Επιμέλεια: Δανάη Αλεξάκη, Λάμπρος Καραγεώργος, Στέλιος Παπαπέτρος

Σύστημα υγείας “bewell” από την INTERAMERICAN, για πιο ασφαλή, μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 10:55
UPD:17:27
A- A A+

«Χρόνια Πολλά, με Υγεία!»: μια κοινότοπη αλλά τόσο γεμάτη ευχή, που αντανακλά την πιο σημαντική επιθυμία κάθε ανθρώπου, ως βάση για τη χαρά της ζωής. Υγεία, ως προαπαιτούμενο για όνειρα και σχέδια, για απρόσκοπτη δημιουργία και ικανοποίηση στόχων, σε μια ζωή με σταθερά ποιοτική διάρκεια.

Δεν είναι μυστικό ότι για να γίνει η ευχή πραγματικότητα, χρειάζεται το προσωπικό ενδιαφέρον για πιο ασφαλή, μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή. Για ό,τι, δηλαδή, μπορεί να υποστηρίξει μόνο ένα ολοκληρωμένο, ευέλικτα προσαρμοζόμενο και με διάρκεια εφαρμογής σύστημα υγείας. Ένα σύστημα που κτίζεται μαζί με τον ενδιαφερόμενο και μπορεί να του εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας καλύψεις, παροχές και υπηρεσίες, σε κάθε βαθμίδα φροντίδας της υγείας: από τον τακτικό έλεγχο και την πρόληψη μέχρι τη νοσηλεία, το χειρουργείο και την επιδοματική υποστήριξη. Ένα σύστημα που ταυτόχρονα παρέχει τη γνώση, τις δυνατότητες, τα κίνητρα ώστε να μπορεί να υιοθετήσει κάποιος έναν απόλυτα υγιεινό τρόπο ζωής, ενθαρρύνοντας και τα αγαπημένα του πρόσωπα να κάνουν το ίδιο.

INTERAMERICAN
Το Σύστημα Υγείας «bewell»

Έτσι δημιουργήθηκε το “bewell”, το πρωτοποριακό σύστημα υγείας της INTERAMERICAN. Το “bewell”δεν είναι απλά μια νέα πρόταση ασφάλισης υγείας, είναι ένας τρόπος ζωής. Είναι μια συνολική προσέγγιση των συγχρόνων αναγκών για τη φροντίδα της υγείας. Με την ασφάλιση στο επίκεντρο, το “bewell”ξεπερνά τα παραδοσιακά ασφαλιστικά όρια και επιδρά στη βελτίωση της καθημερινότητας. Πρόκειται για σύνθεση αξιών, γνώσης, υπηρεσιών, προνομίων και ασφαλιστικών καλύψεων, που δημιουργούν νέο περιεχόμενο και πλουτίζουν το νόημα της ζωής. Τι προσφέρει το “bewell”;

  • Εξατομικευμένες επιλογές ασφάλισης, με συνεκτίμηση των οικονομικών δυνατοτήτων κάθε ενδιαφερομένου.
  • Ολιστική και ποιοτική διαχείριση της υγείας, μέσα από
    • τις ιδιόκτητες υποδομές υγείας τα πολυϊατρεία Medifirst στα νότια και βόρεια προάστια της Αθήνας και τη γενική κλινική Αθηναϊκή Mediclinic,
    • τη μοναδική τηλεφωνική Γραμμή Υγείας 1010 σε 24ωρη λειτουργία και κατά τις αργίες, μέσα από την οποία γιατροί παρέχουν άμεση συμβουλευτική υποστήριξη για κάθε πρόβλημα, ενώ παράλληλα εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζει για τον συντονισμό διαχείρισης ιατρικών περιστατικών,
    • το Medi OΝ, την πρωτοποριακή mobile εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης για τον έλεγχο συμπτωμάτων υγείας με χρήση του κινητού τηλεφώνου.
  • Με εξαιρετικές υπηρεσίες και εργαλεία πέρα από την ασφάλιση, οι οποίες βοηθούν κάθε άνθρωπο να υιοθετήσει έναν νέο τρόπο ζωής, ώστε να ζει ξέγνοιαστα και όμορφα κάθε στιγμή με την οικογένειά του.

Ασφάλιση: πληθώρα επιλογών σε καλύψεις και όρια

Στην ασφάλιση υγείας “bewell” μπορεί κάποιος να δημιουργήσει τη δική του, απόλυτα προσωπική ασφάλεια υγείας, συνδυάζοντας όποια ενότητα καλύψεων θέλει, επιλέγοντας από τους τομείς: «Γιατροί και Διαγνωστικές Εξετάσεις», «Νοσηλεία από ασθένεια και ατύχημα», «Νοσηλεία μόνο από ατύχημα», «Επιδόματα» και «Φάρμακα».

Μπορεί παράλληλα, μέσα από τις ενότητες καλύψεων, να επιλέξει τις καλύψεις και το ύψος του ποσού. Δημιουργεί, έτσι, το μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας στην ελληνική αγορά, που περιλαμβάνει τις καλύψεις και με το ασφάλιστρο που επιθυμεί.

Υπηρεσίες Υγείας

Κέντρο αναφοράς της εφαρμογής του συστήματος “bewell” της INTERAMERICAN αποτελεί η Γραμμή Υγείας 1010 της Εταιρείας. 

 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ασφάλειες