Τένις: Σκάνδαλο με τα εισιτήρια του αγώνα Σερβία - Ιταλία

Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 16:39
UPD:16:46
EPA/AHMAD YUSNI
A- A A+

«Οσμή σκανδάλου» στη Σερβία, λίγες ημέρες πριν από την αναμενόμενη σύγκρουση στο Davis Cup με την Κροατία, καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μόλις μερικά λεπτά ύστερα από τη στιγμή που άρχισαν να διατίθενται.

Αυτό συνάγεται από τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης, που επισημαίνουν ότι αν και η εγκατάσταση στο Κράλιεβο (κεντρική Σερβία), η οποία θα φιλοξενήσει τους αγώνες, μπορεί να φιλοξενήσει 3.000 θεατές, εν τούτοις πωλήθηκαν μόνο 107 εισιτήρια και για τις τρεις ημέρες που θα διαρκέσει η συνάντηση.

Εκατοντάδες άνθρωποι τις προηγούμενες ημέρες στάθηκαν στην ουρά όλη τη νύχτα για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο, αλλά έμειναν έκπληκτοι και δύσπιστοι όταν το πρωί οι διοργανωτές, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της πώλησης, ανακοίνωσαν ότι τα εισιτήρια είχαν ήδη διατεθεί (sold out).

Κατά πάσα πιθανότητα, επισημαίνουν τα σερβικά ΜΜΕ, τα εισιτήρια ή κατέληξαν στα χέρια ατόμων που θα τα πουλήσουν στη «μαύρη αγορά» ή διατέθηκαν σε σημαίνοντες πολιτικούς και ισχυρούς επιχειρηματίες.

Ένας από εκείνους που διαμαρτυρήθηκαν έντονα ήταν και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Σέρβος πρωταθλητής του τένις και νούμερο ένα αθλητής στον κόσμο, ο οποίος θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της συνάντησης με τους Κροάτες.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Είναι αδύνατον τα εισιτήρια να εξαντλήθηκαν σε μόλις 13 λεπτά. Είναι προφανές ότι κάποιος έχει διαπράξει αξιόποινη πράξη, επίσης και ότι κάποιος πρέπει να δώσει μια απάντηση» δήλωσε ο «Νόλε». 

Ενώ η σερβική ομοσπονδία τένις έχει απορρίψει όλες τις καταγγελίες για παρατυπίες, ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Νεμπόισα Στεφάνοβιτς, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή έρευνας για την υπόθεση. Ο αγώνας Σερβία-Κροατία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Κράλιεβο από τις 6 έως τις 8 Μαρτίου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις