Αναστασίου: «Επιστροφή με νίκη»

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015 08:56
UPD:08:59
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου.

A- A A+

Μόνο για τη νίκη θα παίξει εναντίον της Καμπάλα ο Παναθηναϊκός στο αυριανό πρώτο ματς των play off του Europa League.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής σήμερα το πρωί για το Μπακού, ο προπονητής των «πρασίνων» ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά το στόχο της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να επιστρέψει με τη νίκη από την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν έτσι ώστε το έργο του στη ρεβάνς να είναι πιο εύκολο.

«Η Καμπάλα δεν έχει σπουδαίο όνομα στην Ευρώπη, αλλά είναι μία ομάδα που έχει περάσει δύο γύρους στη διοργάνωση και αυτό κάτι μας δείχνει. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στο στόχο μας που είναι η πρόκριση στους ομίλους», ανέφερε αρχικά ο 42χρονος προπονητής και στη συνέχεια μίλησε για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες στο Αζερμπαϊτζάν:

«Δεν μας επηρεάζουν αυτά που ακούγονται και γράφονται. Εμείς πάμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσουν και το παιχνίδι, αφού πρόκειται για έναν αγώνα της UEFA και δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Στόχος μας είναι να νικήσουμε και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Πρέπει να γυρίσουμε με τη νίκη για να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα στον επαναληπτικό».

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Τελάντερ.

Εκτός αποστολής για το ματς τέθηκαν οι Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος, Δώνης, ο Κλωναρίδης που ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ο τιμωρημένος Σάντσεθ και ο Εσιέν που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις