Λεβερκούζεν: Χάνει τη σεζόν ο Παπαδόπουλος

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 14:37
UPD:15:03
EPA/BERND THISSEN

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Νοκ άουτ για το υπόλοιπο της περιόδου τέθηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα υποβληθεί ξανά σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο (εξάρθρωση).

Άτυχος γι΄ άλλη μια φορά στάθηκε ο Έλληνας διεθνής αμυντικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, καθώς ο τραυματισμός του στον ώμο στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Κολονία αποδεικνύεται πολύ σοβαρός.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που διέρρευσαν ο Παπαδόπουλος θα μπει στο χειρουργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς που του έγινε (είχε χειρουργηθεί και στο δεξιό ώμο) και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 μήνες. Όπως μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ ο 23χρονος άσος θα υποβληθεί σε επέμβαση από τον καθηγητή, Γιώργο Γκοδόλια, στο Χερν.

Ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός του Παπαδόπουλου (χειρουργήθηκε δύο φορές) ήταν στο γόνατο τον Νοέμβριο του 2012. Τότε είχε μείνει εκτός δράσης για έναν χρόνο. Αφού επέστρεψε ταλαιπωρήθηκε ξανά με προβλήματα στον ώμο και τη δεύτερη φορά που χτύπησε στο ίδιο σημείο ήταν τον Νοέμβριο του 2014.

Στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου επέστρεψε στην ενεργό δράση και πάνω που κλήθηκε και στην εθνική ομάδα, ήρθε ο νέος τραυματισμός για να τον φέρει ξανά πίσω.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις