NBA: Ισοφάρισαν Μέμφις και Ατλάντα

Τετάρτη, 06 Μαΐου 2015 12:07
UPD:12:10
USA Today Sports/Kyle Terada

Ο εξαιρετικός πλέι μέικερ, που απουσίαζε από το προηγούμενο παιχνίδι λόγω τραυματισμού κάτω από το αριστερό μάτι, βοήθησε το Μέμφις να νικήσει 97-90 μέσα στην «Όρακλ Αρένα».

A- A A+

Ο Μάικ Κόνλεϊ ήταν ο «κρίκος» που έλειπε για να γίνουν ανταγωνιστικοί απέναντι στους Γουόριορς οι Γκρίζλις.

Ο εξαιρετικός πλέι μέικερ, που απουσίαζε από το προηγούμενο παιχνίδι λόγω τραυματισμού κάτω από το αριστερό μάτι, βοήθησε το Μέμφις να νικήσει 97-90 μέσα στην «Όρακλ Αρένα» και να ισοφαρίσει σε 1-1 αυτή τη σειρά των ημιτελικών στη δυτική περιφέρεια.

Η επιστροφή του Κόνλεϊ, που είχε 22 πόντους, καθήλωσε τον Νικ Καλάθη στον πάγκο. Ο Ζακ Ράντολφ πρόσθεσε άλλους 20 πόντους, ενώ ο Κώστας Κουφός έπαιξε για 10:39 λεπτά και είχε 2 πόντους, 2 ριμπάουντ, ένα κλέψιμο κι ένα μπλοκ.

Αντίθετα με τον προηγούμενο αγώνα, ο Στεφ Κάρι, που παρέλαβε το βραβείο του MVP στο NBA για την κανονική περίοδο και γνώρισε την αποθέωση, ήταν μέτριος με 19 πόντους, 2/11 τρίποντα και... μόλις 5 ασίστ.

Η Ατλάντα ισοφάρισε επίσης σε 1-1 τη σειρά των ημιτελικών της ανατολικής περιφέρειας με την Ουάσινγκτον, έχοντας πάντως χάσει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της. Οι Χοκς επικράτησαν με 106-90 των Γουίζαρντς έχοντας για κορυφαίο τον ΝτεΜάρ Κάρολ με 22 πόντους. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις