο, ένα ταξίδι στη Μέκκα.
REUTERS / SIGIT PAMUNGKAS

Στιγμιότυπο από τους αγώνες με βουβάλια που διεξάγονται κάθε χρόνο στην Ινδονησία. Στους αγώνες λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 250 διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι διεκδικούν το πρώτο έπαθλο, ένα ταξίδι στη Μέκκα.