Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 19:55

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015.

Επίδειξη μόδας στην Ισπανία. Μοντέλο φορά δημιουργία του Luis Benitez κατά τη διάρκεια επίδειξης μόδας σε ενυδρείο της Σεβίλλης στην Νότια Ισπανία.
REUTERS / MARCELO DEL POZO

Μοντέλο φορά δημιουργία του Luis Benitez κατά τη διάρκεια επίδειξης μόδας σε ενυδρείο της Σεβίλλης στην Νότια Ισπανία.

Συρματοπλέγματα στα σύνορα Σλοβενίας - Κροατίας. Σλοβένοι στρατιώτες στήνουν συρματοπλέγματα κατά μήκος των συνόρων της χώρας με τη Κροατία για να εμποδίσουν την είσοδο προσφύγων και μεταναστών. Παρόλ
REUTERS / SRDJAN ZIVULOVIC

Σλοβένοι στρατιώτες στήνουν συρματοπλέγματα κατά μήκος των συνόρων της χώρας με τη Κροατία για να εμποδίσουν την είσοδο προσφύγων και μεταναστών. Παρόλ' αυτά ο πρωθυπουργός της Σλοβενίας, Μίρο Τσέραρ δήλωσε τη Τρίτη πως η ανέγερση του συρματοπλέγματος δεν σημαίνει και κλείσιμο των συνόρων.

Το φαντασμαγορικό σόου της Victoria
REUTERS / LUCAS JACKSON

Στιγμιότυπο από την εντυπωσιακή επίδειξη μόδας της διάσημης εταιρείας εσωρούχων Victoria's Secret, στη Νέα Υόρκη.

Περιοδεία του Άδωνι Γεωργιάδη στα Τρίκαλα. Περιοδεία του υποψηφίου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, στην πόλη των Τρικάλων.
Eurokinissi / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Περιοδεία του υποψηφίου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, στην πόλη των Τρικάλων.

Κοπάδι προβάτων στην Τιφλίδα. Ένα κοπάδι προβάτων επιστρέφει από τη βοσκή, λίγο έξω από την Τιφλίδα, στη Γεωργία.
REUTERS / DAVID MDZINARISHVILI

Ένα κοπάδι προβάτων επιστρέφει από τη βοσκή, λίγο έξω από την Τιφλίδα, στη Γεωργία.

«Άγνωστο Μικρό». Ο τάφος ένος μικρού παιδιού σε προσφυγικό νεκροταφείο στη Λέσβο.
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο τάφος ένος μικρού παιδιού σε προσφυγικό νεκροταφείο στη Λέσβο.

Υπόθεση Πανούση: Στον Άρειο Πάγο ο Νίκος Παρασκευόπουλος. Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για ενδεχόμενη διαρροή απόρρητων εγγράφων κατέθεσαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μιχάλης Καλογήρου.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για ενδεχόμενη διαρροή απόρρητων εγγράφων κατέθεσαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μιχάλης Καλογήρου.

Η καλλιτεχνική πλευρά του Τόκιο. Ένας άνδρας περνά μπροστά από ένα έργο τέχνης του Yoshiko Miyashita στη Σιντζούκου, ένα από τα 23 Ειδικά Διαμερίσματα του Τόκιο.
REUTERS / TORU HANAI

Ένας άνδρας περνά μπροστά από ένα έργο τέχνης του Yoshiko Miyashita στη Σιντζούκου, ένα από τα 23 Ειδικά Διαμερίσματα του Τόκιο.

Επικίνδυνη αύξηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Κίνα. Ένας άνδρας βγάζει φωτογραφίες με φόντο μια εκκλησία στην επαρχία Χεϊλονγκτσιάνγκ στην Κίνα. Τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται επικίνδυνη αύξηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης σε πόλεις και περιφέρειες της βορειοανατολικής Κίνας και σε ορισμένα μέρη η πυκνότητα των επιβλαβών σωματιδίων είναι σχεδόν 50 φορές μεγαλύτερη από το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Ένας άνδρας βγάζει φωτογραφίες με φόντο μια εκκλησία στην επαρχία Χεϊλονγκτσιάνγκ στην Κίνα. Τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται επικίνδυνη αύξηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης σε πόλεις και περιφέρειες της βορειοανατολικής Κίνας και σε ορισμένα μέρη η πυκνότητα των επιβλαβών σωματιδίων είναι σχεδόν 50 φορές μεγαλύτερη από το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Επιστροφή στο σπίτι. Ένας ουρακοτάγκος που είχε μεταφερθεί παράνομα στην Ταϊλάνδη το 2010 ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ινδονησία από τις αρχές της χώρας.
REUTERS / ATHIT PERAWONGMETHA

Ένας ουρακοτάγκος που είχε μεταφερθεί παράνομα στην Ταϊλάνδη το 2010 ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ινδονησία από τις αρχές της χώρας.

Φθινόπωρο στην Ελβετία. Ένα ζευγάρι απολαμβάνει τον ασυνήθιστα ζεστό για την εποχή καιρό στη λίμνης της Γενεύης, στην Ελβετία.
EPA / LAURENT GILLIERON

Ένα ζευγάρι απολαμβάνει τον ασυνήθιστα ζεστό για την εποχή καιρό στη λίμνης της Γενεύης, στην Ελβετία.

Καθημερινή ζωή στην Καμπέρα. Στιγμιότυπο από τον κήπο της οικίας του κυβερνήτη της Αυστραλίας Πίτερ Κοσγκρόουβ.
REUTERS / POOL

Στιγμιότυπο από τον κήπο της οικίας του κυβερνήτη της Αυστραλίας Πίτερ Κοσγκρόουβ.

Προσευχές στις όχθες του ποταμού Γιαμούνα. Στα πλαίσια του ετήσιου φεστιβάλ Ντιγουάλι, χήρες προσεύχονται κρατώντας μικρά βεγγαλικά, στις όχθες του ποταμού Γιαμούνα, στην Ινδία.
REUTERS / STRINGER/INDIA

Στα πλαίσια του ετήσιου φεστιβάλ Ντιγουάλι, χήρες προσεύχονται κρατώντας μικρά βεγγαλικά, στις όχθες του ποταμού Γιαμούνα, στην Ινδία.