Απεργία πείνας Ν. Ρωμανού

STREAM
Ενεργό:228ημέρες| Ενημερώσεις:144
 
 
Συνεχής κάλυψη
17/12/2014 - 14:01VIDEO

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρεται ο Νίκος Ρωμανός, που βγήκε από το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, λόγω της πολυήμερης απεργίας πείνας.

eurokinissi-tv
10/12/2014 - 20:41VIDEO

Ο πρόεδρος του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» δήλωσε πριν λίγες ώρες:  «Ο Νίκος Ρωμανός σιτίζεται ήδη. Η εξέλιξη του κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ομαλότατη, όπως πιστεύουν και οι γιατροί, οι οποίοι έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους, στο διάστημα των ημερών από τις 24 Νοεμβρίου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μας».

eurokinissi-tv
10/12/2014 - 16:00ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεκτή ομόφωνα, και με χειροκροτήματα από όλες τις πτέρυγες, έγινε στη Βουλή η βελτιωτική ρύθμιση που κατέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου για το θέμα των εκπαιδευτικών αδειών των κρατουμένων. Ο ΣΥΡΙΖΑ έμεινε ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή και απέσυρε το αίτημα του για διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας. Η τροπολογία περιλαμβάνει πρόβλεψη για χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας με ηλεκτρονική επιτήρηση, εφόσον οι κρατούμενοι έχουν με επιτυχία παρακολουθήσει εξ αποστάσεως το ένα τρίτο των μαθημάτων και εργαστηρίων το προηγούμενο εξάμηνο. 

SOOC
Φόρτωση...