Ιβάνοβιτς: Έχουμε πέντε παιχνίδια για να μπούμε στην τετράδα

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 00:53
UPD:01:00
INTIME SPORTS

«Έχουμε όμως ακόμη πέντε παιχνίδια, που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν να μπούμε στην τετράδα. Η στιγμή-''κλειδί'' ήταν όταν νικούσαμε 32-30 και είχαμε κατοχή, αστοχήσαμε και μας έκαναν ένα σερί 12-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου» επισήμανε ο Μαυροβούνιος (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η ομάδα του έχασε απόψε μεγάλη ευκαιρία για νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με ό,τι αυτό θα σήμαινε στα «μαθηματικά» του 5ου ομίλου της Ευρωλίγκας, οπότε ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς είχε κάθε λόγο για να αισθάνεται απογοήτευση.

«Κρίμα που χάσαμε αυτό το παιχνίδι, στο οποίο παίξαμε πολύ καλά εκτός από 4-5 λεπτά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Κρίμα γιατί ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι που θα μας έδινε πλεονέκτημα» δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

«Έχουμε όμως ακόμη πέντε παιχνίδια, που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν να μπούμε στην τετράδα. Η στιγμή-''κλειδί'' ήταν όταν νικούσαμε 32-30 και είχαμε κατοχή, αστοχήσαμε και μας έκαναν ένα σερί 12-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου» επισήμανε ο Μαυροβούνιος.

«Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, παρ΄ όλα πάντως αυτά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν στιγμές που μία φάση ή ένα λάθος θα μπορούσε να κρίνει τον αγώνα» συμπλήρωσε ο Ιβάνοβιτς.

Ο ομόλογός του στην Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, έδωσε «συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, κυρίως για τον τεράστιο αριθμό των οπαδών που ήταν στο γήπεδο. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, γεμάτο συγκινήσεις ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Με τη μεγάλη συνεισφορά του Ναβάρο καταφέραμε να μπούμε στο παιχνίδι και να παίξουμε ένα δεύτερο δεκάλεπτο εξαιρετικό».

Ο Ισπανός προπονητής συνέχισε λέγοντας ότι «στο τρίτο βιαστήκαμε λίγο γιατί πιστέψαμε ότι θα τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να χάσουμε κάποιες μπάλες. Πιστεύω ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο υπήρξαν τρεις στιγμές που πήραμε σημαντικό προβάδισμα, αλλά ο Παναθηναϊκός μείωνε με τρίποντο. Ως συνέπεια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο δεν είχαμε ''τελειώσει'' το παιχνίδι». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις