Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

STREAM
Ενεργό:2505ημέρες| Ενημερώσεις:47
 
 
Συνεχής κάλυψη
19/02/2015 - 14:12VIDEO

Ανακοίνωση της Κομισιόν σχετικά με την εκλογή του νέου προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
19/02/2015 - 10:47VIDEO

Κλίμα δυσφορίας αποτυπώνεται σε σχόλια μερίδας βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τη στάση που τήρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και τη δημόσια δήλωση του για τους λόγους που διαφωνεί με την ανάδειξη του Προκόπη Παυλόπουλου στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
19/02/2015 - 09:26VIDEO

Νέος πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας εξελέγη με ευρεία πλειοψηφία ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ο πρώην υπουργός και επί χρόνια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξελέγη με 233 ψήφους στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας.Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της Νέας Δημοκρατίας ψήφισαν τον υποψήφιο που πρότεινε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Είναι ο έβδομος πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας και ένας από τους νεώτερους σε ηλικία.

euronews
19/02/2015 - 09:14VIDEO

Η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας στην Βουλή για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, επισκέφτηκε τον Προκόπη Παυλόπουλο, στο γραφείο του, και του ανακοίνωσε και επίσημα το αποτέλεσμα.

AMNAwebTV
18/02/2015 - 23:05ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου (Α) συνοδευομένη από τους αντιπροέδρους Αλέξη Μητρόπουλο, Γιάννη Μπαλάφα, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Νικήτα Κακλαμάνη, Σπύρο Λυκούδη και Γιώργο Λαμπρούλη (που δεν εικονίζονται) ανακοινώνει στον Προκόπη Παυλόπουλο (Δ) το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την εκλογή του ως Προέδρου της Δημοκρατίας. Η διεξαχθείσα στην Βουλή ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είχε σαν αποτέλεσμα να λάβει ο Προκόπης Παυλόπουλος 233 ψήφους , ο Νίκος Αλιβιζάτος 30 ψήφους ενώ παρών ψήφισαν 32 βουλευτές.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φόρτωση...