LIVE: Σε κρίσιμη καμπή η διαπραγμάτευση - συνεχής ενημέρωση

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 12:00
Updated:10/06/2015 12:49
ΕΡΤ

Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού.

«Σημαντική, ενδιαφέρουσα και φιλική» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τη νέα συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η οποία διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες. Όλες οι εξελίξεις και το παρασκήνιο της διαπραγμάτευσης από το naftemporiki.gr.

12:49Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

12:52Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

«Οι ελληνικές αρχές υπέβαλαν μία αναθεωρημένη πρόταση που αφορά τους δημοσιονομικούς στόχους και τα απαιτούμενα μέτρα για να επιτευχθούν αυτοί» δήλωσαν κυβερνητικές πηγές που βρίσκονται πολύ κοντά στις διαπραγματεύσεις.

ΑΜΠΕ
12:55Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Αν δεν υπάρξει σήμερα συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους Άγκελα Μέρκελ και Φρανσουά Ολάντ, τότε η δράση θα μεταφερθεί στην Μπρατισλάβα, όπου θα συνεδριάσει το Euro Working Group στο τέλος της εβδομάδας, αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter ο δημοσιογράφος των Financial Times Πίτερ Σπίγκελ.

12:58Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Μίνι φορολογικό νομοσχέδιο πρόκειται να φέρει στη Βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη προκειμένου να διορθωθούν στρεβλώσεις και αδικίες που υπάρχουν σήμερα στη φορολογική νομοθεσία.

ΑΜΠΕ
13:03Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Περαιτέρω βάρη στους Έλληνες, αλλά και στην οικονομία θα επιφέρουν αυξήσεις στο ΦΠΑ του ηλεκτρικού και περικοπές συντάξεων, όπως ζητούν οι δανειστές σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές. Θεωρούν ότι μια νέα επιβάρυνση μετά τα μέτρα των τελευταίων πέντε ετών κανένας πολιτικός φορέας δεν μπορεί να την διανοηθεί στην Ελλάδα. 

euronews
13:06Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

«Οι περικοπές, η χασάπικη τέχνη, το “κόβω με έναν μπαλτά” δεν αποτελεί μεταρρύθμιση», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης εισερχόμενος στο υπουργείο Οικονομικών.

13:06Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Βέβαιος πως η Ευρωζώνη θα τα καταφέρει ακόμη και χωρίς την Ελλάδα εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Άγκελα Μερκελ, Μίκαελ Φουχς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Bloomberg.

13:10Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Σύμφωνα με τη Deutsche Welle, πηγές στις Βρυξέλλες έλεγαν πως μόνο αν υπάρχει περαιτέρω κινητικότητα θα είχε νόημα η συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ - Ολαντ. Η Γερμανία και η Γαλλία δεν βλέπουν έως τώρα τι νόημα θα είχε διαφορετικά μια ακόμα συνάντηση κορυφής.

13:23Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Κομισιόν: Ο Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ δεν σχεδιάζει προς το παρόν να συναντηθεί σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα

13:31Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

13:56Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί σήμερα στις Βρυξέλλες (13:30, τοπική ώρα) με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Donald Tusk.

14:01Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

H Κομισιόν για την Ελλάδα.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
14:07Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Οι τελευταίες προτάσεις που υπέβαλε χθες η κυβέρνηση δεν ανταποκρίνονται σε όσα είχαν συμφωνήσει την περασμένη Τετάρτη ο πρόεδρος Γιούνκερ και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ  οι διαφωνίες εστιάζονται στο πρωτογενές πλεόνασμα, σύμφωνα με την Κομισιόν.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, η Επιτροπή προετοιμάζει τις προϋποθέσεις για την επίτευξη συμφωνίας. Η θέση της Κομισιόν, συνέχισε, είναι ότι η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο της Ελλάδας, η οποία πρέπει να τηρήσει τις υποσχέσεις που έδωσε στον κ. Γιούνκερ.

14:08Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Χωρίς να προβεί σε δηλώσεις προσήλθε στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ- Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

 

14:14Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

14:18Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

14:23Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Δεν επιβεβαιώνει το Βερολίνο συνάντηση με Τσίπρα

Δεν μπορεί το Βερολίνο να επιβεβαιώσει ότι η Άγκελα Μέρκελ θα συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα απόψε στις Βρυξέλλες, ωστόσο θα μπορούσε να υπάρξει τέτοια δυνατότητα, αν το θελήσει ο Έλληνας πρωθυπουργός.  

Τα παραπάνω δήλωσε ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ, την ώρα που το Μέγαρο Μαξίμου επιμένει ότι η αποψινή συνάντηση του κ. Τσίπρα με τους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας θα πραγματοποιηθεί. 

Ακόμη, ο κ. Ζάιμπερτ επανέλαβε ότι η Γερμανίδα καγκελάριος συνεργάζεται πολύ στενά με τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σοίμπλε και πως υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΟΙΚ Μάρτιν Γέγκερ ανέφε ότι οι συνομιλίες για το ελληνικό ζήτημα έχουν μπει σε «αποφασιστική φάση».

14:36Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Δυσαρέσκεια στην κυβέρνηση μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου της Κομισιόν

Για πρώτη φορά σήμερα, στην ενημέρωση της Κομισιόν, υπήρξε επίσημη τοποθέτηση πάνω στις προτάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης, σχολίασαν κυβερνητικές πηγές, μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος ανέφερε ότι οι τελευταίες προτάσεις της Ελλάδας δεν ανταποκρίνονται σε όσα είχαν συμφωνήσει την περασμένη Τετάρτη ο πρόεδρος Γιούνκερ και ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Οι ίδιες πηγές εξέφρασαν πάντως δυσαρέσκεια, κάνοντας γνωστό ότι η ελληνική πλευρά δεν ενημερώθηκε σχετικά από τον Επίτροπο Οικονομικών. «Η ελληνική πλευρά βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διευκρινίσει ότι ουδέποτε ενημερώθηκε για τις προτάσεις της από τον κ. Πιέρ Μοσκοβισί» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

14:41Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

15:04Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Την ελπίδα ότι σύντομα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα είναι σε μια κατάσταση που θα οδηγούσε στο να φορέσει... γραβάτα, εξέφρασε προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ- Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ.

Όπως είπε, θα τον ευχαριστούσε ιδιαίτερα κάτι τέτοιο γιατί θα σήμαινε ότι όλα πάνε καλά και πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.

15:15Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ συναντήθηκε στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε.
15:20Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

15:28Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα με τον υπουργό Εξωτερικών της Αργεντινής, Έκτορ Τίμερμαν.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε.
15:42Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλου σχετικά με την διαπραγμάτευση.

ΝΕΡΙΤ
15:58Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ ανταλλάσσει χειραψία με τον Έλληνα πρωθυπουργό κατά την έναρξη των εργασιών της EU-CELAC στις Βρυξέλλες.

REUTERS/YVES HERMAN
15:59Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

15:59Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

16:04Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ- Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Η ΑΥΓΗ
16:07Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Η υποδοχή του Έλληνα πρωθυπουργού στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ- Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής από τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

Η ΑΥΓΗ
16:17Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Τουσκ: Ανάγκη για κοινά αποδεκτή λύση το συντομότερο

Του Νίκου Μπέλλου

Βρυξέλλες,

Κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ είχε σήμερα στις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η συνάντηση είχε διάρκεια περίπου 30 λεπτά ενώ τον πρωθυπουργό συνόδευε ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ενώ συμμετείχε και ο Γερμανός Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της ΕΕ, Ούβε Κορσέπιους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Τουσκ για τις ελληνικές θέσεις και την πορεία των διαπραγμάτευσεων της κυβέρνησης με τους θεσμούς,

Από την πλευρά του ο Πολωνός Πρόεδρος της ΕΕ επισήμανε στον κ. Τσίπρα την ανάγκη να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση το συντομότερο δυνατόν.
Η συνάντηση έγινε λιγη ώρα πριν από την έναρξη των εργασιών της διήμερης Συνόδου Κορυφής ΕΕ - Λατινικής Αμερικής - Καραϊβικής.

16:19Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

16:26Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Έκκληση Ολάντ για επιτάχυνση και ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων

Έκκληση για να «επιταχυνθούν» και να «ολοκληρωθούν» γρήγορα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της απηύθυνε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ κατά την άφιξή του στις Βρυξέλλες.

«Δεν έχουμε παρά μόνο ένα μήνυμα: Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα, να μην καθυστερούμε, να μην σκεφτόμαστε λύσεις που θα ήταν κακές και για την Ελλάδα και για την Ευρωπαϊκή Ένωση και για την Ευρωζώνη», είπε ο Γάλλος πρόεδρος μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Να δουλέψουμε, να προχωρήσουμε γρήγορα και να καταλήξουμε» σε συμφωνία, επανέλαβε.

16:29Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Θρίλερ με τις εξελίξεις στο πεδίο των διαπραγματεύσεων, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με Μέρκελ, Ολάντ, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, είναι ακόμη στον αέρα. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία προγραμματισμένη συνάντηση για σήμερα μεταξύ του κ. Τσίπρα, του γάλλου προέδρου και της γερμανίδας καγκελαρίου.

euronews
16:36Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης με τον Αλ. Τσίπρα αφήνει ο Ολάντ

Ανοιχτό άφησε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ το ενδεχόμενο για μια συνάντηση μεταξύ του ιδίου, της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο περιθώριο της συνόδου κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης-Λατινικής Αμερικής στις Βρυξέλλες.

«Αν, στο περιθώριο, μπορούμε με την κα Μέρκελ, όπως και με άλλους αρχηγούς κρατών και με τον κ. Τσίπρα να συζητήσουμε (το θέμα της Ελλάδας) θα το κάνουμε», είπε ο Ολάντ στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του για τη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες.

 

16:36Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Η δήλωση της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ (στα γερμανικά).

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε.
16:37Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Η δήλωση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ (στα γαλλικά).

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε.
16:39Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Μέρκελ: Εφικτή μια λύση

Εφικτή θεωρεί η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ μια λύση στις διαπραγματεύσεις για το ελληνικό χρέος, ενώ επισημαίνει πως τόσο η ίδια όσο και ο πρόεδρος της Γαλλίας είναι έτοιμοι να συνομιλήσουν με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Το μήνυμα θα είναι: οι συνομιλίες με τους τρεις θεσμούς πρέπει να συνεχιστούν», δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος από τις Βρυξέλλες. Στόχος, είπε, είναι να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη.

«Αν υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος. Αλλά κάθε ημέρα μετράει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άγκελα Μέρκελ.

16:46Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή Γιούνκερ σε Αλ. Τσίπρα

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλαξε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αφού όταν έφτασε στον τόπο της συνεδρίασης τον χαιρέτισε και ήταν ένας από τους λίγους πρωθυπουργούς που ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ φίλησε.

16:50Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (κέντρο) χαιρετά τον πρόεδρο της Βολιβίας Έβο Μοράλες (δεξιά).

REUTERS/YVES HERMAN
16:51Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

16:51Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ιδιαιτέρως θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε στον Αλέξη Τσίπρα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

REUTERS/FRANCOIS LENOIR
17:11Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

17:32Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Μήνυμα ότι «είμαστε εταίροι, όχι υποτελείς» απέστειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος τονίζοντας ότι «επιθυμούμε συμφωνία αλλά δεν υποκύπτουμε κιόλας». «Είμαστε εταίροι, όχι υποτελείς» δήλωσε ο ίδιος.

Μιλώντας στο Star ο κ. Πετάκος υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες της ΕΕ και ενοικιαστές».

17:34Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

17:37Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

17:49Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Χάνσον: Επανεξέταση των όρων χορήγησης ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες αν επιδεινωθεί

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) θα μπορούσε να αναγκασθεί να επανεξετάσει τους όρους χορήγησης έκτακτης ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες, εάν επιδεινωθεί περαιτέρω η κατάσταση του χρέους της Ελλάδας ή αν οι τράπεζές της δεν θα είναι πλέον σε θέση να προσκομίσουν επαρκή ενέχυρα, δήλωσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ 'Αρντο Χάνσον στην εφημερίδα Wall Street Journal.

Ο κ. Χάνσον, ο οποίος είναι επίσης επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Εσθονίας, δήλωσε ότι η χορήγηση της έκτακτης βοήθειας ρευστότητας (ELA) στις ελληνικές τράπεζες βασίζεται σε κανόνες.

«Εξαρτάται από δύο παράγοντες: Η βοήθεια δίνεται σε φερέγγυες τράπεζες με επαρκή ενέχυρα», σημείωσε. «Εξετάζουμε τα θέματα της φερεγγυότητας των τραπεζών και της ποιότητας των ενεχύρων κάθε εβδομάδα και, εάν αυτά είναι εντάξει, δεν νομίζω ότι υπάρχει οποιαδήποτε βάση να ληφθεί διαφορετική απόφαση», συνέχισε ο κεντρικός τραπεζίτης, προσθέτοντας: «Αλλά αν τα πράγματα αλλάξουν, εάν η ποιότητα των ενεχύρων ή η (προοπτική) βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους αλλάξει, τότε αυτά τα λαμβάνεις υπόψη και επαναξιολογείς».

17:52Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

17:54Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

17:54Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Στα 83 δισ. ευρώ από 80,7 δισ.ευρώ αύξησε το όριο του ELA το δ.σ. της EKT, ενώ το μαξιλάρι ρευστότητας παρέμεινε στα 3 δισ. ευρώ

18:18Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

18:22Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Πηγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιμένει ότι η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ θα πραγματοποιηθεί απόψε στις Βρυξέλλες, γράφει στον λογαριασμό του στο Twitter δημοσιογράφος της ιρλανδικής δημόσιας τηλεόρασης. 

18:22Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

18:30Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

18:30Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, απουσιάζει στις Βρυξέλλες συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

18:33Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

18:33Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

18:35Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

18:37Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

18:44Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

18:46Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ

O Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής συναντήθηκε με τον Ζ. Κ.λ. Γιούνκερ, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις, αναλυτικά και σε εποικοδομητικό κλίμα, ενώ συμφώνησαν να συναντηθούν και αύριο.

1 2 3 4 

Γράψτε το δικό σας σχόλιο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Απομένουν 3000 χαρακτήρες.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης.

Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.

Στατιστικά

  • Συνολικός αριθμός σχολίων: 113
  • Δημοσιευμένα σχόλια: 109
  • Απορριφθέντα σχόλια: 4
    • Κεφαλαία γράμματα3
    • Υποβάθμιση διαλόγου1