Παράλληλες διαπραγματεύσεις YΠOIK με IIF για το PSI

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012 20:20

Διαβουλεύσεις με τα κορυφαία στελέχη του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου, Τσάρλς Νταλάρα, Ζαν Λεμιέρ και Γιόζεφ Ακερμαν έχει, σύμφωνα με κύκλους του ΥΠΟΙΚ, ο Ευ. Βενιζέλος (φωτογραφία) με αντικείμενο την αύξηση της συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στο PSI.

A- A A+

Διαβουλεύσεις με τα κορυφαία στελέχη του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου, Τσάρλς Νταλάρα, Ζαν Λεμιέρ και Γιόζεφ Ακερμαν έχει, σύμφωνα με κύκλους του ΥΠΟΙΚ, ο Ευ. Βενιζέλος, με αντικείμενο την αύξηση της συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στο PSI.

Στις συζητήσεις συμμετέχουν επίσης εκπρόσωποι της τρόικα -συγκεκριμένα οι κ.κ. Γ. Ασμουσεν και Κλάους Μαζούχ από την ΕΚΤ, ο Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Δημοσιονομικών Σχέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάρκο Μπούτι από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και ο Λορέντζο Τζιορτζάνι από το ΔΝΤ-, καθώς και ο αντιπρόεδρος του EuroWorking Group και εκπρόσωπος του Λουξεμβούργου Τζ. Χάινριχ.

Η διαπραγμάτευση γίνεται την ώρα που είναι σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup. Τη θέση του κ. Βενιζέλου στο τραπέζι της συνεδρίασης έχει καταλάβει ως αναπληρωτής ο Γ. Ζανιάς.

Προτεινόμενα για εσάς