«Σκόρπισε» τη Σαμπντόρια η Νάπολι

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 23:50
UPD:23:52
EPA/CESARE ABBATE
A- A A+

Αν το πρωτάθλημα στην Ιταλία ξεκινούσε πριν από ένα μήνα η Νάπολι θα ήταν το φαβορί για να το κατακτήσει, έτσι όπως παίζει τις τελευταίες εβδομάδες...

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ είναι εντυπωσιακή σε καμπιονάτο και Γιουρόπα Λιγκ, όπου απέκλεισε με χαρακτηριστική άνεση την ισχυρή Βόλφσμπουργκ, ενώ απόψε νίκησε με φοβερό ξέσπασμα στο «Σαν Πάολο» τη Σαμπντόρια με 4-2 για την 32η αγωνιστική.

Η ομάδα της Γένοβας προηγήθηκε με αυτογκόλ του Αλμπιόλ αλλά στη συνέχεια ξέσπασε... καταιγίδα. Ο Γκαμπιαντίνι ισοφάρισε στο 31΄ και ο Ιγκουαΐν έκανε το 2-1, για να έρθουν άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τους Ινσίνιε (47΄) και Ιγκουαΐν με πέναλτι (81΄), πριν μειώσει ο Μουριέλ στο τελικό 4-2.

Η Νάπολι έφτασε στους 56 βαθμούς και είναι τέταρτη, αλλά απέχει μόλις τρεις από τη δεύτερη Λάτσιο και δύο από την τρίτη Ρόμα, ενώ οι «μπλουτσερκιάτι» έμειναν στους 50 βαθμούς και την πέμπτη θέση.

Λίγη ώρα νωρίτερα η Φιορεντίνα είχε πέσει θύμα έκπληξης χάνοντας μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» από την Κάλιαρι με 3-1. Οι Σαρδηνοί, που κάνουν την ύστατη προσπάθεια για παραμονή, προηγήθηκαν 2-0 με τον Κοπ (7΄, 60΄), οι «βιόλα» μείωσαν με τον Τζιλαρντίνο στο 75΄ αλλά ο Ντιέγκο Φαρίας αποτελείωσε την ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα της Τοσκάνης είναι έκτη με 49 βαθμούς, ενώ η Κάλιαρι έφτασε μεν στους 24 αλλά παραμένει 18η και εντός της ζώνης του υποβιβασμού, με την Αταλάντα που είναι εκτός αυτής και μια θέση πάνω της να έχει 31 βαθμούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις