Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στην Ιταλία

STREAM
Ενεργό:195ημέρες| Ενημερώσεις:59
 
 
Συνεχής κάλυψη
04/10/2016 - 13:15ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στους κατοίκους της πόλης Αματρίτσε της κεντρικής Ιταλίας που καταστράφηκε από τον σεισμό της 24ης Αυγούστου, πραγματοποίησε ο πάπας Φραγκίσκος, ανακοίνωσε η Αγία Εδρα. Ο Πάπας είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να επισκεφθεί το Αματρίτσε λίγες ημέρες μετά τον σεισμό που άφησε πίσω του 300 νεκρούς, αλλά δεν είχε προσδιορίσει ακριβή ημερομηνία.

EPA
06/09/2016 - 10:14VIDEO

Τη σορό ενός Αφγανού που είχε καταθέσει αίτημα ασύλου ανέσυραν τα σωστικά συνεργεία από τα ερείπια του Αματρίτσε. Ο Σαγίντ, πατέρας τριών παιδιών, διέμενε σε κρατικό οίκημα με άλλους τρεις ανθρώπους, οι οποίοι κατάφεραν να διασωθούν. Η ιταλική πόλη κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε από τον σεισμό της 24ης Αυγούστου, που παρέσυρε στον θάνατο εκατοντάδες ανθρώπους. Η καθημερινότητα είναι δύσκολη για τους χιλιάδες επιζώντες που διαμένουν προσωρινά σε σκηνές. Οι βροχοπτώσεις επιδείνωσαν την κατάσταση.

euronews
03/09/2016 - 13:59VIDEO

Ο Ρομέο, ένας σκύλος ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ, είναι το τελευταίο «θαύμα» του σεισμού της 24ης Αυγούστου στην Ιταλία, καθώς ανασύρθηκε ζωντανός το βράδυ της Παρασκευής από τα χαλάσματα του σπιτιού των αφεντικών του, εννέα μέρες μετά την καταστροφική δόνηση.

Ruptly TV
Φόρτωση...