Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 19:10

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015.

Τα βουνά Τάτρα στην Πολωνία. Τα πρώτα χιόνια του φθινοπώρου έχουν σκεπάσει τις κορυφές των βουνών Τάτρα στην Πολωνία.
EPA / GRZEGORZ MOMOT

Τα πρώτα χιόνια του φθινοπώρου έχουν σκεπάσει τις κορυφές των βουνών Τάτρα στην Πολωνία.

Καθημερινή ζωή στο Πακιστάν. Παιχνίδια στο τραμπολίνο, σε φτωχογειτονιά του Καράτσι, στο Πακιστάν.
REUTERS / AKHTAR SOOMRO

Παιχνίδια στο τραμπολίνο, σε φτωχογειτονιά του Καράτσι, στο Πακιστάν.

Τρυφερές στιγμές στον ζωολογικό κήπο του Αννόβερου. Ένας νεογέννητος γορίλας κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό του Ζωολογικού κήπου του Αννόβερου.
EPA / HOLGER HOLLEMANN

Ένας νεογέννητος γορίλας κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό του Ζωολογικού κήπου του Αννόβερου.

Στον εισαγγελέα το πλήρωμα του φορτηγού πλοίου Haddad 1. Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί το πλήρωμα του φορτηγού πλοίου Haddad 1, το οποίο μετέφερε περίπου 5.000 όπλα και σχεδόν 500.000 σφαίρες των 9mm. Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω πλοίο με σημαία Βολιβίας εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη θαλάσσια περιοχή 20 ν.μ. νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας από Περιπολικό Ανοιχτής Θαλάσσης Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ, με επιβαίνοντες στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ) των Λιμενικών Αρχών της Κρήτης.
INTIME NEWS / Image photo services

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί το πλήρωμα του φορτηγού πλοίου Haddad 1, το οποίο μετέφερε περίπου 5.000 όπλα και σχεδόν 500.000 σφαίρες των 9mm. Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω πλοίο με σημαία Βολιβίας εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη θαλάσσια περιοχή 20 ν.μ. νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας από Περιπολικό Ανοιχτής Θαλάσσης Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ, με επιβαίνοντες στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ) των Λιμενικών Αρχών της Κρήτης.

Συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στην 80η ΔΕΘ . Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απαντά σε ερώτηση κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 80ης ΔΕΘ, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015, στη Θεσσαλονίκη.
INTIME NEWS / ΓτΠ ANDREA BONETTI

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απαντά σε ερώτηση κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 80ης ΔΕΘ, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015, στη Θεσσαλονίκη.

Ο γάτος Λάρι στην πρωθυπουργική κατοικία του Λονδίνου. Ο γνωστός γάτος Λάρι που διαμένει στην πρωθυπουργική κατοικία του Λονδίνου, στην οδό Ντάουνινγκ Στριτ 10, περιμένει να μπει στο κτήριο. Ο πρώην αδέσποτος γάτος είχε μεταφερθεί στο συγκεκριμένο σημείο πρίν από 4 περίπου χρόνια, προκειμένου να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ποντικών που είχαν κάνει την εμφάνισή τους στην περιοχή.
REUTERS / PETER NICHOLLS

Ο γνωστός γάτος Λάρι που διαμένει στην πρωθυπουργική κατοικία του Λονδίνου, στην οδό Ντάουνινγκ Στριτ 10, περιμένει να μπει στο κτήριο. Ο πρώην αδέσποτος γάτος είχε μεταφερθεί στο συγκεκριμένο σημείο πρίν από 4 περίπου χρόνια, προκειμένου να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ποντικών που είχαν κάνει την εμφάνισή τους στην περιοχή.

Διαδήλωση έξω από την έδρα του Συμβουλίου της ΕΕ στις Βρυξέλλες. Οι άνδρες των αστυνομικών δυνάμεων των Βρυξελλών είναι καλυμμένοι με άχυρα και αυγά που τους πέταξαν αγρότες και οι παραγωγοί γαλακτοκομικών προϊόντων από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι λαμβάνουν μέρος σε διαδήλωση έξω από την έδρα του Συμβουλίου της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
REUTERS / JACKY NAEGELEN

Οι άνδρες των αστυνομικών δυνάμεων των Βρυξελλών είναι καλυμμένοι με άχυρα και αυγά που τους πέταξαν αγρότες και οι παραγωγοί γαλακτοκομικών προϊόντων από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι λαμβάνουν μέρος σε διαδήλωση έξω από την έδρα του Συμβουλίου της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Συνομιλία Γκάμπριελ - Μέρκελ στη καγκελαρία. Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ και ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ συνομιλούν αμέσως μετά τη συνέντυξη Τύπου που παραχώρησαν στη καγκελαρία, στο Βερολίνο. Η κ. Μέρκελ τόνισε, μεταξύ άλλων, πως Γερμανία θα αλλάξει από τη μαζική εισροή των προσφύγων, ενώ δεσμεύθηκε να εργασθεί ώστε οι αλλαγές αυτές να είναι «θετικές» για τη χώρα. «Αυτό που ζούμε είναι κάτι που θα συνεχίσει να μας απασχολεί τα χρόνια που έρχονται, θα μας αλλάξει και θέλουμε αυτή η αλλάγή να είναι θετική και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το καταφέρουμε», είπε.
REUTERS / FABRIZIO BENSCH

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ και ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ συνομιλούν αμέσως μετά τη συνέντυξη Τύπου που παραχώρησαν στη καγκελαρία, στο Βερολίνο. Η κ. Μέρκελ τόνισε, μεταξύ άλλων, πως Γερμανία θα αλλάξει από τη μαζική εισροή των προσφύγων, ενώ δεσμεύθηκε να εργασθεί ώστε οι αλλαγές αυτές να είναι «θετικές» για τη χώρα. «Αυτό που ζούμε είναι κάτι που θα συνεχίσει να μας απασχολεί τα χρόνια που έρχονται, θα μας αλλάξει και θέλουμε αυτή η αλλάγή να είναι θετική και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το καταφέρουμε», είπε.

Στρατιωτική άσκηση στη Μαδαγασκάρη. Στιγμιότυπο από στρατιωτική άσκηση για την αντιμετώπιση τρομοκρατικών επιθέσεων στη Μαδαγασκάρη.
ANTARA FOTO / ANTARA FOTO

Στιγμιότυπο από στρατιωτική άσκηση για την αντιμετώπιση τρομοκρατικών επιθέσεων στη Μαδαγασκάρη.

Στο τρένο για τη Γερμανία. Ένα μικρό παιδί κοιτά έξω από το παράθυρο τρένου, στο σιδηροδρομικό σταθμό του Hegyeshalom, στην Ουγγαρία. Σήμερα το μεσημέρι, αναμένεται να φτάσουν στη Γερμανία περίπου 2.500 πρόσφυγες μέσω της Αυστρίας, ενώ υπολογίζεται πως μέσα στο Σαββατοκύριακό έφτασαν στη χώρα περισσότερα από 20.000 άτομα.
 
REUTERS / LEONHARD FOEGER

Ένα μικρό παιδί κοιτά έξω από το παράθυρο τρένου, στο σιδηροδρομικό σταθμό του Hegyeshalom, στην Ουγγαρία. Σήμερα το μεσημέρι, αναμένεται να φτάσουν στη Γερμανία περίπου 2.500 πρόσφυγες μέσω της Αυστρίας, ενώ υπολογίζεται πως μέσα στο Σαββατοκύριακό έφτασαν στη χώρα περισσότερα από 20.000 άτομα.

 
Λευκή τίγρης της Βεγγάλης στο Βέλγιο . Μια λευκή τίγρης της Βεγγάλης σε ζωολογικό κήπο του Μπρουγκελέτ, στο Βέλγιο.
REUTERS / YVES HERMAN

Μια λευκή τίγρης της Βεγγάλης σε ζωολογικό κήπο του Μπρουγκελέτ, στο Βέλγιο.

Ηλιοβασίλεμα σε παραλία της Νέας Υόρκης. Μια παρέα παιδιών απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα σε παραλία της Νέας Υόρκης.
REUTERS / SHANNON STAPLETON

Μια παρέα παιδιών απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα σε παραλία της Νέας Υόρκης.

Εκουαδόρ: «Ξύπνησε» το ηφαίστειο Κοτοπάξι. Στιγμιότυπο από την έκρηξη του ηφαιστείου Κοτοπάξι, στο Εκουαδόρ.
EPA / JOSE JACOME

Στιγμιότυπο από την έκρηξη του ηφαιστείου Κοτοπάξι, στο Εκουαδόρ.