LIVE: Σε αγροτικό κλοιό η Αθήνα

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 21:00
Updated:22:41

Για το Σάββατο ανανέωσαν το «ραντεβού» τους στην πλατεία Συντάγματος οι αγρότες, ενώ συλλαλητήριο διοργανώνει και το ΠΑΜΕ το πρωί στην Ομόνοια. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας περίπου 10.000 αγρότες από όλη την Ελλάδα, αλλά και εργαζόμενοι άλλων κλάδων, συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή στο Σύνταγμα, όπου βρέθηκαν και 20 τρακτέρ. Όλες οι εξελίξεις από το naftemporiki.gr.

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

22:41Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Άνοιξαν, πριν από λίγη ώρα, όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, που είχαν κλείσει λόγω του πανελλαδικού συλλαλητηρίου των αγροτών.

Παράλληλα, έχουν ανοίξει πλέον ο κόμβος του Μαρκόπουλου και τα διόδια Αφιδνών, ενώ κλειστά παραμένουν τα διόδια Καλαμακίου.

22:36Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Όπως ανέφερε ο αγρότης από το μπλόκο της Νίκαιας Θωμάς Νικολός, «λογικά θα αποχωρήσουμε αύριο (Σάββατο)». Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι θα βρεθεί κάποια λύση «αν καθίσουν να σκεφτούν κάποιοι άνθρωποι – που πρέπει να καθίσουν, έφτασε η ώρα».

Ερωτηθείς αν οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, τόνισε ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να καλλιεργήσουμε».

22:30Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Σε σκηνές στο Σύνταγμα θα διανυκτερεύσουν οι αγρότες.

naftemporiki.gr
22:24Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Δηλώσεις από τον αγρότη του μπλόκου της Νίκαιας, Θωμά Νικολού.

naftemporiki.gr
22:08Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

NAFTEMPORIKI.GR
22:08Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Σε σκηνές στο Σύνταγμα θα διανυκτερεύσουν οι αγρότες, οι οποίοι ετοίμασαν φασολάδα και ψωμί για να φάνε. Οι ίδιοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς τονίζουν ότι πρόκειται για ζήτημα επιβίωσης.

22:02Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

21:33Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο, στην κυκλοφορία δόθηκε η Λεωφόρος Αμαλίας.

21:31Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

NAFTEMPORIKI.GR
21:18Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Αύριο Σάββατο αναμένεται να πραγματοποιηθεί αντίστοιχη κινητοποίηση, ενώ το ΠΑΜΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στις 11 το πρωί στην Ομόνοια. 

21:17Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ελεύθεροι αφέθηκαν πριν από λίγη ώρα με εντολή εισαγγελέα οι τέσσερις αγρότες που συνελήφθησαν, για τα επεισόδια που έγιναν το πρωί έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία.

21:13Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

NAFTEMPORIKI.GR
21:11Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Μικροένταση σημειώθηκε πριν από λίγο στο Σύνταγμα. Ομάδα διαδηλωτών απομονώθηκε από την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ, όταν φώναξε «είμαστε Έλληνες».

20:45Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Συνεχίζεται η κινητοποίηση των αγροτών στην πλατεία Συντάγματος.  

20:18Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
20:17Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ανοιχτή και η είσοδος και η έξοδος για Κορωπί στην Αττική Οδό, που νωρίτερα είχαν κλείσει λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών.

20:15Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Δεν γυρίζουμε πίσω με άδεια χέρια, λέει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή

Την πρόθεσή της για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων εξέφρασε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων των αγροτών.

Όπως είπε το μέλος της Συντονιστικής, Ρίζος Μαρούδας «με άδεια χέρια δεν γυρίζουμε πίσω», προσθέτοντας ότι προϋπόθεση για να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό.

Σχολιάζοντας την πρόθεση του μπλόκου των Τεμπών να προσέλθει στο διάλογο με τον πρωθυπουργό, ο Ρ.Μαρούδας είπε ότι ο καθένας θα κριθεί από τις επιλογές του.

Στο συλλαλητήριο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, συμμετέχουν περίπου 10.000 αγρότες. Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί συμβολική πορεία τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας, από το μπλόκο της Νίκαιας.

 

19:49Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Π. Λαφαζάνης: Αν ο Αλ. Τσίπρας δεν πάρει πίσω τα μέτρα, θα φύγει νύχτα

«Ο Αλέξης Τσίπρας αν δεν πάρει άμεσα πίσω αυτά τα μέτρα, τότε θα φύγει νύχτα κάτω από τη γενική χλεύη, την λαϊκή οργή και την κατακραυγή», ανέφερε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης από το συλλαλητήριο των αγροτών στην πλατεία Συντάγματος.

«Εδώ που έχει φτάσει η χώρα ή θα τελειώνουμε με τα μνημόνια ή τα μνημόνια θα τελειώσουν τον ελληνικό λαό. Ο λαός έχει κάνει την επιλογή του: Τέλος στα μνημόνια, τέλος στη νεομνημονιακή κυβέρνηση, τέλος στο μνημονιακό μπλοκ», πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

19:38Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Απόσυρση του σχεδίου για το ασφαλιστικό ζητεί ο Δ. Κουτσούμπας

Την απόσυρση του «αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου – εκτρώματος», όπως το χαρακτήρισε, ζήτησε ο γ.γ. τη Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος δίνει το «παρών» στο αγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Τόνισε δε ότι κυβερνητικό σχέδιο δεν βελτιώνεται και υπογράμμισε ότι «πρέπει να καταψηφιστεί», ενώ χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα των αγροτών.

Ο κ. Κουτσούμπας ζήτησε ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής και κατάργηση των φορολογικών νόμων «λαιμητόμων», όπως είπε.

19:05Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τέσσερις προσαγωγές κατά τα πρωινά επεισόδια με αγρότες και ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

18:47Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

18:47Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Μπροστά από τη Βουλή τα τρακτέρ

Μπροστά από τη Βουλή έχουν παρατάξει τα τρακτέρ οι αγρότες που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, στην πλατεία βρίσκονται περισσότεροι από 10.000 αγρότες, αλλά και εργαζόμενοι από άλλους επαγγελματικούς κλάδους, ενώ συνεχίζουν να έρχονται και άλλοι διαδηλωτές αγρότες.

Στον χώρο μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη, οι αγρότες έχουν ανάψει φωτιά με ξερά κλαδιά.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική.

18:40Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Κλαδιά ελιάς καίνε στο Σύνταγμα.

Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
18:32Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

naftemporiki.gr
18:28Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Με καπνογόνα κι χειροκρότημα υποδέχονται τα τρακτέρ οι υπόλοιποι αγρότες.

NAFTEMPORIKI.GR
18:17Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Στο Σύνταγμα έφτασαν τα 20 τρακτέρ από τη Νίκαια της Λάρισας και οι αγρότες που έκαναν μαζί τους πορεία από την Ομόνοια. 

18:13Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

18:01Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Προς το Σύνταγμα τα τρακτέρ από τη Νίκαια

Ξεκίνησε πριν από λίγο η πορεία των αγροτών από την Ομόνοια προς το Σύνταγμα. Στην κορυφή της πορείας βρίσκονται 20 τρακτέρ από τη Νίκαια Λάρισας.

Στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται αγρότες από όλη την Ελλάδα, ενώ σε λίγο με τους αγρότες πρόκειται να συναντηθούν και εργαζόμενοι από τις συγκεντρώσεις της ΑΔΕΔΥ (πλατεία Κλαυθμώνος) και του ΠΑΜΕ (πλατεία Κάνιγγος).

17:48Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

NAFTEMPORIKI.GR
17:41Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Β. Αποστόλου: Στον διάλογο θα λειανθούν πολλά ζητήματα

«Στον διάλογο με τον Πρωθυπουργό θα λειανθούν πολλά ζητήματα που έχουν προκύψει», τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου υπογραμμίζοντας ότι «ο διάλογος είναι στο DNA μας».

Μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό έχουμε δει όλους τους αγρότες σε όλη την Ελλάδα και βεβαίως πάντα τους περιμένει ο Πρωθυπουργός που πολύ σύντομα θα τους δει, πρόσθεσε, προαναγγέλλοντας διάλογο με όσους αγρότες έχουν ζητήσει ή θέλουν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στη Βουλή σε επερώτηση του ΠΑΣΟΚ για το αγροτικό, ο κ. Αποστόλου επεσήμανε ότι «υπάρχουν 3,5 δισ. ενισχύσεις για τους αγρότες κάθε χρόνο» και ότι «η κυβέρνηση τόσο για το φορολογικό όσο και για το ασφαλιστικό αντιμετωπίζει όσο γίνεται πιο ευνοϊκά, και με την ιδιαιτερότητά του, τον αγροτικό χώρο».

17:13Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ποιο δρόμοι είναι κλειστοί στην Αθήνα

Κυκλοφοριακή συμφόρηση επικρατεί σε σημεία της Αθήνας, καθώς αρκετοί είναι οι δρόμοι που έχουν κλείσει, λόγω της συγκέντρωσης των αγροτών.

Ειδικότερα, τώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία: Στη λεωφόρο Συγγρού, από το ύψος της Φραντζή, την Αμαλίας, στη Βασ. Σοφίας από το ύψος του Χίλτον, στην Πειραιώς και στην Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Σκαραμαγκά.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να κλείσουν σχεδόν όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, καθώς όλοι και περισσότεροι αγρότες συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα για το συλλαλητήριό τους.

17:12Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

NAFTEMPORIKI.GR
17:07Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Κλείνει για όλα τα οχήματα των τελωνείο Κήπων στον Έβρο

Το κλείσιμο του τελωνείου των Κήπων από το απόγευμα όχι μόνο για τα φορτηγά αλλά για όλα τα οχήματα αποφάσισαν οι αγρότες του Έβρου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις σημερινές προσαγωγές αγροτών στο κέντρο της Αθήνας.

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης, Κώστας Αλεξανδρής, διευκρίνισε πως είναι κοινή απόφαση όλων των αγροτικών μπλόκων πανελλαδικά να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις σε τελωνεία και οδικό δίκτυο έως ότου αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες.

«Για τα σημερινά επεισόδια υπαίτια είναι η ελληνική κυβέρνηση που επί 22 μέρες αδιαφορεί για το ουσιαστικό πρόβλημα των αγροτών και της κοινωνίας» υποστήριξε ο κ. Αλεξανδρής.

16:59Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ήπειρος: Συνεχίζονται οι αποκλεισμοί - Έρχονται με λεωφορεία και αγροτικά στην Αθήνα

Παραμένουν τα μπλόκα στην Ήπειρο, ενώ εκατοντάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι από τους τέσσερις νομούς μετέβησαν με λεωφορεία και αγροτικά αυτοκίνητα στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στον παναγροτικό συλλαλητήριο.

16:51Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Με τα μάτια στραμμένα στο αγροτικό συλλαλητήριο η κυβέρνηση

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν στην κυβέρνηση το πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος σε λίγη ώρα (17:00) μετά τα εκτεταμένα επεισόδια το πρωί στην πλατεία Βάθη, στη Μάρνη έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στο Δαφνί και στο Κορωπί.

Την ίδια ώρα, αγρότες από ολόκληρη τη χώρα έχουν ήδη στήσει τις σκηνές τους στο Σύνταγμα όπου και θα παραμείνουν τουλάχιστον για ένα τριήμερο.

Καθοδόν προς το Σύνταγμα είναι και οι αγρότες από το μεγαλύτερο μπλόκο της χώρας στη Νίκαια όπου με επικεφαλής τον αγροτοσυνδικαλιστή του ΚΚΕ Βαγγέλη  Μπούτα θα μπουν συνοδεία περιπολικών με 20 τρακτέρ στην Αθήνα και θα φτάσουν έως έξω από τη Βουλή.

Θα πρόκειται για μια συμβολική πράξη διαμαρτυρίας η οποία συμφωνήθηκε την περασμένη Τρίτη σε συνάντηση που είχε ο κ. Μπούτας με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουπλή. 

Το Μαξίμου συνεχίζει να εκπέμπει μια εικόνα ήπιας διαχείρισης της κρίσης ωστόσο νωρίτερα με αφορμή τα επεισόδια στο Χαϊδάρι ο υπουργός Δημόσιας Τάξεως Ν. Τόσκας κατήγγειλε ότι στα επεισόδια πρωτοστατούν ακροδεξιά στοιχεία, εκτίμηση που επιβεβαιώνουν και κύκλοι του Μαξίμου.

16:47Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Τα διόδια των Αφιδνών πέρασαν 17 τρακτέρ αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας, τα οποία συνοδεία της Αστυνομίας θα κατευθυνθούν στο κέντρο της Αθήνας.

902 portal
16:45Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Μουσική διαμαρτυρία των επιστημονικών φορέων κατά του ασφαλιστικού, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

EUROKINISSI
16:38Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Στιγμιότυπο από το Σύνταγμα.

Naftemporiki.gr
16:28Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ρεπορτάζ του Euronews για τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

euronews
16:04Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

16:04Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Πέρασαν τα διόδια των Αφιδνών τα τρακτέρ των αγροτών της Νίκαιας

Τα διόδια των Αφιδνών πέρασαν 17 τρακτέρ αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας, τα οποία συνοδεία της Αστυνομίας θα κατευθυνθούν στο κέντρο της Αθήνας.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η αθρόα προσέλευση των αγροτών στην πόλη προκειμένου να λάβουν μέρος στο παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, όπου ήδη έχουν συγκεντρωθεί παραγωγοί αλλά και εργαζόμενοι διαφόρων κλάδων.

15:56Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Κορωπί: Έσπασαν τη διαχωριστική μπάρα με τρακτέρ.

EUROKINISSI
15:54Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Naftemporiki.gr
15:45Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Πλάνα του Reuters από τα επεισόδια στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

Reuters
15:44Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Αγρότες άρχισαν να μαζεύονται έξω από τη Βουλή - Κλειστή η Λεωφόρος Αμαλίας.

15:31Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», διευκρινίζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

15:26Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

15:14Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Το σχόλιο του Γ. Κατρούγκαλου για τα επεισόδια. 

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
15:09Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Γ. Κατρούγκαλος: Η μαγκούρα του Γκόρτσου ποτέ δεν ήταν το σύμβολο της αγροτιάς

«Η μαγκούρα του Γκόρτσου ποτέ δεν ήταν το σύμβολο της αγροτιάς, αλλά της μικροπολιτικής», ήταν το σχόλιο που έκανε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, για τα επεισόδια που στιγμάτισαν τις αγροτικές συγκεντρώσεις.

Απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Εύης Χριστοφιλοπούλου, ο υπουργός Εργασίας εκτίμησε ότι οι αγρότες θα προσέλθουν στο διάλογο: «είμαι βέβαιος ότι θα έρθουν γιατί δεν είναι οι μαγκουροφόροι. Η μαγκούρα του Γκόρτσου δεν είναι σύμβολο αγροτιάς αλλά της μικροπολιτικής. Η συντριπτική πλειονότητα των αγροτών θα συζητήσει γιατί στόχος είναι η ανάταξη της οικονομίας μας». Ανέφερε ακόμη ότι «θα μπορούσαμε να συζητήσουμε» την δημιουργία τριών Ταμείων αντί για ένα.

15:03Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Και αγρότες της Πελοποννήσου στην πλατεία Βάθη

Συνεχίζεται η προσέλευση των αγροτών στην Αθήνα και ήδη πριν λίγη ώρα έφτασαν στην πλατεία Βάθη και παραγωγοί από την Πελοπόννησο.

Στην περιοχή, όπου βρίσκεται και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, επικρατεί ατμόσφαιρα τεταμένης ηρεμίας, ενώ νωρίτερα αγρότες απομόνωσαν ομάδα νεαρών, η οποία επιχείρησε να δημιουργήσει σκηνικό έντασης.

Εν τω μεταξύ στην πλατεία Συντάγματος έχουν ήδη στηθεί σκηνές, αφού πρόθεση των αγροτών είναι να παραμείνουν στην πρωτεύουσα τουλάχιστον επί διήμερο.

15:03Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Στιγμιότυπο από το Κορωπί.

Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
15:01Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Αγρότες με 10 τρακτέρ έσπασαν τη διαχωριστική μπάρα στο Κορωπί και έκλεισαν τον δρόμο προς το αεροδρόμιο.

Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
14:55Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Κλειστή η είσοδος της Αττικής Οδού από Βάρης - Κορωπίου και η έξοδος για Κορωπί, λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών.

14:52Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Στ. Θεοδωράκης: Ας κάνουν όλοι ένα βήμα πίσω

«Η σύγκρουση κυβέρνησης - αγροτών δεν πρέπει να φθάσει στα άκρα. Οι συνεχιζόμενοι αποκλεισμοί εθνικών οδών και οι σημερινές εικόνες από το κέντρο της Αθήνας, κάνουν επείγουσα την ανάγκη να αναζητηθεί λύση. Η κυβέρνηση που εξαπάτησε τον αγροτικό πληθυσμό της χώρας πρέπει επιτέλους να δείξει ειλικρινή κι όχι προσχηματική διάθεση συνεννόησης. Να αποσύρει ρυθμίσεις που καταστρέφουν τον παραγωγικό ιστό της χώρας και να αντιληφθεί ότι όλοι οι αγρότες δεν είναι το ίδιο. Οι αγρότες από τη δική τους πλευρά, να προσέλθουν σε διάλογο με σαφείς, υλοποιήσιμες προτάσεις ώστε να συμμετέχουν στα κοινά βάρη ανάλογα με τις δυνατότητες τους. Ας κάνουν όλοι ένα βήμα πίσω. Η σύγκρουση και η βία δεν οδηγούν σε λύσεις».

14:52Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ζημιές σε περιπολικό προκάλεσαν αγρότες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων νωρίτερα στο Δαφνί, χρησιμοποιώντας καδρόνια και πέτρες.

EUROKINISSI
14:49Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στο Κορωπί όταν αγρότες με 10 τρακτέρ έσπασαν διαχωριστική μπάρα και έκλεισαν τον δρόμο προς το αεροδρόμιο.

Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
14:46Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ακροδεξιά και ειδικότερα «χρυσαυγίτικα στοιχεία» προκάλεσαν τα σοβαρά επεισόδια στο Χαϊδάρι, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο αγροτικός κόσμος θα απομονώσει τα στοιχεία αυτά και θα διεκδικήσει ειρηνικά τα αιτήματά του.

14:38Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Κλειστή παραμένει η Λεωφόρος Αθηνών και στα δύο ρεύματα, αφού έχει αποκλειστεί από δεκάδες αγρότες. 

14:30Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Δήλωση αγρότη από το Σύνταγμα.

naftemporiki.gr
14:29Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Επεισόδια στο Δαφνί (UPD)

naftemporiki.gr
1 2 3 

Γράψτε το δικό σας σχόλιο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Απομένουν 3000 χαρακτήρες.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης.

Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.

Στατιστικά

  • Συνολικός αριθμός σχολίων: 45
  • Δημοσιευμένα σχόλια: 37
  • Απορριφθέντα σχόλια: 8
    • Κεφαλαία γράμματα4
    • Υβριστικό Μήνυμα3
    • Υποκίνηση αδικήματος1

Δημοφιλή