Τένις: Μάρεϊ και Μπέρντιχ στα ημιτελικά, ρωσικός «εμφύλιος» στις Γυναίκες

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 13:39
UPD:13:40
EPA/JULIAN SMITH

O Άντι Μάρεϊ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον ομογενή Νικ Κύργιο.

A- A A+

Εκτός Australian Open άφησε ο Τόμας Μπέρντιχ τον Ράφα Ναδάλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρώτου από τα τέσσερα Grand Slam τουρνουά της σεζόν.

Ο Τσέχος έπιασε μεγάλη απόδοση και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ισπανό, που τον τελευταίο ενάμισι χρόνο αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και δυσκολεύεται να επανέλθει σε κορυφαίο επίπεδο.

Ο Μπέρντιχ νίκησε εύκολα και καθαρά με 3-0, καθώς έκανε... περίπατο στα πρώτα δύο σετ (6-2, 6-0) και δυσκολεύτηκε μόνο στο τρίτο (7-6), δηλαδή όταν ο Ναδάλ θυμήθηκε ποιο είναι το όνομά του και έπαιξε ανάλογα.

Στον ημιτελικό ο Μπέρντιχ θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ, που επίσης δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον ομογενή Νικ Κύργιο. Ο Βρετανός επικράτησε με 3-0 (6-3, 7-6, 6-3) του 19χρονου Ελληνοαυστραλού και προκρίθηκε στους «4» για πέμπτη φορά στα έξι τελευταία χρόνια.

REUTERS/THOMAS PETER

Απογοητευμένος ο Νικ Κύργιος. 

Στις Γυναίκες, ο πρώτος ημιτελικός θα είναι ρωσικός «εμφύλιος». Η Μαρία Σαράποβα νίκησε 2-0 (6-3, 6-3) την Καναδέζα Εζενί Μπουσάρ και θα βρει απέναντί της την Εκατερίνα Μακάροβα, η οποία απέκλεισε τη Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ επίσης με 2-0 (6-4, 6-0).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις