Διπλή βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα

STREAM
Ενεργό:158ημέρες| Ενημερώσεις:70
 
 
Συνεχής κάλυψη
23/10/2015 - 10:33VIDEO

Στην αρχή ήταν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους πίσω από την επίθεση στην Άγκυρα. Μετά σειρά πήρε το ΡΚΚ. Τελικά ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι πίσω από τη φονική επίθεση στην Άγκυρα ήταν το Ισλαμικό Κράτος, το ΡΚΚ και η συριακή μυστική αστυνομία, γνωστή και ως μουχαμπαράτ.

EURONEWS
20/10/2015 - 09:47VIDEO

Το όνομα του ενός εκ των δυο βομβιστών αυτοκτονίας, που αιματοκύλισαν την Άγκυρα στις 10 Οκτωβρίου, έδωσαν στη δημοσιότητα οι τουρκικές αρχές. Πρόκειται για τον Γιουνούς Εμρέ Αλαγκόζ που σχετίζεται με το Ισλαμικό Κράτος των τζιχαντιστών. Είναι αδελφός του ατόμου που αναγνωρίστηκε ως δράστης του χτυπήματος στο Σουρούτς τον περασμένο Ιούλιο.

EURONEWS
15/10/2015 - 10:15VIDEO

Η Τουρκία δεν ξεχνά τα αθώα θύματα της μεγαλύτερης τρομοκρατικής επίθεσης στο έδαφός της. Χιλιάδες απλοί πολίτες αγρύπνησαν στην Κωνσταντινούπολη για να τιμήσουν τη μνήμη των νεκρών του Σαββάτου. Ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε ότι κάποιοι από τους υπόπτους για τις επιθέσεις αυτοκτονίας, πέρασαν μήνες στη Συρία και θα μπορούσαν να συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος ή το εκτός νόμου Κουρδικό Εργατικό Κόμμα.

euronews
Φόρτωση...