Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 19:31

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015.

Εντυπωσιακά γλυπτά από πάγο στη Λιέγη. Γλυπτό από πάγο που έχει τη μορφή του Γιόντα, ενός χαρακτήρα του Πολέμου των Άστρων, σε φεστιβάλ που διεξάγεται αυτή την περίοδο στη Λιέγη.
REUTERS / ERIC VIDAL

Γλυπτό από πάγο που έχει τη μορφή του Γιόντα, ενός χαρακτήρα του Πολέμου των Άστρων, σε φεστιβάλ που διεξάγεται αυτή την περίοδο στη Λιέγη.

Περιβαλλοντική μόλυνση στη Τζακάρτα. Εργαζόμενος στη καθαριότητα μαζεύει τα σκουπίδια που έχουν συγκεντρωθεί σε ποτάμι μετά την έντονη βροχόπτωση στη Τζακάρτα της Ινδονησίας.
REUTERS / Garry Lotulung

Εργαζόμενος στη καθαριότητα μαζεύει τα σκουπίδια που έχουν συγκεντρωθεί σε ποτάμι μετά την έντονη βροχόπτωση στη Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Συγκρούσεις στην Ανατολική Γάζα. Δύο άνδρες παρακολουθούν από την κορυφή λόφου τις συγκρούσεις ανάμεσα στον ισραηλινό στρατό και σε Παλαιστίνιους στην Ανατολική Γάζα.
REUTERS / MOHAMMED SALEM

Δύο άνδρες παρακολουθούν από την κορυφή λόφου τις συγκρούσεις ανάμεσα στον ισραηλινό στρατό και σε Παλαιστίνιους στην Ανατολική Γάζα.

Νεογέννητος γορίλας στον ζωολογικό κήπο του Αννόβερου. Ένας νεογέννητος γορίλας κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον ζωολογικό κήπο του Αννόβερου, στη Γερμανία.
EPA / JULIAN STRATENSCHULTE

Ένας νεογέννητος γορίλας κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον ζωολογικό κήπο του Αννόβερου, στη Γερμανία.

Κακοκαιρία στη Μ. Βρετανία . Μεγάλα κύματα χτυπούν το South Pier, στο Μπλάκπουλ της Μ. Βρετανίας.
REUTERS / PHIL NOBLE

Μεγάλα κύματα χτυπούν το South Pier, στο Μπλάκπουλ της Μ. Βρετανίας.

Στο υπ. Εξωτερικών ο Αλ. Τσίπρας. Η εξωτερική πολιτική παίζει κεντρικό ρόλο και στη διαπραγματευτική δυναμική της χώρας, η οποία είναι ανεξάντλητη, καθώς είμαστε διαρκώς σε διαπραγμάτευση, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε το υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή την προετοιμασία του επικείμενου ταξιδιού του στην Τουρκία.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η εξωτερική πολιτική παίζει κεντρικό ρόλο και στη διαπραγματευτική δυναμική της χώρας, η οποία είναι ανεξάντλητη, καθώς είμαστε διαρκώς σε διαπραγμάτευση, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε το υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή την προετοιμασία του επικείμενου ταξιδιού του στην Τουρκία.

Ηλιοβασίλεμα στη Θεσσαλονίκη. Τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.
EUROKINISSI/MotionTeam / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Συνεχίζονται οι αφίξεις προσφύγων στη Λέσβο. Στιγμιότυπο από τη Σκάλα Συκαμιάς στη Λέσβο, όπου συνεχίζονται οι αφίξεις μεταναστών και προσφύγων από τα τουρκικά παράλια.
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τη Σκάλα Συκαμιάς στη Λέσβο, όπου συνεχίζονται οι αφίξεις μεταναστών και προσφύγων από τα τουρκικά παράλια.

Έκθεση ωδικών πτηνών στο Άργος . Ο Πελοποννησιακός Σύλλογος Πτηνών διοργάνωσε την 4η έκθεση ωδικών πτηνών στην πόλη του Άργους, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015. Για πρώτη φορά φέτος έγινε από τα μέλη του ΠΕΣΥΠ έκθεση διακοσμητικών περιστεριών και διακοσμητικών ορνίθων, ενώ στο διαγωνισμό πήραν μέρος εκτροφείς πτηνών από όλη την Πελοπόννησο και την Αθήνα. Μετά την αξιολόγηση από κριτές ακολούθησε η έκθεση τους στο κοινό. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο των Στρατώνων Καποδίστρια στο Άργος.
INTIME NEWS / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Ο Πελοποννησιακός Σύλλογος Πτηνών διοργάνωσε την 4η έκθεση ωδικών πτηνών στην πόλη του Άργους, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015. Για πρώτη φορά φέτος έγινε από τα μέλη του ΠΕΣΥΠ έκθεση διακοσμητικών περιστεριών και διακοσμητικών ορνίθων, ενώ στο διαγωνισμό πήραν μέρος εκτροφείς πτηνών από όλη την Πελοπόννησο και την Αθήνα. Μετά την αξιολόγηση από κριτές ακολούθησε η έκθεση τους στο κοινό. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο των Στρατώνων Καποδίστρια στο Άργος.

Αγορά φρούτων στην Καλκούτα. Δύο εργάτες διαχωρίζουν τα άγουρα από τα ώριμα λάιμ σε αγορά της Καλκούτας.
REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Δύο εργάτες διαχωρίζουν τα άγουρα από τα ώριμα λάιμ σε αγορά της Καλκούτας.

Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο Τόκιο. Ένας δύτης που φορά στολή του Άγιου Βασίλη κολυμπά μαζί με καρχαρίες στο ενυδρείο Sunshine, στο Τόκιο.
EPA / KIMIMASA MAYAMA

Ένας δύτης που φορά στολή του Άγιου Βασίλη κολυμπά μαζί με καρχαρίες στο ενυδρείο Sunshine, στο Τόκιο.

Σύνοδος των Ευρωπαίων ηγετών στη Μάλτα. Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνομιλεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο της άτυπης Συνόδου των Ευρωπαίων ηγετών που πραγματοποιήθηκε χθες στη Μάλτα.
EPA / ARMANDO BABANI

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνομιλεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο της άτυπης Συνόδου των Ευρωπαίων ηγετών που πραγματοποιήθηκε χθες στη Μάλτα.

Ο μικρόκοσμος της Νακόν Σαουάν. Μια πεταλούδα κάθεται πάνω σε ένα λουλούδι στην επαρχία Νακόν Σαουάν, στην Ταϊλάνδη.
REUTERS / CHAIWAT SUBPRASOM

Μια πεταλούδα κάθεται πάνω σε ένα λουλούδι στην επαρχία Νακόν Σαουάν, στην Ταϊλάνδη.

Καταιγίδα στο Σίδνεϊ . Ο κόσμος αποχωρεί από την παραλία Μπόνταϊ στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας λίγο πριν ξεσπάσει καταιγίδα.
EPA / DAN HIMBRECHTS

Ο κόσμος αποχωρεί από την παραλία Μπόνταϊ στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας λίγο πριν ξεσπάσει καταιγίδα.

Φθινόπωρο στην Ουγγαρία. Φθινοπωρινά χρώματα στη λίμνη της Ναγκικανίζσα, στην Ουγγαρία.
EPA / Gyorgy Varga

Φθινοπωρινά χρώματα στη λίμνη της Ναγκικανίζσα, στην Ουγγαρία.

Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι της Σαρμ Ελ Σέιχ. Άποψη των κοραλλιογενών υφάλων της Σαρμ Ελ Σέιχ, στην Αίγυπτο. Μετά την αεροπορική τραγωδία στην Χερσόνησο του Σινά, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 224 Ρώσων τουριστών, ο τουρισμός στο άλλοτε δημοφιλές τουριστικό θέρετρο έχει δεχτεί ένα βαρύτατο πλήγμα, καθώς σχεδόν όλοι οι τουρίστες ακυρώνουν τις κρατήσεις τους υπό τον φόβο ενός τρομοκρατικού χτυπήματος.
REUTERS / ASMAA WAGUIH

Άποψη των κοραλλιογενών υφάλων της Σαρμ Ελ Σέιχ, στην Αίγυπτο. Μετά την αεροπορική τραγωδία στην Χερσόνησο του Σινά, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 224 Ρώσων τουριστών, ο τουρισμός στο άλλοτε δημοφιλές τουριστικό θέρετρο έχει δεχτεί ένα βαρύτατο πλήγμα, καθώς σχεδόν όλοι οι τουρίστες ακυρώνουν τις κρατήσεις τους υπό τον φόβο ενός τρομοκρατικού χτυπήματος.