Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 19:43

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015.

Η παγωμένη λίμνη Λουίζ στον Καναδά. Ένας άνδρας βγάζει φωτογραφίες με φόντο τη λίμνη Λουίζ στην καναδική επαρχία Αλμπέρτα.
REUTERS / JIM YOUNG

Ένας άνδρας βγάζει φωτογραφίες με φόντο τη λίμνη Λουίζ στην καναδική επαρχία Αλμπέρτα.

Ομίχλη σκέπασε το Λονδίνο. Η Βουλή και το Μπιγκ Μπεν αχνοφαίνονται μέσα από την παχιά ομίχλη που σκέπασε σήμερα το Λονδίνο. Η ομίχλη έχει καλύψει μεγάλο μέρος της βόρειας και δυτικής Ευρώπης, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά προβλήματα σε πολλά αεροδρόμια, με ακυρώσεις πτήσεων, κυρίως στο Χίθροου του Λονδίνου, αλλά και μεγάλες καθυστερήσεις στο Άμστερνταμ και τη Φρανκφούρτη.
REUTERS / STEFAN WERMUTH

Η Βουλή και το Μπιγκ Μπεν αχνοφαίνονται μέσα από την παχιά ομίχλη που σκέπασε σήμερα το Λονδίνο. Η ομίχλη έχει καλύψει μεγάλο μέρος της βόρειας και δυτικής Ευρώπης, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά προβλήματα σε πολλά αεροδρόμια, με ακυρώσεις πτήσεων, κυρίως στο Χίθροου του Λονδίνου, αλλά και μεγάλες καθυστερήσεις στο Άμστερνταμ και τη Φρανκφούρτη.

Ομίχλη στη Μ. Βρετανία. Ένας άνδρας περπατά σε πάρκο του Λονδίνου, εν μέσω πυκνής ομίχλης. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα αναμένεται να προκαλέσουν προβλήματα στις μεταφορές σε ολόκληρη τη Μ. Βρετανία.
EPA / ANDY RAIN

Ένας άνδρας περπατά σε πάρκο του Λονδίνου, εν μέσω πυκνής ομίχλης. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα αναμένεται να προκαλέσουν προβλήματα στις μεταφορές σε ολόκληρη τη Μ. Βρετανία.

Χορεύοντας με φάλαινες μπελούγκα. Στιγμιότυπο από επίδειξη που πραγματοποιεί μια εκπαιδεύτρια φαλαινών μπελούγκα σε ενυδρείο της πόλης Χαρμπίν, στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Στιγμιότυπο από επίδειξη που πραγματοποιεί μια εκπαιδεύτρια φαλαινών μπελούγκα σε ενυδρείο της πόλης Χαρμπίν, στην Κίνα.

Ξυπνούν μνήμες από τον τυφώνα Χαϊγιάν. Ένας ψαράς περνά με τη βάρκα του ανάμεσα από τα απομεινάρια κατεστραμμένων σπιτιών στην παραθαλάσσια πόλη Τακλομπάν, στις Φιλιππίνες. Η δεύτερη επέτειος από τον καταστροφικό τυφώνα Χαϊγιάν που χτύπησε την περιοχή πλησιάζει και μέχρι και σήμερα χιλιάδες οικογένειες ζουν σε προσωρινά καταφύγια περιμένοντας να μεταφερθούν σε μια μόνιμη κατοικία στο κέντρο της χώρας.
REUTERS / ERIK DE CASTRO

Ένας ψαράς περνά με τη βάρκα του ανάμεσα από τα απομεινάρια κατεστραμμένων σπιτιών στην παραθαλάσσια πόλη Τακλομπάν, στις Φιλιππίνες. Η δεύτερη επέτειος από τον καταστροφικό τυφώνα Χαϊγιάν που χτύπησε την περιοχή πλησιάζει και μέχρι και σήμερα χιλιάδες οικογένειες ζουν σε προσωρινά καταφύγια περιμένοντας να μεταφερθούν σε μια μόνιμη κατοικία στο κέντρο της χώρας.

Δαμάζοντας τα κύματα. Ο Γερμανός σέρφερ Sebastian Steudtner δαμάζει ένα τεράστιο κύμα στην παραλία Praia do Norte, στην Πορτογαλία.
REUTERS / RAFAEL MARCHANTE

Ο Γερμανός σέρφερ Sebastian Steudtner δαμάζει ένα τεράστιο κύμα στην παραλία Praia do Norte, στην Πορτογαλία.

Ηλιοβασίλεμα στο Ισραήλ.
REUTERS / AMIR COHEN

'Ενας άνδρας κάνει κάιτ σέρφινγκ στο Ashkelon του Ισαραήλ.

Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία λόγω απεργίας της ΠΝΟ. Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν σήμερα και αύριο τα πλοία, λόγω της 48ωρης προειδοποιητικής απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν σήμερα και αύριο τα πλοία, λόγω της 48ωρης προειδοποιητικής απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Ένταση στο μαθητικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο Σύνταγμα, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το μαθητικό συλλαλητήριο, όταν ομάδα περίπου 30 - 40 νεαρών με κουκούλες πέταξαν πέτρες σε άνδρες των ΜΑΤ και οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη κρότου λάμψης. Το κύριο σώμα του μαθητικού συλλαλητηρίου διαχωρίστηκε από την ομάδα των κουκουλοφόρων, ενώ στη συνέχεια μαθητές σχημάτισαν αλυσίδα και αποδοκίμασαν τις συμπλοκές. Οι νεαροί αποχώρησαν λίγη ώρα αργότερα.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο Σύνταγμα, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το μαθητικό συλλαλητήριο, όταν ομάδα περίπου 30 - 40 νεαρών με κουκούλες πέταξαν πέτρες σε άνδρες των ΜΑΤ και οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη κρότου λάμψης. Το κύριο σώμα του μαθητικού συλλαλητηρίου διαχωρίστηκε από την ομάδα των κουκουλοφόρων, ενώ στη συνέχεια μαθητές σχημάτισαν αλυσίδα και αποδοκίμασαν τις συμπλοκές. Οι νεαροί αποχώρησαν λίγη ώρα αργότερα.

Εγκαίνια μονάδας απεξάρτησης στις φυλακές Διαβατών από τον Αλ. Τσίπρα. Τη συνεργασία των φυλακών Κορυδαλλού με την ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Αττικόν και τη δημιουργία σχολείων δεύτερης ευκαιρίας σε τρεις φυλακές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τα εγκαίνια της αυτόνομης θεραπευτικής κοινότητας του ΚΕΘΕΑ - Προμηθέας για του κρατούμενους χρήστες, την οποία χαρακτήρισε «παράθυρο ελπίδας».
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τη συνεργασία των φυλακών Κορυδαλλού με την ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Αττικόν και τη δημιουργία σχολείων δεύτερης ευκαιρίας σε τρεις φυλακές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τα εγκαίνια της αυτόνομης θεραπευτικής κοινότητας του ΚΕΘΕΑ - Προμηθέας για του κρατούμενους χρήστες, την οποία χαρακτήρισε «παράθυρο ελπίδας».

Συγκομιδή σαφράν στο Κασμίρ. Στιγμιότυπο από τη συγκομιδή σαφράν στο Κασμίρ.
EPA / FAROOQ KHAN

Στιγμιότυπο από τη συγκομιδή σαφράν στο Κασμίρ.

Ψάρεμα στην Τσεχία. Ένας ψαράς μαζεύει τα δίχτυα του σε λίμνη κοντά στην κωμόπολη Τρέμπον της Τσεχίας.
REUTERS / DAVID W CERNY

Ένας ψαράς μαζεύει τα δίχτυα του σε λίμνη κοντά στην κωμόπολη Τρέμπον της Τσεχίας.

Περίπατος μαζί με ελάφια. Μια γυναίκα κάνει γυμναστική ενώ δίπλα της περπατούν πλατώνια (μηρυκαστικά θηλαστικά που ανήκουν στην υποοικογένεια των ελαφιών), σε πάρκο στο Αννόβερο της Γερμανίας.
EPA / NIGEL TREBLIN

Μια γυναίκα κάνει γυμναστική ενώ δίπλα της περπατούν πλατώνια (μηρυκαστικά θηλαστικά που ανήκουν στην υποοικογένεια των ελαφιών), σε πάρκο στο Αννόβερο της Γερμανίας.