Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015 19:54

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015.

Ο εντυπωσιακός κόσμος του Κέντρου Επιστημών Phaeno. Τα δέκα χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει φέτος το Κέντρο Επιστημών Phaeno. Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο Conrad Keuck, ο οποίος φορά μια ειδική στολή που λειτουργεί ως κλωβός του Φαραντέι, στα πλαίσια επίδειξης που πραγματοποιείται στο χώρο.
EPA / JULIAN STRATENSCHULTE

Τα δέκα χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει φέτος το Κέντρο Επιστημών Phaeno. Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο Conrad Keuck, ο οποίος φορά μια ειδική στολή που λειτουργεί ως κλωβός του Φαραντέι, στα πλαίσια επίδειξης που πραγματοποιείται στο χώρο.

Φλαμίνγκο στο Κουβέιτ. Δύο φλαμίνγκο πετούν πάνω από τις ακτές του Κουβέιτ.
EPA / RAED QUTENA

Δύο φλαμίνγκο πετούν πάνω από τις ακτές του Κουβέιτ.

Γιόγκα σε σανίδες του σερφ. Μαθήματα γιόγκα πάνω σε σανίδες του σερφ, στο Emmarencia Dam, Γιοχάνεσμπουργκ.
EPA / KIM LUDBROOK

Μαθήματα γιόγκα πάνω σε σανίδες του σερφ, στο Emmarencia Dam, Γιοχάνεσμπουργκ.

Εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος καταθέτει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη τιμώντας την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος καταθέτει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη τιμώντας την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μαλαισία: Ο Ομπάμα στο Ίδρυμα για την Αξιοπρέπεια των Παιδιών. Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα συνομιλεί με μαθητές του ιδρύματος για την Αξιοπρέπεια των Παιδιών, το οποίο αποτελεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πρόσφυγες και οικογένειες χαμηλού εισοδήματος στην Κουάλα Λουμπούρ. 
REUTERS / JONATHAN ERNST

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα συνομιλεί με μαθητές του ιδρύματος για την Αξιοπρέπεια των Παιδιών, το οποίο αποτελεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πρόσφυγες και οικογένειες χαμηλού εισοδήματος στην Κουάλα Λουμπούρ. 

Κίνδυνος για τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες. Ένας Βέλγος στρατιώτης επιθεωρεί την Grand Place στο κέντρο των Βρυξελλών καθώς η βελγική υπηρεσία ασφαλείας (OCAM) αύξησε το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική απειλή στην πόλη των Βρυξελλών στο επίπεδο 4, κάνοντας λόγο για «σοβαρή και επικείμενη απειλή». Η κρατική εταιρεία μεταφορών της πρωτεύουσας του Βελγίου (Stib) ανακοίνωσε πως όλοι οι σταθμοί του μετρό των Βρυξελλών θα παραμείνουν κλειστοί σήμερα, ενώ συστήνεται στο κοινό να αποφεύγεται η συνάθροιση πολλών ατόμων. 
REUTERS / FRANCOIS LENOIR

Ένας Βέλγος στρατιώτης επιθεωρεί την Grand Place στο κέντρο των Βρυξελλών καθώς η βελγική υπηρεσία ασφαλείας (OCAM) αύξησε το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική απειλή στην πόλη των Βρυξελλών στο επίπεδο 4, κάνοντας λόγο για «σοβαρή και επικείμενη απειλή». Η κρατική εταιρεία μεταφορών της πρωτεύουσας του Βελγίου (Stib) ανακοίνωσε πως όλοι οι σταθμοί του μετρό των Βρυξελλών θα παραμείνουν κλειστοί σήμερα, ενώ συστήνεται στο κοινό να αποφεύγεται η συνάθροιση πολλών ατόμων. 

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη. Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στην οδό Βουλγαροκτόνου 74 στα Εξάρχεια. Ο κ. Φλαμπουράρης χαρακτηρίζει την επίθεση «τρομοκρατική» και καταγγέλλει ότι είναι αποτέλεσμα της επίθεσης που ξεκίνησαν σε βάρος του η διαπλοκή σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στην οδό Βουλγαροκτόνου 74 στα Εξάρχεια. Ο κ. Φλαμπουράρης χαρακτηρίζει την επίθεση «τρομοκρατική» και καταγγέλλει ότι είναι αποτέλεσμα της επίθεσης που ξεκίνησαν σε βάρος του η διαπλοκή σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους.

Κουάλα Λουμπούρ: Κρίσιμη σύνοδος για τη Νοτιοανατολική Ασία. Ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι (Κ) κρατά τα χέρια των πρωθυπουργών της Μαλαισίας, Νατζίμπ Ραζάκ (Δ) και του Βιετνάμ, Νγκουγιέν Ταν Ντουνγκ (Α) στα πλαίσια της συνόδου των ηγετών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) που ξεκίνησε χθες στην Κουάλα Λουμπούρ.
REUTERS / JORGE SILVA

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι (Κ) κρατά τα χέρια των πρωθυπουργών της Μαλαισίας, Νατζίμπ Ραζάκ (Δ) και του Βιετνάμ, Νγκουγιέν Ταν Ντουνγκ (Α) στα πλαίσια της συνόδου των ηγετών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) που ξεκίνησε χθες στην Κουάλα Λουμπούρ.

Η άγρια φύση της Ουγκάντα. Στιγμιότυπο από το Εθνικό Πάρκο Γορίλων της Μγκαχίνγκα, στην Ουγκάντα.
REUTERS / EDWARD ECHWALU

Στιγμιότυπο από το Εθνικό Πάρκο Γορίλων της Μγκαχίνγκα, στην Ουγκάντα.

Ψάρεμα στα παγωμένα νερά του ποταμού Γενισέι. Ένας άνδρας ψαρεύει στα παγωμένα νερά του ποταμού Γενισέι, στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας. 
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Ένας άνδρας ψαρεύει στα παγωμένα νερά του ποταμού Γενισέι, στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας. 

«Οι εκπληκτικοί δεινόσαυροι της Ασίας». Ένα μικρό αγόρι περιεργάζεται ένα αντίγραφο δεινοσαύρου στην έκθεση «Οι εκπληκτικοί δεινόσαυροι της Ασίας» 2015 που διεξάγεται στη Μπανγκόκ. Η έκθεση παρουσιάζει στο κοινό μια προσομοίωση του κόσμου κατά την εποχή των δεινοσαύρων, καθώς και απολιθώματα που ανακαλύφθηκαν στην Ταϊλάνδη και την Ασία και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Νοεμβρίου.
EPA / NARONG SANGNAK

Ένα μικρό αγόρι περιεργάζεται ένα αντίγραφο δεινοσαύρου στην έκθεση «Οι εκπληκτικοί δεινόσαυροι της Ασίας» 2015 που διεξάγεται στη Μπανγκόκ. Η έκθεση παρουσιάζει στο κοινό μια προσομοίωση του κόσμου κατά την εποχή των δεινοσαύρων, καθώς και απολιθώματα που ανακαλύφθηκαν στην Ταϊλάνδη και την Ασία και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Νοεμβρίου.

Εκατοντάδες πρόσφυγες εγκλωβισμένοι στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ. Ένας άνδρας απειλέι να κρεμαστεί από ένα δέντρο στη διάρκεια διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ. Οι αρχές της ΠΓΔΜ απαγορεύουν σε μετανάστες από χώρες όπως από το Πακιστάν, το Ιράν, το Μπαγκλαντές και το Μαρόκο να περάσουν τα σύνορα, με αποτέλεσμα 1.500 από αυτούς να έχουν εγκλωβιστεί στην ουδέτερη ζώνη και να διαμαρτύρονται έντονα, ζητώντας επιτακτικά από την αστυνομία να τους επιτρέψει τη διέλευση.
REUTERS / OGNEN TEOFILOVSKI

Ένας άνδρας απειλέι να κρεμαστεί από ένα δέντρο στη διάρκεια διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ. Οι αρχές της ΠΓΔΜ απαγορεύουν σε μετανάστες από χώρες όπως από το Πακιστάν, το Ιράν, το Μπαγκλαντές και το Μαρόκο να περάσουν τα σύνορα, με αποτέλεσμα 1.500 από αυτούς να έχουν εγκλωβιστεί στην ουδέτερη ζώνη και να διαμαρτύρονται έντονα, ζητώντας επιτακτικά από την αστυνομία να τους επιτρέψει τη διέλευση.