Δελτία Τύπου

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022
10:22
Το  Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αμοργού ξεκινάει στις 5 Νοεμβρίου στην Αμοργό.

Διοργανωτής, ο Πολιτιστικός  Σύλλογος Γυναικών Αμοργού και συνδιοργανωτές, ο Δήμος Αμοργού, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Aegialis Hotel and Spa.

09:19
Ηγετική η παρουσία της ALUMIL στην έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022»!

Από την Παρασκευή 14 έως και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, η «καρδιά» του Αλουμινίου χτυπούσε στη Metropolitan Expo, στη μεγάλη κλαδική έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022», που επέστρεψε μετά από 9 ολόκληρα χρόνια. Η ALUMIL ανταποκρίθηκε στη σημαντική αυτή γιορτή του κλάδου και εντυπωσίασε όσους επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της έκθεσης, που συνδιοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου με την εταιρεία Rota.

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022
17:01
H Kaizen Gaming στο 18th Cyprus Summit του Economist, για την ανάδειξη της Ανατολικής Μεσογείου σε Tech Hub.

H Kaizen Gaming συμμετείχε στο 18ο Cyprus Summit που διοργανώνει το Economist, με τον Αντιπρόεδρο της Stoiximan κ. Πάνο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος παρουσίασε την περίπτωση της Kaizen Gaming, ως θετικό παράδειγμα ανάπτυξης στην Gametech αγορά αλλά και ως εξέλιξη από startup, σε έναν πολυεθνικό οργανισμό, με βάση την Ελλάδα, με 1.500 και πλέον εργαζόμενους και δραστηριότητα σε 10 χώρες στην Ευρώπη και την Λατινική Αμερική.

16:58
Όμιλος FOURLIS: Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Υπευθυνότητας 2021

Στην Έκθεση, που αφορά στο οικονομικό έτος 2021 (1/1/2021-31/12/2021), περιλαμβάνονται πληροφορίες που αφορούν στον τρόπο διαχείρισης αλλά και στις επιδόσεις του Ομίλου στα ουσιαστικά θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, όπως αυτά έχουν προκύψει από τη σχετική ανάλυση ουσιαστικότητας (βάσει των Προτύπων GRI), αλλά και σε άλλα σημαντικά θέματα, όπως αυτά προκύπτουν από το επιχειρηματικό μοντέλο του Ομίλου. Η Έκθεση απευθύνεται σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη του Ομίλου FOURLIS και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την προσέγγιση και τις επιδόσεις του Ομίλου στα θέματα αυτά.

10:04
Τα επιχειρηματικά πάρκα ζωτικά κύτταρα για την οικονομική ανάπτυξη

Το υφεσιακό περιβάλλον που διαμορφώνεται στην ευρωπαϊκή οικονομία, μέσα στο οποίο καλείται να λειτουργήσει το επιχειρείν, αλλά και ο ρόλος που μπορούν να διαδραματίσουν τα βιομηχανικά πάρκα στην ανάπτυξη της οικονομίας, αποτέλεσαν τα κύρια στοιχεία στα οποία επικεντρώθηκε η συνεδρίαση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

09:31
Intrakat: Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση προχωρά η εισηγμένη - Στόχος η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου κατά €100 εκ., υπέρ των υφιστάμενων μετόχων

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία έχει οριστεί για τις 14 Νοεμβρίου 2022, αποφάσισε να προχωρήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Intrakat, με στόχο την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας κατά 100 εκ. ευρώ. Η αύξηση θα πραγματοποιηθεί μέσω δημόσιας προσφοράς, με δικαίωμα προτίμησης αποκλειστικά υπέρ των υφιστάμενων μετόχων, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους – ανεξαρτήτως του ποσού συμμετοχής τους, να τοποθετηθούν.

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022
16:17
Zela Aviation is pleased to announce tactical cooperation with FlyEgypt

Zela Aviation is pleased to announce tactical cooperation with the Egyptian based low cost and charter airline FlyEgypt as Zela Aviation will become mandated to promote availability on one of Fly Egypt’s 737-800 units and one 737-700 unit for ACMI Lease as of October 2022. 

16:07
Eurolife FFH: αξία έχει να δημιουργούμε για εκείνους που δημιουργούν 

Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, η εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας

15:56
Στην ΑΝΕΚ LINES η έκθεση ναυπηγικής

Ένα συναρπαστικό “επιστημονικό ταξίδι στο χρόνο”, πραγματεύεται η έκθεση Ναυπηγικής “Όλα με το Χέρι” του κου Εμμανουήλ Β. Γαλλιάκη, Διπλ. Ναυπηγού Μηχανικού – Μηχανολόγου Μηχανικού, που φιλοξενεί η ΑΝΕΚ LINES στα Κεντρικά της Γραφεία στα Χανιά .

15:22
16η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα - Αποτελέσματα

Η «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» πραγματοποιείται σε μεγάλες πόλεις και κύρια αστικά κέντρα της ελληνικής επικράτειας με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα Οδικής Ασφάλειας και τη διάδοση σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στους νέους ανθρώπους του μηνύματος ότι το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί.  Διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» από το 2007, παράλληλα με αντίστοιχες δράσεις σε χώρες της Ευρώπης και τη συμμετοχή εκατοντάδων χώρων νυχτερινής διασκέδασης. Για τη δράση αυτή το Ι.Ο.ΑΣ. συνεργάζεται με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό «Responsible Young Drivers» και, κάθε χρόνο, υλοποιεί τις δράσεις του σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, το Δίκτυο Εθελοντών του Ινστιτούτου, δεκάδες φορείς εθνικής και τοπικής εμβέλειας καθώς και την άριστη συμμετοχή και συνεργασία των Υπηρεσιών της Τροχαίας και της Ελληνικής Αστυνομίας.