Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

STREAM
Ενεργό:6ημέρες| Ενημερώσεις:57
 
 
Συνεχής κάλυψη
01/07/2016 - 11:23ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και απεικονίζει έναν εκ των δραστών της επίθεσης Κωνσταντινούπολη να περπατά μέσα στο κτήριο του αεροδρομίου Ατατούρκ κρατώντας όπλο. Γύρω του διακρίνονται άτομα που τρέχουν να απομακρυνθούν από το σημείο ή προσπαθούν να καλυφθούν πίσω από κολώνες. Στους 44 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ενώ η τουρκική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 13 υπόπτων.

REUTERS
01/07/2016 - 10:42VIDEO

Ένα καρέ από κάμερα ασφαλείας στο οποίο φέρεται να εικονίζονται οι βομβιστές αυτοκτονίας της πολύνεκρης επίθεσης στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, μεταδίδουν τουρκικά μέσα. Ο πρώτος καμικάζι που σκόρπισε το θάνατο φέρεται να ήταν ο Τσετσένος Οσμάν Βαντίνοφ. Οι άλλοι δύο ήταν από το Ουζμπεκιστάν και το Κιργιστάν, σύμφωνα με Τούρκο κυβερνητικό αξιωματούχο. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που ένας από τους δράστες πυροβόλησε έναν αστυνομικό στο αεροδρόμιο.

euronews
01/07/2016 - 09:48VIDEO

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε τριμερής τουρκικής κυβερνητική αποστολή για το άνοιγμα του κεφαλαίου 33 των ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Το άνοιγμα του κεφαλαίου που αφορά δημοσιονομικά ζητήματα είχε αποφασιστεί στο πλαίσιο της ευρωτουρκικής συμφωνίας για τη μετανάστευση. Τη συνάντηση ωστόσο, επισκίασε η τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολής και ο Τούρκος υπουργός άφησε αιχμές για τον τρόπο που κάποια κράτη μέλη αντιμετωπίζουν το κουρδικό PKK.

euronews
Φόρτωση...