Τέλος ο Κεϊρόζ από την Εθνική Ιράν

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 00:54
UPD:01:00
EPA/BALLESTEROS

Ο Κάρλος Κεϊρόζ (φωτ. αρχείου), που είχε ανακοινώσει την απόφαση του για αποχώρηση πριν από δύο εβδομάδες, κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο του Ιράν στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι στη Στοκχόλμη.

A- A A+

Τέλος στη συνεργασία του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ιράν έβαλε ο Κάρλος Κεϊρόζ, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας παρόλο που πριν από έξι μήνες είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του ως το 2018, δηλαδή ως το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Πορτογάλος προπονητής, που είχε ανακοινώσει την απόφαση του για αποχώρηση πριν από δύο εβδομάδες, κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο του Ιράν στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι στη Στοκχόλμη, όπου οι Ασιάτες ηττήθηκαν από τη Σουηδία με 3-1.

Ο ίδιος μίλησε για πιέσεις στο έργο του, χωρίς πάντως να διευκρινίσει την προέλευσή τους. «Δεν ήθελα να φύγω, όμως δεν γινόταν διαφορετικά. Υπήρξαν εξωτερικές πιέσεις και συμφωνήσαμε με την ομοσπονδία να διακόψουμε τη συνεργασία μας» δήλωσε ο 62χρονος Ίβηρας.

Ο Κεϊρόζ είχε αναλάβει καθήκοντα στην Εθνική ομάδα τον Απρίλιο του 2011 και υπό την καθοδήγησή του το Ιράν προκρίθηκε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, το 2014.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις