Multimedia

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους στο Σινά

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 17:30

Ρωσικό αεροσκάφος Airbus A321 της εταιρείας Kogalymavia που είχε απογειωθεί από το Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, συνετρίβη το Σάββατο στη χερσόνησο του Σινά, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 224 άνθρωποι. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 163 σοροί από τους συνολικά 217 επιβάτες και τα επτά μέλη πληρώματος. Το ρωσικό Airbus διαλύθηκε στον αέρα, ανέφερε αξιωματούχος της Ρωσικής Υπηρεσίας Αεροπορίας. Την εξέταση του περιεχομένου των δύο μαύρων κουτιών του ρωσικού Airbus ξεκίνησαν Αιγύπτιοι εμπειρογνώμονες, τη στιγμή που ο πρόεδρος της χώρας Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι ζήτησε από όλους να κάνουν υπομονή προτού προβούν σε εικασίες, προειδοποιώντας ότι οι έρευνες πιθανώς να διαρκέσουν μήνες.

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους στο Σινά - συγγενείς επιβατών. Σε ξενοδοχείο δίπλα στο αεροδρόμιο Πούλκοβο της Αγίας Πετρούπολης μεταφέρθηκαν οι συγγενείς των επιβατών του ρωσικού Airbus, που συνετρίβη στο Σινά. Γιατροί και ψυχολόγοι βρίσκονται εκεί και παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Πολλοί πληροφορήθηκαν για το δυστύχημα την ώρα που έφταναν στο αεροδρόμιο για να παραλάβουν τους δικούς τους ανθρώπους.
EPA / ANATOLY MALTSEV

Σε ξενοδοχείο δίπλα στο αεροδρόμιο Πούλκοβο της Αγίας Πετρούπολης μεταφέρθηκαν οι συγγενείς των επιβατών του ρωσικού Airbus, που συνετρίβη στο Σινά. Γιατροί και ψυχολόγοι βρίσκονται εκεί και παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Πολλοί πληροφορήθηκαν για το δυστύχημα την ώρα που έφταναν στο αεροδρόμιο για να παραλάβουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους στο Σινά - συγγενείς επιβατών.
EPA / ANATOLY MALTSEV
Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους στο Σινά - συγγενείς επιβατών.
REUTERS / Peter Kovalev
Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους στο Σινά - συγγενείς επιβατών. Οι αιγυπτιακές αρχές ανακοίνωσαν το Σάββατο ότι βρήκαν τμήματα του αεροσκάφους και απανθρακωμένα πτώματα σε έναν κύκλο με ακτίνα οκτώ χιλιομέτρων κάτι που, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, δείχνει ότι το αεροσκάφος Airbus A321 δεν κατέπεσε ακέραιο αλλά διαλύθηκε ή εξερράγη εν πτήσει.
REUTERS / Peter Kovalev

Οι αιγυπτιακές αρχές ανακοίνωσαν το Σάββατο ότι βρήκαν τμήματα του αεροσκάφους και απανθρακωμένα πτώματα σε έναν κύκλο με ακτίνα οκτώ χιλιομέτρων κάτι που, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, δείχνει ότι το αεροσκάφος Airbus A321 δεν κατέπεσε ακέραιο αλλά διαλύθηκε ή εξερράγη εν πτήσει.

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους - Συγγενείς.
REUTERS / STRINGER/RUSSIA
Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους - Συγγενείς. «Η διάλυσή του έγινε στον αέρα και τα συντρίμμια διασκορπίστηκαν σε μια μεγάλη έκταση, περίπου 20 τετραγωνικών χιλιομέτρων», είπε ο Ρώσος αξιωματούχος.
REUTERS / STRINGER/RUSSIA

«Η διάλυσή του έγινε στον αέρα και τα συντρίμμια διασκορπίστηκαν σε μια μεγάλη έκταση, περίπου 20 τετραγωνικών χιλιομέτρων», είπε ο Ρώσος αξιωματούχος.

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους - Ασθενοφόρα. Ασθενοφόρα μεταφέρουν τις σορούς των θυμάτων του ρωσικού αεροσκάφους στο Κάιρο.
EPA / MOHAMMED HOSSAM

Ασθενοφόρα μεταφέρουν τις σορούς των θυμάτων του ρωσικού αεροσκάφους στο Κάιρο.

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους - Ασθενοφόρα. Αστυνομικοί ανοίγουν το δρόμο στα ασθενοφόρα που μεταφέρουν τις σορούς των θυμάτων του ρωσικού αεροσκάφους στο Κάιρο.
REUTERS / ASMAA WAGUIH

Αστυνομικοί ανοίγουν το δρόμο στα ασθενοφόρα που μεταφέρουν τις σορούς των θυμάτων του ρωσικού αεροσκάφους στο Κάιρο.

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους - Ασθενοφόρα. Την εξέταση του περιεχομένου των δύο μαύρων κουτιών του ρωσικού Airbus A321 που συνετρίβη το Σάββατο στη χερσόνησο του Σινά, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 224 άνθρωποι, ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής Αιγύπτιοι εμπειρογνώμονες, τη στιγμή που ο πρόεδρος της χώρας Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι ζήτησε από όλους να κάνουν υπομονή προτού προβούν σε εικασίες, προειδοποιώντας ότι οι έρευνες πιθανώς να διαρκέσουν μήνες.
REUTERS / STRINGER

Την εξέταση του περιεχομένου των δύο μαύρων κουτιών του ρωσικού Airbus A321 που συνετρίβη το Σάββατο στη χερσόνησο του Σινά, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 224 άνθρωποι, ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής Αιγύπτιοι εμπειρογνώμονες, τη στιγμή που ο πρόεδρος της χώρας Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι ζήτησε από όλους να κάνουν υπομονή προτού προβούν σε εικασίες, προειδοποιώντας ότι οι έρευνες πιθανώς να διαρκέσουν μήνες.

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους - Ασθενοφόρα.
EPA / STR
Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους - Συντρίμμια. Οι ρωσικές αρχές έδωσαν εντολή στην αεροπορική εταιρεία Kogalymavia να προχωρήσει σε έλεγχο όλων των αεροσκαφών τύπου Airbus A321 που διαθέτει, ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος της μητρικής εταιρείας THC Holding.
REUTERS / STRINGER

Οι ρωσικές αρχές έδωσαν εντολή στην αεροπορική εταιρεία Kogalymavia να προχωρήσει σε έλεγχο όλων των αεροσκαφών τύπου Airbus A321 που διαθέτει, ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος της μητρικής εταιρείας THC Holding.

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους - Σερίφ Ισμαήλ - Χισάμ Ζαζού. Ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου Σερίφ Ισμαήλ (δεύτερος από αριστερά) και ο υπουργός Τουρισμού της χώρας στα συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους.
REUTERS / STRINGER

Ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου Σερίφ Ισμαήλ (δεύτερος από αριστερά) και ο υπουργός Τουρισμού της χώρας στα συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους.

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους - Συντρίμμια. Ένας αξιωματικός του αιγυπτιακού στρατού που μετέχει στις έρευνες ανέφερε ότι σήμερα η περίμετρος των ερευνών επεκτάθηκε στα 15 χιλιόμετρα.
EPA / STR

Ένας αξιωματικός του αιγυπτιακού στρατού που μετέχει στις έρευνες ανέφερε ότι σήμερα η περίμετρος των ερευνών επεκτάθηκε στα 15 χιλιόμετρα.

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους - Συντρίμμια.
EPA / STR
Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους - Συντρίμμια. Την εξέταση του περιεχομένου των δύο μαύρων κουτιών του ρωσικού Airbus A321 που συνετρίβη το Σάββατο στη χερσόνησο του Σινά, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 224 άνθρωποι, ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής Αιγύπτιοι εμπειρογνώμονες, τη στιγμή που ο πρόεδρος της χώρας Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι ζήτησε από όλους να κάνουν υπομονή προτού προβούν σε εικασίες, προειδοποιώντας ότι οι έρευνες πιθανώς να διαρκέσουν μήνες.
EPA / STR

Την εξέταση του περιεχομένου των δύο μαύρων κουτιών του ρωσικού Airbus A321 που συνετρίβη το Σάββατο στη χερσόνησο του Σινά, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 224 άνθρωποι, ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής Αιγύπτιοι εμπειρογνώμονες, τη στιγμή που ο πρόεδρος της χώρας Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι ζήτησε από όλους να κάνουν υπομονή προτού προβούν σε εικασίες, προειδοποιώντας ότι οι έρευνες πιθανώς να διαρκέσουν μήνες.

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους - Συντρίμμια.
REUTERS / MOHAMED ABD EL GHANY
Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους - Συντρίμμια. Τα συλλυπητήριά της σε τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, εξέφρασε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, όπως ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο τύπου του Κρεμλίνου.
REUTERS / MOHAMED ABD EL GHANY

Τα συλλυπητήριά της σε τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, εξέφρασε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, όπως ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο τύπου του Κρεμλίνου.

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους - Συντρίμμια. Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν σήμερα μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν.
REUTERS / MOHAMED ABD EL GHANY

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν σήμερα μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν.

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους . Συνολικά 25 παιδιά βρίσκονται μεταξύ των 224 θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας με το ρωσικό αεροσκάφος που κατέπεσε στην Χερσόνησο του Σινά, δήλωσε το βράδυ του Σαββάτου ένας εκπρόσωπος του υπουργείου αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών της Ρωσίας, κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης στην Αγία Πετρούπολη.
EPA / ANATOLY MALTSEV

Συνολικά 25 παιδιά βρίσκονται μεταξύ των 224 θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας με το ρωσικό αεροσκάφος που κατέπεσε στην Χερσόνησο του Σινά, δήλωσε το βράδυ του Σαββάτου ένας εκπρόσωπος του υπουργείου αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών της Ρωσίας, κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης στην Αγία Πετρούπολη.

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους . Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κήρυξε εθνικό πένθος για την Κυριακή, 1η Νοεμβρίου και εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στους οικείους των θυμάτων.
REUTERS / MOHAMED ABD EL GHANY

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κήρυξε εθνικό πένθος για την Κυριακή, 1η Νοεμβρίου και εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στους οικείους των θυμάτων.

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους.
REUTERS / Mohamed Abd El Ghany
Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους.
EPA / ANATOLY MALTSEV