Olympic Air: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά ΥΠΑ

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009 18:21
A- A A+

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Olympic Air, καθώς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, στα πρόσφατα δελτία Τύπου που εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) με ημερομηνία 16-11-2009 και 17-11-2009 «εμπεριέχονται λανθασμένοι νομικοί ισχυρισμοί αλλά και, κυρίως, ανακριβή στοιχεία και δυσφημιστικές εκφράσεις κατά της εταιρείας μας που μας αναγκάζουν να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη».

Στην ανακοίνωσή της η Olympic Air εκφράζει τη λύπη της «που ο διοικητής της ΥΠΑ απεφάσισε να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες μας με έλλειψη ψυχραιμίας και παρωχημένα επικοινωνιακά τεχνάσματα και τον καλούμε να παραιτηθεί ώστε να διευκολυνθεί η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης και οι αρμόδιοι Υπουργοί να αναλάβουν πλήρως τις πολιτικές ευθύνες που τους αναλογούν».

Η Olympic Air αναφέρει ακόμη ότι «πλήρη στοιχεία για όλες τις πτυχές της υπόθεσης θα παραδοθούν και στην προκαταρκτική έρευνα που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελείας Πρωτοδικών κ. Ιωάννης Σακελάκος για να εξεταστεί εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της απιστίας παρά τη υπηρεσία και της παράβασης καθήκοντος».

Προτεινόμενα για εσάς