Marichem Marigases: Στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας αγοράς

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 19:39
UPD:07/06/2018 10:40
A- A A+

Η Marichem Marigases είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στην παγκόσμια αγορά χημικών και αερίων και έχει διαγράψει μια συνεχή και δυναμική πορεία ανάπτυξης στον ναυτιλιακό τομέα. Η έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, η συνεχής επέκταση ενός ισχυρού παγκόσμιου δικτύου, η άριστη 24ωρη εξυπηρέτηση των πελατών της, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και το ανταγωνιστικό τους κόστος αποτελούν τους διαχρονικούς θεμέλιους λίθους της. Τα προϊόντα της έχουν λάβει όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις, ενώ δεν έχουν λείψει και οι συνακόλουθες βραβεύσεις από καταξιωμένους θεσμούς. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001, ISO 14001 και σύντομα επίκειται η πιστοποίησή της κατά OHSΑS 18001.

Οι παγκόσμιες υπηρεσίες της εταιρείας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όσον αφορά την προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης στη χημική βιομηχανία. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή ανάπτυξη και διατήρηση της οικολογικής συνείδησης σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, ξεκινώντας από τις πρώτες ύλες, την κατασκευή των προϊόντων, τη συσκευασία έως την τελική διάθεσή τους στο πλοίο. Στόχος είναι η υπεύθυνη και επιτυχημένη συμβολή στην ικανοποίηση των αναγκών της ναυτιλιακής βιομηχανίας με την ταυτόχρονη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Από την έναρξη λειτουργίας της μέχρι και σήμερα η εταιρεία ακολουθεί πιστά και σταθερά μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση με πρωταγωνιστές τη συνέπεια, το ήθος και τον σεβασμό προς το πλοίο, το πλήρωμα, τον διαχειριστή τους και το περιβάλλον, γεγονός που την έχει καταστήσει έναν από τους τρεις βασικότερους παίκτες στην παγκόσμια αγορά ναυτιλιακών χημικών. Η φιλοσοφία της είναι καθαρά πελατοκεντρική, εφόσον η ίδια της η ύπαρξη οφείλεται στον πελάτη και στην ικανοποίηση των ποικίλων αναγκών του.

Η επιτυχής ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες του διεθνούς στόλου, καθώς και η πρόβλεψη των μελλοντικών του απαιτήσεων αποτελεί για τους ανθρώπους της εταιρείας πρόκληση, αλλά και καθημερινή αποστολή. Η αφοσίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών της καθιστά τη Marichem Marigases ικανή να προπορεύεται μέσω μιας στρατηγικής που στοχεύει στην άριστη επιχειρηματική της λειτουργία και συνεπώς στο ταχύτατο και αποτελεσματικότατο service, το οποίο και θεωρείται το απόλυτο συγκριτικό της πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της.

Η επιτυχημένη δράση της Marichem Marigases οφείλεται και στο εύρος των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει. Συγκεκριμένα, η εταιρεία κατασκευάζει όλα τα είδη χημικών για τη ναυτιλιακή βιομηχανία, προϊόντα και μηχανήματα καθαρισμού και προστασίας αμπαριών, επιχρίσματα, χημικό εξοπλισμό, αέρια και ψυκτικά μέσα, μηχανήματα κοπής και συγκόλλησης και εξοπλισμό, ενώ παρέχει και υπηρεσίες fire, rescue and safety στη ναυτιλία και σε άλλες βιομηχανίες. Το σύνολο των προϊόντων της είναι διαθέσιμο σε μεγάλες ποσότητες στα κατά τόπους stock points της, τα οποία ανανεώνονται σε καθημερινή βάση.

Παράλληλα, η άριστη ποιότητα των προϊόντων και η αμεσότητα της εξυπηρέτησης ανάγουν τη Marichem Marigases σε βασικό παίκτη της παγκόσμιας σκακιέρας. Τα προϊόντα της διατίθενται σε περισσότερα από 2.500 λιμάνια ανά τον κόσμο. Το δίκτυο διανομής της καλύπτει 196 stockpoints, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Αφουγκραζόμενη τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του διεθνούς στόλου, η Marichem Marigases παραμένει πιστή και συνεπής στην παράδοση των ίδιων, αυθεντικών, ποιοτικών προϊόντων παγκοσμίως, ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες χάρη στα κορυφαία logistics services που έχει αναπτύξει. Τα προϊόντα της, χημικά, φιάλες, μηχανήματα είναι διαθέσιμα παντού και ιδιαιτέρως στα κύρια stocks, όπου η διαθεσιμότητα είναι πρακτικώς ανεξάντλητη.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει στρατολογήσει μια μεγάλη ομάδα έμπειρων service engineers, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να προσφέρουν την τεχνική υποστήριξη που απαιτείται σε όλα τα σημαντικά λιμάνια του κόσμου αλλά και σε μικρότερα. Η παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι ζωτικής σημασίας για την ορθή παρακολούθηση και συντήρηση των boilers αλλά και των συστημάτων ψύξης των μηχανών του πλοίου, οι οποίες αποτελούν και την κινητήριο δύναμή του. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος δημιουργίας του OPTIMUM, ενός υπερσύγχρονου ηλεκτρονικού συστήματος, μέσω του οποίου οι χημικές μετρήσεις των πλοίων φθάνουν απευθείας στους κεντρικούς servers της εταιρείας για άμεση ανάλυση και αξιολόγηση, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία τους.

Η εταιρεία διαθέτει και κινητές ομάδες εκπαίδευσης, που μπορούν να λειτουργήσουν ως εργαστήρια εσωτερικής κατάρτισης και αναλαμβάνουν την αρχική εκπαίδευση του πληρώματος του πλοίου. Είναι μια tailor made λύση για τις ανάγκες της εκάστοτε ναυτιλιακής εταιρείας. Η εκπαίδευση κατέχει σημαίνουσα θέση στη δραστηριότητα της εταιρείας. Η Marichem Marigases έχει θέσει σε λειτουργία εκπαιδευτικά κέντρα για να εξοικειώσει τους ναυτικούς με τα προϊόντα και τις εφαρμογές του ομίλου. Η σωστή γνώση είναι απαραίτητη για το μέλλον της ασφαλούς και ικανής ναυσιπλοΐας και απευθύνεται στο μελλοντικό τεχνικό προσωπικό που είναι υπεύθυνο για τις διαδικασίες δοκιμών και τη συντήρηση των πλοίων.

Η Marichem Marigases αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη. Έχοντας θέσει πολλαπλούς στόχους, που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη, τη δημιουργία και τον σχεδιασμό καινοτόμων και ανταγωνιστικών προϊόντων, προσφέρει τις υπηρεσίες της με συνέπεια και αφοσίωση, διατηρώντας ταυτόχρονα την απαραίτητη εκείνη ευελιξία που την αναπτύσσει, την εξελίσσει και της επιτρέπει να βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας αγοράς.

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ναυτιλία