Ρονάλντο: Θα πλήρωνα από την τσέπη μου για να δω τον Μέσι στους Strikers

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 16:33
UPD:17:01
EPA/ALBERTO ESTEVEZ
A- A A+

Διατεθειμένος να πληρώσει από την τσέπη του για να δει τον Λιονέλ Μέσι να παίζει στην ομάδα της οποίας είναι ιδιοκτήτης, τους Fort Lauderdale Strikers στις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο Ρονάλντο.

«Θα πλήρωνα με δικά μου χρήματα για να κάνω συμβόλαιο στον Μέσι» είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Εθνικής Βραζιλίας, γνωστός ως «φαινόμενο», μετά τον πρώτο αγώνα των Strikers στην ποδοσφαιρική λίγκα της Βόρειας Αμερικής (NASL), όπως ανέφερε η ιστοσελίδα goal.com.

Ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων υπογράμμισε ότι εκτός του Αργεντινού σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα στα σχέδιά του περιλαμβάνεται επίσης ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

«Το όριο για τους Strikers είναι ο ουρανός. Αυτή η ομάδα μεγαλώνει. Γιατί όχι τον Μέσι; Γιατί όχι τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Σε μερικά χρόνια θα είμαστε σε θέση να το πραγματοποιήσουμε» δήλωσε ενθουσιασμένος. «Τίποτα δεν είναι αδύνατον», πρόσθεσε.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο, μετά την Κίνα, όσον αφορά στην ανάπτυξη σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Πολλοί διάσημοι παίκτες ήρθαν να παίξουν στη Νότια Φλόριντα για την ποιότητα της ζωής της. Ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει εδώ;» αναρωτήθηκε.

Η νέα ομάδα του «φαινομένου», στην οποία αφίχθη πρόσφατα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Λεό Μούρα, ηττήθηκε ωστόσο στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος της NASL 2015 με 1-0 από τη New York Cosmos.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις