Πορτογαλία: Σύλληψη Σόκρατες

STREAM
Ενεργό:45ημέρες| Ενημερώσεις:12
 
 
Συνεχής κάλυψη
25/11/2014 - 09:29VIDEO

Προφυλακίστηκε ο σοσιαλιστής πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Ζοζέ Σόκρατες που έχει συλληφθεί κατηγορούμενος για φορολογική απάτη, αφού ολοκληρώθηκε η ανάκρισή του. Ο δικηγόρος του πρώην πρωθυπουργού χαρακτήρισε την απόφαση «απολύτως άδικη και αδικαιολόγητη» και είπε ότι θα ασκηθεί έφεση.

euronews
24/11/2014 - 12:16VIDEO

Την τρίτη του νύχτα στο κρατητήριο πέρασε ο Ζοζέ Σόκρατες. Ο πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας συνελήφθη την Παρασκευή στο πλαίσιο έρευνας για ξέπλυμα χρήματος, φορολογική απάτη και διαφθορά. Εντός της ημέρας ο Σόκρατες αναμένεται να βρεθεί και πάλι ενώπιον του ανακριτή. Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί άλλα τρία άτομα. Την εμπιστοσύνη του στο έργο των δικαστικών αρχών εξέφρασε ο πρωθυπουργός της χώρας Πέδρο Πάσους Κοέλιου.

EURONEWS
23/11/2014 - 16:13VIDEO

Για δεύτερη νύχτα παρέμεινε κρατούμενος σε αστυνομικό τμήμα της Λισαβόνας ο Ζοζέ Σόκρατες. Ο πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας συνελήφθη την Παρασκευή, στο πλαίσιο έρευνας για φορολογική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά. Το Σάββατο ο Σόκρατες παρουσιάστηκε στον ανακριτή. Οι αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι του στην πορτογαλική πρωτεύουσα, ενώ διερευνούν τραπεζικές συναλλαγές και μεταφορές χρημάτων άγνωστης προέλευσης.

euronews
22/11/2014 - 15:52VIDEO

Στα χέρια των πορτογαλικών αρχών βρίσκεται ο Ζοζέ Σόκρατες. Ο πρώην πρωθυπουργός προσήχθη όταν έφθασε στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας από το Παρίσι. Φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς, η οποία περιλαμβάνει ξέπλυμα χρήματος και φορολογική απάτη. Εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, για την απαγγελία ή μη κατηγοριών σε βάρος του.

euronews
Φόρτωση...