Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 19:22

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015.

Εβδομάδα μόδας στο Πεκίνο. Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες υψηλής ραπτικής στο πλαίσιο της εβδομάδας στο Πεκίνο.
EPA / HOW HWEE YOUNG

Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες υψηλής ραπτικής στο πλαίσιο της εβδομάδας στο Πεκίνο.

Συρία: Ουράνιο τόξο μετά το βομβαρδισμό. Ουράνιο τόξο εμφανίστηκε πάνω από τη πόλη Ντούμα. Νωρίτερα στρατιωτικές δυνάμεις που πρόσκεινται στο Σύρο Πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσαντ είχαν βομβαρδίσει τη πόλη.
REUTERS / BASSAM KHABIEH

Ουράνιο τόξο εμφανίστηκε πάνω από τη πόλη Ντούμα. Νωρίτερα στρατιωτικές δυνάμεις που πρόσκεινται στο Σύρο Πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσαντ είχαν βομβαρδίσει τη πόλη.

Αστραπές στον ουρανό του Κουβέιτ. Αστραπές «σκίζουν» τον ουρανό του Κουβέιτ.
EPA / RAED QUTENA

Αστραπές «σκίζουν» τον ουρανό του Κουβέιτ.

Περικοπή χιλιάδων θέσεων εργασίας από τη Deutsche Bank. Στην περικοπή περίπου 9.000 θέσεων εργασίας ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει η Deutsche Bank, ενώ σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές της σε 10 χώρες, ανεβάζοντας έτσι τη συνολική μείωση του εργατικού δυναμικού της σε περίπου 26.000 άτομα έως το 2018. «Η Deutsche Bank δεν έχει πρόβλημα στρατηγικής», είπε ο συνδιευθύνων σύμβουλος Τζον Κράιαν σε δημοσιογράφους στη Φρανκφούρτη.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Στην περικοπή περίπου 9.000 θέσεων εργασίας ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει η Deutsche Bank, ενώ σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές της σε 10 χώρες, ανεβάζοντας έτσι τη συνολική μείωση του εργατικού δυναμικού της σε περίπου 26.000 άτομα έως το 2018. «Η Deutsche Bank δεν έχει πρόβλημα στρατηγικής», είπε ο συνδιευθύνων σύμβουλος Τζον Κράιαν σε δημοσιογράφους στη Φρανκφούρτη.

Συλλαλητήριο αγροτών στο Ηράκλειο . Αγρότες και κτηνοτρόφοι πάνω σε τρακτέρ συμμετέχουν στο παγκρήτιο συλλαλητήριο στο Ηράκλειο, διαμαρτυρόμενοι για τα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα που αφορούν το κλάδο τους.
INTIME NEWS / Image photo services

Αγρότες και κτηνοτρόφοι πάνω σε τρακτέρ συμμετέχουν στο παγκρήτιο συλλαλητήριο στο Ηράκλειο, διαμαρτυρόμενοι για τα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα που αφορούν το κλάδο τους.

Διαγωνισμός κατοικιδίων στη Φλόριντα. Γάτα, ράτσα σφίγγας, συμμετέχει σε διαγωνισμό  κατοικιδίων.
REUTERS / Rob O'Neal

Γάτα, ράτσα σφίγγας, συμμετέχει σε διαγωνισμό  κατοικιδίων.

Προεκλογική ατμόσφαιρα στην Κωνσταντινούπολη. Όχημα το οποίο χρησιμοποιείται για την προεκλογική εκστρατεία του Τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου βρίσκεται σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης. Οι Τούρκοι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την 1η Νοεμβρίου. Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι οι Κούρδοι θα παίξουν για μια ακόμη φορά καθοριστικό ρόλο στο εκλογικό αποτέλεσμα.
SOOC / Alexandros Michailidis

Όχημα το οποίο χρησιμοποιείται για την προεκλογική εκστρατεία του Τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου βρίσκεται σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης. Οι Τούρκοι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την 1η Νοεμβρίου. Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι οι Κούρδοι θα παίξουν για μια ακόμη φορά καθοριστικό ρόλο στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Φθινοπωρινό σκηνικό στη Ρουμανία. Φθινοπωρινό σκηνικό στο οροπέδιο Padis στη Ρουμανία.
EPA / ZSOLT CZEGLEDI

Φθινοπωρινό σκηνικό στο οροπέδιο Padis στη Ρουμανία.

Κατάληψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Σε κατάληψη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) προχώρησαν αιφνιδιαστικά μέλη της ΠΟΕ - ΟΤΑ, αντιδρώντας στην πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει τα βαρέα και ανθυγιεινά. Στο σημείο έχει φθάσει η Αστυνομία.
EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Σε κατάληψη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) προχώρησαν αιφνιδιαστικά μέλη της ΠΟΕ - ΟΤΑ, αντιδρώντας στην πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει τα βαρέα και ανθυγιεινά. Στο σημείο έχει φθάσει η Αστυνομία.

ΗΠΑ: Ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων . Υποστηρικτές του ρεπουμπλικανικού κόμματος στις ΗΠΑ, φορώντας την αμερικανική σημαία εισέρχονται στο χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, στο Boulder του Κολοράντο.
REUTERS / EVAN SEMON

Υποστηρικτές του ρεπουμπλικανικού κόμματος στις ΗΠΑ, φορώντας την αμερικανική σημαία εισέρχονται στο χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, στο Boulder του Κολοράντο.

Πυρκαγιά κατέστρεψε κατοικίες στις Φιλιππίνες . Μία ηλικιωμένη γυναίκα προσπαθεί να ξεφύγει από τη φωτιά στην πόλη Paranaque, νότια της Μανίλα. Οι αρχές πυροπροστασίας της χώρας προειδοποίησαν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ανάβουν κεριά ενόψει της Ημέρας των Αγίων Πάντων και των ψυχών. Εκατομμύρια Φιλιππινέζοι θα συγκεντρωθούν το Σάββατο και την Κυριακή σε νεκροταφεία σε όλη τη χώρα για να επισκεφτούν αποθανόντες συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα στο πλαίσιο της Ημέρας των Αγίων Πάντων και των ψυχών.
EPA / FRANCIS R. MALASIG

Μία ηλικιωμένη γυναίκα προσπαθεί να ξεφύγει από τη φωτιά στην πόλη Paranaque, νότια της Μανίλα. Οι αρχές πυροπροστασίας της χώρας προειδοποίησαν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ανάβουν κεριά ενόψει της Ημέρας των Αγίων Πάντων και των ψυχών. Εκατομμύρια Φιλιππινέζοι θα συγκεντρωθούν το Σάββατο και την Κυριακή σε νεκροταφεία σε όλη τη χώρα για να επισκεφτούν αποθανόντες συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα στο πλαίσιο της Ημέρας των Αγίων Πάντων και των ψυχών.

Συνεχίζεται η τραγωδία στο Αιγαίο. Εθελοντές γιατροί και ιατρικό προσωπικό προσπαθούν να επαναφέρουν στη ζωή ένα μωρό, μετά από ναυάγιο που σημειώθηκε την Τετάρτη στη Λέσβο. Το σκάφος, το οποίο ξεκίνησε από τα τουρκικά παράλια με προορισμό τα ελληνικά νησιά, μετέφερε περισσότερους από 200 πρόσφυγες και μετανάστες. Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το ναυάγιο, ενώ ο αριθμός των διασωθέντων φτάνει τους 242.
REUTERS / GIORGOS MOUTAFIS

Εθελοντές γιατροί και ιατρικό προσωπικό προσπαθούν να επαναφέρουν στη ζωή ένα μωρό, μετά από ναυάγιο που σημειώθηκε την Τετάρτη στη Λέσβο. Το σκάφος, το οποίο ξεκίνησε από τα τουρκικά παράλια με προορισμό τα ελληνικά νησιά, μετέφερε περισσότερους από 200 πρόσφυγες και μετανάστες. Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το ναυάγιο, ενώ ο αριθμός των διασωθέντων φτάνει τους 242.