Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 21:54

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015.

Μαγεία και Ξόρκια. Επισκέπτες παρατηρούν το εξαιρετικό μοντέλο της «Σχολής Χόγκουαρτς για Μαγεία και Ξόρκια» το οποίο είναι μέρος από την έκθεση "The Making of Harry Potter" από την Warner Bros.
REUTERS / RUSSELL BOYCE

Επισκέπτες παρατηρούν το εξαιρετικό μοντέλο της «Σχολής Χόγκουαρτς για Μαγεία και Ξόρκια» το οποίο είναι μέρος από την έκθεση "The Making of Harry Potter" από την Warner Bros.

Φθινώπορο στην Γαλλία. Φθινοπωρινά χρώματα σε αμπελώνες στην Αλσατία στην Ανατολική Γαλλία.
REUTERS / JACKY NAEGELEN

Φθινοπωρινά χρώματα σε αμπελώνες στην Αλσατία στην Ανατολική Γαλλία.

Το μήνυμα του χειριστή του F-16 πάνω από τη Θεσσαλονίκη. Τις εντυπώσεις στην στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη «έκλεψαν» οι θεαματικοί ελιγμοί ακριβείας με μαχητικό αεροσκάφος F-16 που έκανε πάνω από την πόλη ο σμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος, ο οποίος ανήκει στη μονάδα αεροπορικών επιδείξεων της 115ης Πτέρυγας Μάχης στη Σούδα της Κρήτης και απογειώθηκε από την 110η Πτέρυγα μάχης στη Λάρισα. Ο σμηναγός απευθύνθηκε σε όσους παρακολούθησαν την παρέλαση με τα παρακάτω λόγια: «Καλημέρα Θεσσαλονίκη. Το "όχι" συμβολίζει την ενότητα και αποφασιστικότητα των Ελλήνων. Ενωμένοι, δυνατοί και περήφανοι ακολουθώντας τα χνάρια των προγόνων μας ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Χρόνια πολλά Ελλάδα».
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Τις εντυπώσεις στην στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη «έκλεψαν» οι θεαματικοί ελιγμοί ακριβείας με μαχητικό αεροσκάφος F-16 που έκανε πάνω από την πόλη ο σμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος, ο οποίος ανήκει στη μονάδα αεροπορικών επιδείξεων της 115ης Πτέρυγας Μάχης στη Σούδα της Κρήτης και απογειώθηκε από την 110η Πτέρυγα μάχης στη Λάρισα. Ο σμηναγός απευθύνθηκε σε όσους παρακολούθησαν την παρέλαση με τα παρακάτω λόγια: «Καλημέρα Θεσσαλονίκη. Το "όχι" συμβολίζει την ενότητα και αποφασιστικότητα των Ελλήνων. Ενωμένοι, δυνατοί και περήφανοι ακολουθώντας τα χνάρια των προγόνων μας ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Χρόνια πολλά Ελλάδα».

Αστυνομική επέμβαση στο Bugűn TV και στο Kanaltűrk.  Οι αστυνομικοί εισέβαλαν νωρίς σήμερα το πρωί στην έδρα του Bugűn TV και του Kanaltűrk στην Κωνσταντινούπολη, η μητρική εταιρεία των οποίων έχει τεθεί από τη δικαιοσύνη υπό επιτροπεία.
SOOC / Alexandros Michailidis

 Οι αστυνομικοί εισέβαλαν νωρίς σήμερα το πρωί στην έδρα του Bugűn TV και του Kanaltűrk στην Κωνσταντινούπολη, η μητρική εταιρεία των οποίων έχει τεθεί από τη δικαιοσύνη υπό επιτροπεία.

Λίμνη στην Τιφλίδα. Πάπιες κολυμπούν στη λίμνη Lisi στην Τιφλίδα.
REUTERS / DAVID MDZINARISHVILI

Πάπιες κολυμπούν στη λίμνη Lisi στην Τιφλίδα.

Επισκευές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι εργαζόμενοι φτιάχνουν την ταπετσαρία στην είσοδο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλες.
REUTERS / FRANCOIS LENOIR

Οι εργαζόμενοι φτιάχνουν την ταπετσαρία στην είσοδο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλες.

Σε αγορά της Κουάλα Λουμπούρ. Ένα μικρό κορίτσι πουλάει σάρι σε αγορά της Κουάλα Λουμπούρ στην Μαλαισία.
REUTERS / OLIVIA HARRIS

Ένα μικρό κορίτσι πουλάει σάρι σε αγορά της Κουάλα Λουμπούρ στην Μαλαισία.

Άγημα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Άγημα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων παρευρίσκεται στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Αθήνα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗ

Άγημα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων παρευρίσκεται στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Αθήνα.

Προεκλογική ατμόσφαιρα . Στιγμιότυπο από τις προεκλογικές ετοιμασίες στην Κωνσταντινούπολη.
SOOC / Alexandros Michailidis

Στιγμιότυπο από τις προεκλογικές ετοιμασίες στην Κωνσταντινούπολη.

Στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη. Στιγμιότυπο από την στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη υπο την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Στιγμιότυπο από την στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη υπο την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.